26. kolo
13.03.2010 15:30 CET
0 : 4
(0:1)

Reportáž

Borussia Mönchengladbach - VfL Wolfsburg 0:4

Gladbach předvedl podobně bezduchý výkon jako před týdnem v Dortmundu a tentokrát dostal ještě o branku navíc. Skvělou formu z uplynulých týdnů tak potvrdil Wolfsburg, jenž po přidal čtvrtý korálek na vítěznou ligovou sérii a ještě má šanci zabojovat o poháry.

Po uťukávací fázi se iniciativy ujala domácí Hříbata, z čehož ovšem dlouho resultovaly jen pološance - Bobadilla, Reus a ani Meeuwis z nich navíc nevytěžili zhola nic. Brankáři Bailly a Hitz prožívali jedno z klidnějších sobotních odpoleden, domácí strážce tří tyčí ale musel po půlhodině zpozornět. Přesně ve 33. minutě totiž hasil šanci Džeka, Vlci se ale vedoucí branky přece jen dočkali ještě do poločasu. Ve 41. minutě začala akce u Džeka, pokračovala přihrávkou Gentnera Misimovićovi a ten se trefil k levé tyči - 0:1.

Ještě před přestávkou pálili z dobrých pozic Džeko a Misimović, druhou branku ale Wolfsburg přidal až po změně stran. Ve 49. minutě nacentroval Hasebe a Bradley zahrál ve vlastní šestnáctce rukou, což z následného pokutového kopu potrestal Džeko - 0:2. Borussia se snažila rychle odpovědět, zakončení v podání Bobadilly a Frienda ale postrádala přesnost. To hosté si vedli mnohem lépe, krátce před uplynutím hodiny hry se Misimovićova standardka dostala ke Gentnerovi a ten i díky lehké teči Levelse zvýšil již na 0:3.

Tím bylo definitivně rozhodnuto a zbývající půlhodina se dohrávala prakticky už jen z povinnosti. Úřadující mistři ale přece jen ještě vylepšili své skóre. Dvakrát proti Baillymu sice neuspěl Riether a před Dejagahem zachránil Brouwers, v 80. minutě se však v pokutovém území prosadil Džeko a následně suše zakončil k pravé tyči - 0:4. Vlci tak pokračují ve spanilé jízdě, která se začíná podobat té mistrovské z loňského jara.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To je nemožný Ziani nehral nehraju už pěkně dlouho a mamour taky nehral to je na hov*o fakt

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele