1. kolo
16.08.2008 15:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Karlsruher SC - VfL Bochum 1:0

Karlsruhe zahájilo sezónu na výbornou, když zcela zaslouženě porazilo doma Bochum 1:0. Rozhodující branku zápasu obstaral v první půli dalekonosnou ranou Eichner.

Utkání v úvodních dvaceti minutách příliš vzruchu nenabídlo, oběma týmům chyběla aktivita směrem dopředu. Až ve 23. minutě přišla šance a měli ji hosté. Po zaváhání Franze se dostal k míči Šesták, který okamitě vypálil, míč ale netrefil dobře a Miller neměl příliš velké potíže. Karlsruhe o sobě dalo vědět v 29. minutě a hned z toho byla branka. Eichner převzal přihrávku od da Silvy, z dvaceti metrů napřáhl a trefil vzdálený roh Fernandesovi branky. Domác to nabudilo, Timm však svoji příležitost propásl a zanedlouho stejný hráč neuspěl ani se svým hlavičkovým pokusem. Na druhé straně chyběl Šestákovi necelý krok, aby stihl vybídnutí Azaouagha, za domácí to ještě do přestávky zkoušel Carnell.

Do druhé půle vstoupilo aktivně KSC. Da Silva jen těsně přestřelil, Carnellův pokus hostující branku minul jen o vlásek. Poté byl v akci opět Carnell a da Silva, jejich spolupráci ale uťal pozorný Fernandes. V 67. minutě mohl pojistit vedení Kennedy, po přihrávce da Silva ale mířil pouze do tyče. O dvě minuty později vypálil sám da Silva, branku ovšem minul. Další dvě šance měl Kennedy, vytáhlý útočník ale nevyužil ani jednu a v 90. minutě ho to málem mrzelo. V domácí šestnáctce se míč dostal až k Šestákovi, který ale trefil jen tyč a domácí tak o své tři body nepřišli.

Autor: Petr Vaněček / ticker.bundesliga.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

reníza 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele