5. kolo
21.09.2008 17:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

VfB Stuttgart - Karlsruher SC 3:1

Stuttgart si bez problémů poradil s týmem Karlsruhe a posunul se po třetí výhře v sezóně na bronzovou pozici. To naopak hosté klesli až na hranici sestupového pásma na 15. místo. KSC se přitom dostalo brzy do vedení, domácí ale s přehledem otočili.

Karlsruhe si tak udrželo v Mercedes-Benz Aréně nelichotivou bilanci, nevyhrálo tady od roku 1965, tedy více jak 43 let! Hosté se dostali do vedení vůbec v první vážnější šanci duelu, kdy Alexander Iashvili poslal zprava dlouhý centr na vzdálenější tyč a Sebastien Freis osamocen hlavou uklidil míč do sítě – 0:1.

Jenže za čtrnáct minut už jásali fanoušci Stuttgartu, zleva se uvolnil Gomez, rychlým přechodem obelstil obránce, našel na středu volného Samiho Khediru, který lehce hlavou doťukával – 1:1. Domácí mohli jít do vedení v 37. minutě, kdy Cacau krásně našel Jana Šimáka, ale ten ve stoprocentní tutovce hlavou cíl nenašel, protože včasně a excelentně zareagoval brankář Markus Miller.

Na druhé straně zahrozil Michael Mutzel, ovšem po samostatném průniku narazil na skvělého Jense Lehmanna. Utkání rozhodl zaslouženě nejaktivnější muž na hřišti Mario Gomez, jenž zužitkoval pas Thomase Hitzlspergera, obelstil obranu a v tváří tvář Millerovi nezaváhal. Klání uzavřel brankou tři minuty před koncem Marica, který se probojoval houževnatou obranou Karlsruhe a překonal bezmocného Millera potřetí.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

stuttgart vyhraje 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1-0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele