2. kolo
24.08.2008 17:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

VfL Bochum - VfL Wolfsburg 2:2

V duelů dvou VfL se zrodila remíza. Bochum sice zásluhou Šestáka a Dabrowského vedla o dvě branky, Wolfsburg se ale nevzdal a díky brankám Costy a Saglika urval bod za výsledek 2:2.

Utkání začaly aktivně oba týmy. Ránu domácího Freiera vychytal Benaglio, na druhé straně hlavičkoval vedle Santana. První branka přišla ve 12. minutě a vstřelila jí Bochum. Imhof si narazil s Freierem, vyslal vpřed Stanislava Šestáka a slovenský expres si už proti vybíhajícímu Benagliovi věděl rady – 1:0.

Domácí pokračovali v útočení, postupem času se ale více ke slovu dostávali Vlci. Příležitost měl po spolurpráci Riethera se Santanou Misimovič, situaci ovšem nevyřešil dobře. Blíže ke gólu byl naopak bochumský Hashemian, vybídnutí od Dabrowského ale minul.

Do druhé půle vstoupili hosté plni odhodlání, v 50. minutě je však domácí schladili druhou brankou. Azaouagh zprava nacentroval do šestnáctky, kde se Dabrowski odpoutal od Costy a nekompromisně zvýšil na 2:0. Ovšem hned za dvě minuty centroval zleva Schäfer, míč chtěl odvrátit Yahia, ale při odkopu trefil nohu Costy, jenž tak šťastně snížil – 2:1.

Hosté převzali iniciativu, střela Misimoviče a hlavička Dejagaha úspěšné nebyly, v 69. minutě minutě však již bylo vyrovnáno. K míči se na vápně dostal Saglik a ranou do levého rohu branky nedal Fernandesovi šanci zasáhnout – 2:2. Stejný hráč poté mohl poslat Wolfsburg dokonce do vedení, nejprve mu ale radost zkazil bránící Yahia a posléze jeho hlavička šla nad. Šanci na rozhodující gól pak měli střídající Džeko a domácí Mavraj, ani jedna strana však již branku nepřidala a tak utkání skončilo zaslouženou plichtou.

Autor: Petr Vaněček / ticker.bundesliga.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Šesták

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele