4. kolo
14.09.2008 17:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

VfL Bochum - Arminia Bielefeld 2:0

První a zcela zaslouženou výhru si připsala Bochum, která doma díky slepeným brankám Mieciela a Pfertzela porazila bezzubý Bielefeld 2:0.

Domácí VfL začalo zostra a první velkou šanci mělo již v osmé minutě. Po Miecielově centru zleva byl ve stoprocentní pozici Šesták, míč však do branky přes Eilhoffa dostat nedokázal. Stejnému hráči patřil celý úvod utkání, slovenský expres dělal obráncům Arminie velké problémy, stejně tak celé domácí mužstvo.

Úvodní branka byla jen otázkou času a ten nastal ve 22. minutě. Šesták na pravé straně hřiště zakombinoval s Miecelem a druhý jmenovaný střelou ke vzdálenější tyči nedal Eilhoffovi pražádnou šanci – 1:0. O pouhé čtyři minuty později po rohu Azaouagha zaspala hostující obrana podruhé, díky čemuž se dostal k míči Pfertzel a nezadržitelně zvýšil na 2:0.

Zanedlouho po druhé brance mohl skvělou desetiminutovku domácích zavšit aktivní Šesták, po chaosu v hostující šestnáctce ale nezamířil přesně. Z bielefeldské ofenzivy byl, jak už je zvykem, nebezpečný pouze polský střelec Wichniarek, do žádné velké šance se ale tentokrát prosadit nedokázal.

Hra v podání obou týmů byla ve finální fázi prvního poločasu velice nepřesná a plná chyb, což pokračovalo i po změně stran. Za Bochum se dostal do šance Freier, který ale pálil vedle, a později kdo jiný než Šesták, jeho pokus však zlikvidoval Eilhoff.

S postupem času více hrála prim Arminia, příliš velký tlak si ovšem nevypracovala. Největší šanci hostů měl v 69. minutě Katongo, který ale hlavičkou ze šesti metrů orazítkoval pouze břevno. Více příležitostí k vidění již nebylo a tak si Bochum připsala zasloužené tři body.

Autor: Petr Vaněček / sport1.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

remiza 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

taky 0-0

Reagovat
smazaný uživatel

dnes už bylo hafo remíz.jednička

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele