6. kolo
27.09.2008 15:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Hannover 96 - Bayern Mnichov 1:0

V souboji týmů, které minule dostali od Leverkusenu, respektive Brém nařezáno, se ze zasloužené výhry raduje domácí Hannover, který díky Husztiho trefě porazil Bayern 1:0.

Do utkání však vstoupil o něco lépe Bayern, který měl také v 7. minutě první příležitost. Roh Sosy prodloužil hlavou Toni, Demichelis však míč o vlásek minul. Poté však převzal iniciativu Hannover a ve 23. minutě se domácí tým dostal do vedení. U pravého rohu pokutového území se kopal přímý kop, Huszti možná trochu překvapivě volil místo centru přímou střelu a rozhodně nelitoval, trefil se totiž přesně k přední tyči – 1:0.

O několik minut později skvěle vymyslel Balitsch příhrávku na Forssella, na jeho rychlou střelou reagoval Rensing neméně pohotově a výborně míč vyrazil nad břevno. Úřadující mistr předvedl pořádnou akci až v závěru první půle, po přímém kopu se dostal k míči Oddo, jeho pokus ale šel těsně vedle.

Po obrátce byl aktivnější pochopitelně Bayern, po pár minutách hlavičkoval Breno, Enke však dobře zasáhl. Poté se ocitl v dobré pozici Klose, byl však z toho tolik překvapený, že domácí branku neohrozil. To se ale podařilo na druhé straně Forssellovi v 75. minutě, který po přihrávce Schlaudraffa nastřelil brankovou konstrukci.

Bavoři si v posledních dvaceti minutách vytvořili tlak, který ale k žádné příležitosti nevedl. Hosté mohli být naopak rádi, že Brenův zákrok na unikajícího Schlaudraffa nechal rozhodčí Kircher bez povšimnutí. Stejně to však nebylo co platné, skóre se již nezměnilo, což pro Bayern znamená další propad, tentokrát na deváté místo. To dolnosaský celek se díky třem bodům posunul na dvanáctou příčku.

Autor: Petr Vaněček / ticker.bundesliga.de

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

bayern si spravi chut po vyprasku od brem a vyhraje 3:1

Reagovat
irik

povinná výhra , tragický hannover to v tváří v tvář debaklu nebude mít jednoduché ...0-2

Reagovat
smazaný uživatel

FC BAYERN ZVÍTĚZÍ 0:3 BAYERN MNICHOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

1-2

Reagovat
smazaný uživatel

BOHUŽEL KLINSMAN NEZVLÁDÁ ROLI VUDCE V BAYERNU.JE TO KRIZE FC BAYERN MUNCHEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se nechytíme proti Lyonu,bude to špatný.Výměna kapitánské pásky by možná neškodila.

Reagovat
smazaný uživatel

ULI HONNES musí neco podniknout Klinsman si dovedl 30.členej tým a BAYERN mu na to vyčlenil cca.........30.mil eur ALE VUBEC SE NEDAŘÍ možná to chcce jinýho vudce ale taky zmenit system hry. takovýhle hrozný vysledky neměl snad ani MAGATT BAYERN SE MUSÍ PROBUDIT

Reagovat
milan78

mám obavu, že se bayern zlepší díky riberymu a klinsmanovi to nesrazí vas, ale nutno dodat, že klinsman na bayern zatím nemá, s takovou by trenéra mohl začít dělat i hráč PC hry fotbal manager..

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt tleskám Bayernu, titul se blíží co

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem někde,že Klinsi chce Hutta z Borro za 10 mil. eu.Neví někdo něco bližšího?

Reagovat
smazaný uživatel

z Borro?ten klub ani neznám

Reagovat
smazaný uživatel

Hm,tak Middlesbrough.A bylo to na 4-4-2 com.

Reagovat
Arne

Já zase neznám žádnýho Hutta...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele