3. kolo
30.08.2008 15:30 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

VfL Wolfsburg - Eintracht Frankfurt 2:2

Stejně jako v minulých dvou sezónách skončilo utkání mezi Wolfsburgem a Frankfurtem remízou 2:2. Eintracht měl sice míč více pod kontrolou, zklamanější však ze ztráty je VfL, které zahodilo více šancí.

První příležitost utkání si vypracovali domácí, Džeko však po parádní narážečce s Grafitem mířil nad. Frankfurt nebyl příliš nebezpečný, to se ovšem změnilo ve 22. minutě. Katastrofální zpětnou přihrávku v podání Josuého vystihl Amanatidis, který chladnokrevně přeloboval vybíhajícího Lenze a poslal hosty do vedení.

Vlkům se ale podařilo odpovědět záhy, konkrétně pět minut poté. Galindo si v pokutovém území přidržel Grafiteho a kopala se penalta, kterou s trochou štěstí proměnil sám faulovaný hráč. Poté opět zakombinovali Grafite s Džekem, druhý jmenovaný ale měl znovu mušku vychýlenou. Do poločasu ještě střílel Gentner, hosty však před obdrženou brankou uchránil Nikolov.

Po přestávce nejdříve zahrozil hostující Chris, z branky na 2:1 se ale radovali domácí. Schäfer zleva vyslal perfektní centr a Dejagah trefil z voleje neméně dobře. Poté mohlo VfL zvýšit své vedení, Grafiteho gól však nebyl uznán pro domnělý ofsajd. Jinak oběma týmům chyběla přesnost ve finální fázi.

V 84. minutě z ničeho nic Eintracht vyrovnal. Po kombinaci Fenina s Ochsem se dostal míč k Toskimu, jenž pravačkou trefil parádně k tyči. Vlci se ještě pokusili strhnout vedení na svou stranu, Gentner ale trefil pouze spojnici a skóre se tak již neměnilo.

Autor: Petr Vaněček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele