12. kolo
07.11.2009 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Borussia Mönchengladbach - VfB Stuttgart 0:0

Bez gólů skončilo utkání sousedů v tabulce a Gladbach svým bodovým ziskem tak jen prohloubil krizi hostů ze Stuttgartu, pro které to bylo dnes desáté utkání bez vítězství v řadě. Aktivnější byli ale naopak domácí a vyprodukovali si několik slibných šancí, z nichž se však neujala ani jedna a jelikož za hosty Kuzmanović trefil pouze tyč, skončilo utkání 0:0.

Na hosty měla tíživá situce v tabulce od začátku nezanedbatelný vliv a Švábové tak působili velice nervózně. Naopak Gladbach, po úvodním oťukávání, vypustil svou útočnou vozbu - Reus, ani Friend v deváté minutě však na Lehmanna nevyzráli. Minutu na to trefil v nadějné pozici balon pouze vlasy Bradley, další z Američanů ve službách domácích. Aktivita domácích poté poněkud opadla a ke slovu se tak začínali dostávat i hosté - v 19. minutě to byl Pogrebnyak, tři minuty na to ale na druhé straně trefil břevno Reus.

Následně byla k vidění průměrná hra, v níž byla sice Borussia aktivnější, ne však natolik, aby hostům působila nějaké souvislé potíže. Ve 37. minutě hlavičkoval těsně nad po Hitzlspergerově rohu Delpierre. Na to reagoval Reus, když za využití své rychlosti notně prohnal Celozziho s Niedermeierem, o minutu později právě německý stoper uzavřel to zajímavé z první půle hlavičkou mimo domácí bránu.

Gladbach začal druhou půli opět aktivněji, opět u toho byl dnes výborný Reus - tři minuty po zahájení druhé půle ale střílel mimo. V 50. minutě se vyznamenal Lehmann pohotovým zákrokem proti další hlavičce Reuse. Mönchengladbach byl dále lepší, stejně jako v první půli se ale do hry pomalu začínali dostávat i hosté. V 73. minutě ze střední vzdálenosti napřáhl Kuzmanović a výstavní ranou trefil tyč. I po této šanci však následoval klid, který přerušil až čtyři minuty před koncem Neuville, který si v dobrém pozici s míčem neporadil. Tři minuty na to dnešní střeleckou aktivitu sentimentálním pokusem uzavřel Bastürk. Mönchengladbach tedy nakonec remizoval se Stuttgartem 0:0.

Autor: Jiří Krejčí / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele