1. kolo
16.08.2008 15:30 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

VfL Wolfsburg - 1. FC Köln 2:1

Wolfsburg má za sebou nečekaně komplikovaný vstup do sezóny, s nováčkem 1. FC Köln prohrával, musel otáčet a nakonec zvítězil jen o gól.

Úvodnímu oťukávání vévodili spíše domácí, a tak gól hostí přišel trochu nečekaně. Po centru Ozana a přihrávce Radua se trefil Novakovič - 0:1. Wolfsburg gól zaskočil a do konce poločasu si vypracoval jedinou šanci na vyrovnání, střelu Dejagaha čtyři minuty před koncem ale zlikvidoval Mondragon.

Do druhého poločasu poslal domácí kouč Felix Magath dva nové hráče a potřebný impuls na sebe nenechal dlouho čekat. Už ve třetí minutě pálil střídající Reither, Mondragon jen vyrazil a Christian Gentner měl snadnou práci - 1:1.

O tom, jak bude vypadat zbývajících více než 40 minut, nebylo pochyb. Domácí tlačili a Mondragon se musel v brance hodně činit. Brzy po gólu zlikvidoval střelu Saglika, pak pálil nad Dejagah, poté hostující gólman skvělým reflexem zastavil další pokus Saglika.

Přesto se nakonec ze zisku všech tří bodů radovali domácí. V 78. minutě se do vápna po přihrávce Dejagaha dostal Misimovič, z úhlu místo centru volil zakončení k bližší tyči a prostřelil Mondragona - 2:1.

Autor: Petr Starý

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

remiza

Reagovat
smazaný uživatel

prajem to Fc Kolnu nech zvitazi. Tip 2:1 pre Fc Koln

Reagovat
smazaný uživatel

jedna celkem jasna 3:1

Reagovat
ajurik

nevíte co je se Šimůnkem?

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze je zdrav, ale velka konkurence... myslim, ze s prichodem Barzagliho mu nastavaji u Vlku nedobre casy ... nevite nekdo, jak hrali Zaccardo s Barzaglim?

Reagovat
smazaný uživatel

Mišo Brečko? ten hral loni v Hamburku, ne? A co Petit? Jaky podal vykon?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele