7. kolo
26.09.2009 15:30 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - VfB Stuttgart 0:3

Souboj dosud doporaženého Frankfurtu s trápícím se Stuttgartem přinesl menší překvapení, Švábové v hesenské metropoli vyhráli bez potíží 3:0. Děkovat za to mohou hlavně nadmíru vydařené první půli a Julianu Schieberovi, jenž překvapivě nastoupil v základu a trenéru Babbelovi se za vloženou důvěru řádně odměnil.

Stuttgart byl lepší od prvních vteřin. Hned ve třetí minutě mohl poslat svůj tým do vedení Gebhart, ale dobrý zákrok Nikolova přibrzdil hosty v rozletu. Chvíli nato vyzkoušel na druhé straně Lehmanna Liberopoulos, hostující brankář se ale příliš nezapotil. Po čtvrthodině Nikolov vychytal znovu Gebharta, chvíli nato ale již kapituloval. V 17. minutě to byl právě domácí brankář, kdo hrubě podcenil centr Maricy a Schieber stojící na správném místě již neměl se zakončením problém - 0:1.

Utkání se po úvodní brance otevřelo, obě mužstva hrála na velké riziko vzadu. To se ve 31. minutě nevyplatilo znovu domácím, když Bokův centr odvrátil Russ jen k Schieberovi a ten se znovu nemýlil - 0:2. Dvě minuty nato bylo Eintrachtu ještě hůře, nešťastník Russ zastavil brejk Khediry nedovoleně a byl vyloučen.

Po změně stran zůstala Stuttgartu dominance, brzy navíc bylo takřka definitivně rozhodnuto. Nejprve sice neproměnil svoji šanci Khedira, v 54. minutě ale z osmnácti metrů napřáhl ranař Hitzlsperger a jeho tradiční pumelice skončila třetím gólem - 0:3. Tím bylo prakticky po zápase, domácí se už na nic nezmohli. V 66. minutě si tak mohl odbýt svůj debut hostující Walch, poslední slovo pak měli stuttgartští fanoušci, kteří svými hrátkami s pyrotechnikou zanechali ve Frankfurtu negativní dojem.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doufám, že Frankfurt prodlouží zápasy bez prohry. Tipuji 2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele