8. kolo
03.10.2009 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Bayern Mnichov - 1. FC Köln 0:0

Bayern znovu zklamal - Kölnu doma nedal gól, zákonitě tedy nezvítězil a bod je doma mnichovským vždy málo. Domácí byli lepší, natolik, aby vstřelili branku, se jim však nevedlo a Köln si tak může připsat extrémně cenný a důležitý bod z Allianz Areny. Bayern tak znovu doma nevstřelil gól, s dvanácti body je sedmý a ztrátu na čelo má už dokonce osmibodovou.

V sestavě domácích se od úvodního hvizdu nečekaně objevil Franck Ribéry, i přesto však utkání samotné moc k pokoukání nenabídlo. Již od prvních minut se Köln defenzivně vžil do role outsidera a domácím se tak útočilo velice těžko. První desetiminutovka uplynula, první šanci měl na svědomí Schweinsteger, jež si naskočil na Sosův roh a trefil hlavou břevno.

Köln hrál dále pasivně a k útočení se vůbec neměl. Podolski se sice snažil, opuštěný na hrotu toho však moc nesvedl. Do útoku se tak probíjeli domácí, ne však s nijak pochvaleníhodnou frekvencí. Až ve 25. minutě hlavičkoval nebezpečně Klose, Mondragón si ale znovu poradil. Třináct minut po něm znovu trefil břevno Schweinsteiger, i tentokráte se mu to povedlo hlavou. Další břevno už do poločasu nepadlo, do kabin se tak po ne příliš záživné první půli odcházelo za výchozího stavu 0:0.

Do druhého poločasu už se nepodíval Sosa a ani Ribéry, nahradili je Gómez s Pranjićem. Na herním obrazu se však s jejich příchodem změnilo pramálo, Bayern sice symbolicky tlačil, fakticky byl ale neškodný. Do hry se naopak ojediněle zapojovali i hosté, Butt byl však pozorný. Druhý poločas vypršel snad bez jedinné nebezpečné situace ať už na jedné, nebo druhé straně . Po 47 vyčerpávajících minutách druhé půle přece jedna přišla, Olić ale z dokonalé pozice na penaltovém puntíku branku netrefil a Bayern si tak s Kölnem body překvapivě rozdělil za remízu 0:0.

Autor: Jiří Krejčí

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

je to jasnej mač........dostanou bura BAYERN 5:0 kolin

Reagovat
smazaný uživatel

no táák... 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by nastoupit Toni.Dva zápasy jsme nedali branku.Je potřeba mu dát šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

jasná výhra 4:0 !!! FC BAYERN !!!

Reagovat
Špilmachr

Celkem zajimava bilance z poslednich 5 zapasu v Mnichově vyhral Bayern jen jeden

Reagovat
smazaný uživatel

0:1(Podolski)

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern vyhraje víc jak o jeden goool

Reagovat
Lorcan

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern by si nezasloužil za ty letošní výkony ani LM... doufám, že zůstane někde ve středu tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to není možný 270 min. nedali branku Van Gaal FCB!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Borci z Bayernu...to určitě Za 8. místo na konci sezony budou rádi...

Reagovat
vanGomm

Jelikož kurzy pod 1,40 zásadně nehraji proto jsou mi výsledky Bayern-Koln 0:0,nebo Manch.U.-Sunderland 2:2 a jim podobné pro mě lhostejné.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele