30. kolo
02.05.2009 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Karlsruher SC - Energie Cottbus 0:0

Záchranářský souboj plný taktiky branku nepřinesl, ztráta to je spíše pro domácí výběr. Ten po minulém nečekaném úspěchu nedokázal svou roli potvrdit a zase se trápil v útoku, nerozhodná remíza je ale spravedlivá. Chotěbuz se tak udržela na nesestupové pozici, to Karlsruhe je na tom mnohem hůře. Stále mu chybí na patnáctou pozici čtyři body, což je pro takovýto tým nelehký úkol.

Utkání ze začátku bylo mírně ofenzivní, obrany si ale zadní vrátka hlídaly. První dalekonosný pokus vyslal Eichner, po dvaceti minutách hry pálil na druhé straně Rost. Velká příležitost pro hosty se urodila ve 26. minutě, po velmi dobré práci Skely vypálil ostře Rangelov, dobrý zákrok musel vytáhnout gólman Miller.

V 35. minutě na druhé straně tentokráte úřadoval brankář Tremmel, da Silvovu dělovku do horního rohu vyškrábl konečky prstů mimo. Ke konci mělo Karlsruhe tlak a obléhalo vápno Chotěbuze, soustředěný výkon ale nepřipustil žádné hrubky. Po pauze to zkoušel z 12 metů chytře Freis, ale stejně jako dorážka Kennedyho úspěch nevyčaroval. Posílení útoku po hodině hry od domácího trenéra Edmunda Beckera přineslo oživení.

Z dálky to zkoušeli Federico a Freis, pozorný strážce Tremmel byl však vždy mužem na svém místě. Následně musel šikovný pas včasným vyběhnutím řešit brankář na opačné straně Miller. Domácí si poté žádné příležitosti již nevytvořili a i přes neustálý tlak jako by byla Chotěbuz mnohem zkušenějším výběrem. V příštím kole bude Karlsruhe bojovat o jednu z posledních nadějí na hřišti Dortmundu, Chotěbuz přivítá mistrovský Bayern.

Autor: Viktor Sandev / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele