10. kolo
29.10.2008 20:00 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Hertha BSC - Hannover 96 3:0

Ve vynikajících výkonech pokračuje berlínská Hertha, která si vcelku jasným způsobem poradila s Hannoverem 3:0 a osmnácti body se drží na pátém místě. Zato hosté jsou po tomto kole až čtrnáctí.

Oba týmy vstoupily do utkání opatrně, hra se v první čtvrthodině odehrávala převážně ve středu hřiště. První příležitost přesto přišla již v šesté minutě, po Pantelićově pobídce ale míč před brankou o kousek minul Kačar. Hertha pak přidala a vytvořila si další šance, nejprve Raffaelův pokus v pohodě zneškodnil Fromlowitz, v 25. minutě pak byli domácí k vedoucí brance o hodně blíže. Po Raffaelově rohu se míč přes Kačara dostal až k Dardaiovi, který tvrdě vypálil, trefil ale pouze levou tyč.

Krátce nato hlavičkoval sám Raffael, branku ale minul. Po půlhodině hry se dostali do hry také hosté, kteří dvakrát zahrozili prostřednictvím jediného hrota Forssella. Jeho střely ze střední vzdálenosti však byli nepřesné, šly vedle pravé, respektive levé tyče branky, kterou strážil Jaroslav Drobný.

Na začátku druhé půle dvakrát zahrozil střídající Schlaudraff, jenž nejprve vystřelil vedle, aby o chvíli nato mířil již lépe, Drobný byl ale na místě. Od tohoto momentu ale již existoval na hřišti na pěknou řádku minut jediný tým a to ten domácí. Nejprve našel Voronin Kačara, kterého ve stoprocentní šanci vychytal Fromlowitz, v 62. minutě však již udeřilo. Dardai vysunul na pravé straně Nicua, který našel před brankou Panteliće a tomu stačilo jen nastavit nohu – 1:0. Hned o čtyři minuty později mohl srbský útočník přidat druhou branku, jeho samostatný únik ale zneutralizoval výborný Fromlowitz.

O chvíli později střílel mimo pro změnu Nicu, pak ale byli blízko vyrovnávací branky hosté z Dolního Saska. Schlaudraff našel ve vnitru pokutového území Husztiho, ten však trefil pouze pravou tyč. Na druhé straně tak přišlo rozhodnutí, v 84. minutě našel Cícero rozběhnutého Voronina a ten svůj samostatný únik nadvakrát dokázal zúročit – 2:0. Hosté se již na odpor nezmohli a v první minutě nastavení jim Hertha přibalila ještě jeden kousek na cestu. Voronin našel na zadní tyči Domovchiyského a ten střelou do odkryté části branky uzavřel na konečných 3:0.

Autor: Petr Vaněček / ticker.bundesliga.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele