20. kolo
30.01.2010 15:30 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Bayern Mnichov - 1. FSV Mainz 05 3:0

Bayern bezpečně přehrál, a ve druhé půli i přestřílel srdnatě vzdorující Mainz a minimálně do zítřejšího podvečera se posouvá na první místo. V pvní půli se sice hrálo jen na jednu branku, domácí však svou převahu zužitkovali až v poločase druhém - za vítězstvím Bayern nasměroval v 58. minutě Van Buyten svou pátou trefou v sezoně. Krátce poté přidal druhý gól Goméz a na 3:0 upravil čtyři minuty před koncem střelou z volného kopu Robben.

Bayern útočil bez okolků od první minuty. První šance přišla v 6. minutě, kdy střílel Olić. Krátce po něm to z dálky dvakrát zkoušel Schweinsteiger. Mainz na agresivitu domácích reagoval pevnou defenzivou a držel si Bayern od těla. Domácí přesto hrozili, v 17. minutě to byl agilní Robben, minutu po něm Müller. Ve 22. minutě z nadějné pozice střílel Olić, dal však míči špatnou rotaci.

Po 30 minutách hry už se chvěla brána, po Robbenově akci trefil tyč Goméz. Dvě minuty na to pronikal vápnem Müller, Bungert ho vzal přes nohy a kopala se penalta. K té se postavil Butt a jeho slabou střelu polapil Müller. Do poločasu už se toho příliš nepřihodilo, symbolická převaha domácích vykrystalizovala pouze v podobě Van Bommelovy silné střely nad.

Krátce před poločasem začalo sněžit a do druhé půle už se vstupovalo na bílou plochu s novým, reflexivním, balonem. Stačilo 6 minut a Butt poprvé zasahoval proti střele Ivanschitze. Na druhé straně v 57. minutě si po Robbenově práci u lajny tváří v tvář hostujícímu brankáři špatně zpracoval balon Thomas Müller. V následující minutě nastoupil na hřiště Franck Ribéry a hned v té samé minutě se ujal Robbenúv centr na Van Buytena, který ho s dvojtou tečí dopravil za Müllerova záda - 1:0.

Gól však na hře obou týmů změnil pramálo - Bayern útočil, Mainz bránil. V 66. minutě trefil Schweinstegier břevno. V 74. minutě po další z Robbenových křídelních akcí střílel Goméz a Müller vytáhl perfektní zákrok. O minutu později už ale byl krátký, na pravé straně se zjevil Lahm, odcentroval a Goméz uklidil balon do sítě - 2:0. Poslední čtvrthodina se dohrávala z formálních důvodů, Mainz na nějaké to útočení ani nepomyslel a jeho pasivitu třetím gólem ztrestal aktivní Robben, postavivší se k volnému kopu nedal Müllerovi přesnou střelou na vzdálenějí tyč žádnou šanci. Utkání tak skončilo přesvědčivou výhrou domácích v poměru 3:0.

Autor: Jiří Krejčí

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mainz je letos překvapením a drží klidnej střed tabulky, nicméně přijíždí na BAYERN a prohraje tip: 4:0 FC BAYERN

Reagovat
smazaný uživatel

Ziisk-tiip se nyní předvádí ve svém zcela novém kabátě. Tipy na sportovní příležitosti dávají jednak admini stránek, ale nově i uživatelé. Dále máte možnost vyměňovat si názory na sázky a sportovní dění s dalšími uživateli. Stovky registrovaných návštěvníků svědčí o tom, že to skvěle funguje a výsledky jsou znát. Ziisk-tiip Stránky již navštěvuje spousta kvalitních sázkařů a my jim umožňujeme předvést své sázkařské umění. Ti nejlepší jsou (krom výher z tipů na stránkách) ještě samozřejmě navíc finančně odměňováni. Méně zdařilí sázkaři si mohou vsadit všechny tipy na stránkách. Veškeré tipy jsou zdarma.

Aktuální soutěže: Top tipy, Top analýzy, Top yield a Top borec

1. místo 200 eur

2. místo 150 eur

3. místo 100 eur

4. místo 70 eur

5. místo 40 eur

Proč své tipy postovat (vkládat) někam, kde vám za to nikdo nic nedá? U nás máte šanci být velkoryse odměněni. Vstupte s námi do světa pravidelných výher ještě dnes a přesvědčte se sami.

ZIISK-TIIP CZ

JEN JEDNO I

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že tohle bude fotbal na jedný půlce a Bayern zvítězí 5:0...

Reagovat
smazaný uživatel

...noo bylo by to příjemný zase jednou vidět v políčku inkasovaných gólů nulu

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 stačilo.Hlavně,že hrál Franck.A výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayeeern!!!!A mohli jsme vyhrát klidně 6:0.Franck hrál výborně a to samý Arjen.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl ten centr na hlavu Van Buytena od Robbena?...

Reagovat
irik

Byl, omolouvam se a hned to opravim .

Reagovat
smazaný uživatel

Jo byl...chybička se vloudila

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak se nic nedeje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele