5. kolo
20.09.2008 15:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Energie Cottbus - VfL Bochum 1:1

V duelu týmů ze spodku tabulky se zrodila zasloužená remíza 1:1. Cottbusu patřila první půle, po obrátce ale hosté z Bochumi vyrovnali a o něco lepší byli pro změnu oni.

Energie začalo o něco aktivněji, první příležitost však měli hosté, Mieciel ale v dobré pozici netrefil míč dobře a Tremmel neměl problém. V 13. minutě se domácí mohli poprvé v sezóně radovat z gólu. Jelić dostal nalevo příliš mnoho prostoru, nahrál do středu Sörensenovi a ten Pfertzelem lehce tečovanou střelou poslal svůj tým do vedení – 1:0.

Domácí pokračovali v tempu, snaha Ziebiga a na druhé straně Yahii však zůstala bez gólového vyjádření a tak domácí šli do kabin s jednogólovým vedením.

To jim však po obrátce příliš dlouho nevydrželo. Nejprve Dabrowského střelu dokázal vyrazit Tremmel, ve 47. minutě však již bylo vyrovnáno. Azaouagh zprava nacentroval a zcela volný Yahia bez problémů dopravil míč na místo určení – 1:1. Hosty branka nabudila, Azaouagh tentokrát našel Šestáka, ten však o pár čísel branku minul.

S postupem času však tempo opadlo, zajímavá však byla poslední desetiminutovka. Příležitosti domácího Skely a hostujícího Böniga však zůstaly nevyužity a tak se v Lužicku body dělily. Cottbus zůstává poslední, Bochum je před nedělním programem pátého kola jedenáctá.

Autor: Petr Vaněček / ticker.bundesliga.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

cottbus vyhraje 2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele