2. kolo
23.08.2008 15:30 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Hamburger SV - Karlsruher SC 2:1

Nová posila Mladen Petrič pomohla Hamburgu k těsnému vítězství v závěrečných minutách. Pobyl na hřišti jen 18 minut a v nastaveném čase po závaru z rohového kopu přihrál hlavičkou zpět před bránu a obránce Mathijsen měl lehkou úlohu.

Utkání začali ale lépe hosté. Nejdříve se Kennedy probil na levé straně a centroval před bránu, Freis si však chtěl obhodit brankáře a míč si přitom ukopl. Stejný hráč se ocitl ještě ve větší šanci o chvilku později, ale opět neuspěl, když mu míč ukopl pro změnu obránce.

Ke slovu se tak dostali hráči Hamburgu a to hned gólově. Po trošku těžkopádné rozehrávce se na levé straně dostal k míči Atouba, centroval před bránu a hostující obránce Sebastian smolně přeloboval svého vlastního gólmana. Hamburg ve dvacáté minutě vedl šťastně 1:0.

Karlsruhe bylo aktivnější i druhý poločas a svojí převahu korunovalo gólem, když po kolmici Da Silvy Freis propálil Rosta mezi nohama. Hosté si pak vytvořili ještě pár šancí, v té největší stál australský kanonýr Joshua Kennedy, ale Rost jeho šikovný pokus do bližší šibenice těsně vyškrábl.

A protože hráči Hamburgu v závěru dokonale využili starého známého, "nedáš - dostaneš". A nutno říct, že za pět minut dvanáct. Po rohovém kopu a menším závaru před brankou Millera se dostal k míči Petrič, vrátil míč před bránu a Mathijsen dokonal pro Karlsruhe dílo zkázy. HSV tak ve velmi šťastném utkání doma zdolalo Karlsruhe 2:1.

Autor: Jaromír Eybl / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip: 5až8 : 0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele