3. kolo
22.08.2009 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FC Köln - Eintracht Frankfurt 0:0

Příliš defenzivní taktikou poznamenané utkání mezi Kölnem a Frankfurtem ani nemohlo skončit jinak než 0:0. Domácí tak alespoň získali svůj první bod v sezóně, hosty zase může těšit fakt, že zůstávají neporažení.

Utkání začalo svižněji ze strany 1. FC, který již ve druhé minutě měl svou největší šanci v první půli a vlastně i v celém zápase. Akce vedená po levé straně Ehretem a posléze Podolskim vyústila pas na uzdraveného Novakoviće, kterému ale v rozhodujícím momentu chyběly centimetry. Hra domácích byla narozdíl od té hostující strukturovaná, do šancí se ale Kozlové také nedostávali.

Za Eintracht poslal domácí obraně vyrování jen Teber, jenž ovšem hlavičkou neuspěl. Chvíli nato se v krátkém sledu ozvala domácí superhvězdná dvojice Podolski - Novaković, ani jeden z předpokládaných tahounů ofenzivy Kölnu svoji šanci neproměnil. Frankfurt měl silnější fázi utkání ke konci půle, přímý kop Caia a volej Liberopoulose ale byli jen menším ohrožením domácí branky.

Krátce po změně stran přišla pro hosty rána, když byl vyloučen Ochs. Ten v 54. minutě zezadu skolil Ehreta a nad červenou kartou nemohl být ani stíh pochybnosti. Ze hřiště musel i sám faulovaný Ehret, kvůli zranění. Převahu jednoho muže v poli ale hráči Kölnu příliš využívat nedokázali - sice měli optickou převahu, do vyložených příležitostí se ale nedostávali. Pár náznaků šancí zde sice bylo, hostující brankář Nikolov se ale o své čisté konto do konce utkání příliš bát nemusel, a tak zápas skončil bez branek.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele