27. kolo
19.03.2010 20:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

1. FC Köln - Borussia Mönchengladbach 1:1

I druhé hlavní porýnské derby v této sezóně skončilo nerozhodně, po podzimním bezbrankovém výsledku dnes Köln s Gladbachem hrál 1:1. Branky před 50 tisíci diváky ve vyprodaném RheinEnergieStadionu padaly až po přestávce, hosté i přes neudržené vedení zůstávají v tabulce o tři body před svým rivalem.

Vyhrocené utkání začalo kvůli vysokým bezpečnostním opatřením takřka o deset minut později, zato ale pěkně zhurta. Po herní stránce se lépe uvedla Hříbata, první ohrožení branky ale zažil na druhé straně Bailly, který musel zpod břevna vytahovat stočený centr Brečka. Ve dvanácté minutě z druhé vlny pálil Maniche a jeho nepříliš povedená střela se paradoxně stala ideální přihrávkou pro Novakoviće, jenže ten svoji obrovskou šanci nevyužil a mohl být vděčný svému brankáři Mondragónovi, že vzápětí vychytal Aranga.

Toť ovšem byla na dlouhou dobu poslední zajímavá situace, poté rázem začala obě mužstva potlačovat své útočné choutky a koncentrovaný výkon defenzivních bloků dovolil hru téměř výhradně jen mezi dvěma šestnáctkami. Ve 29. minutě sice měl menší problémy Bailly se svými pobočníky v obraně, nic z toho ale nevzešlo a do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Po obrátce se znovu začalo čile, na jedné straně musel Mondragón být v pozoru při příležitostech Levelse a Danteho, na té druhé vyzkoušel Baillyho pozornost Tošić. Kombinace ale nadále vázly, proto nebylo překvapením, že úvodní gól přišel po individuální akci. V 55. minutě převzal Reus daleko od branky Arangovu přihrávku, obešel Geromela i Mohameda a dvacetimetrový sprint s míčem zakončil přesnou střelou na přední tyč - 0:1.

Chvíli nato zkoušel přidat druhou branku přímým kopem Arango, na Mondragóna si ale nepřišel a Kozlové vycítili šanci, byť jejich snaha několik minut vypadala velmi neproduktivně. Až přišla 79. minuta, kdy si po nakrátko rozehraném rohu vyměnil Maniche míč s Tošićem, napřáhl a krásnou střelou vymetl pravý růžek branky - 1:1. V závěru se oba soupeři hnali do útoku, za domácí ale ve velké šanci mířil Novaković těsně vedle a Bobadillovo zakončení ztlumil Mondragón, takže se na dělbě bodů již nic nezměnilo.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Stránky již navštěvuje spousta kvalitních sázkařů a my jim umožňujeme předvést své sázkařské umění. Ti nejlepší jsou (krom výher z tipů na stránkách) ještě samozřejmě navíc finančně odměňováni. Méně zdařilí sázkaři si mohou vsadit všechny tipy na stránkách. Veškeré tipy jsou zdarma.

Aktuální soutěže: Top tipy, Top analýzy, Top yield, Tipovací soutěž a Top borec

1. místo 200 eur

2. místo 150 eur

3. místo 100 eur

4. místo 70 eur

5. místo 40 eur

Proč své tipy postovat (vkládat) někam, kde vám za to nikdo nic nedá? U nás máte šanci být velkoryse odměněni. Vstupte s námi do světa pravidelných výher ještě dnes a přesvědčte se sami.

ZZISK-TIP.CZ

Jen jedno Z!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele