16. kolo
06.12.2008 15:30 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - VfL Bochum 4:0

Frankfurt opět potvrdil, že jeho výkony jsou jako den a noc. Po debaklu v Brémách si znovu spravil chuť na domácí půdě, kde porazil Bochum 4:0. Utkání bylo de facto rozhodnuto již v první půli, kdy přišlo brzké vyloučení pro hosty a dvě branky Liberopoulose.

Diváci v Commerzbank-Areně možnost nudit se rozhodně neměli. Již ve třetí minutě se v domácí šestnáctce prosadil Mieciel, proti jeho hlavičce ale bravurně zakročil Pröll. Hned dvě minuty nato přišla na druhé straně situace, která ovlivnila prakticky celý zbytek utkání. Hostující brankář Fernandes hasil své zaváhání faulem na Fenina, za což okamžitě viděl červenou a navíc se kopala penalta, kterou v 7. minutě proti střídajícímu Rennovi bezpečně proměnil Liberopoulos - 1:0.

Bochum ale z katastrofálního začátku rozhodně špatná nebyla, ba právě naopak. Ve 12. minutě se dostával k brance Šesták, kterého v poslední možný okamžik zastavil Bellaid, minutu nato pálil Zdebel nad. Na druhé straně kontroval Eintracht prostřednictvím Fenina, který ve 14. minutě nastřelil z 22 metrů břevno, o pár minut později zahrozil Fink a hostující Azaouagh, oba ovšem úspěšní nebyli. To se ovšem nedá říct o Liberopoulosovi, který ve 43. minutě opět těžil ze spolupráce s Feninem. Český reprezentant po pěkném sólu poslal centr na zadní tyč, kde jeho řecký parťák nezadržitelně zvyšoval na poločasový stav 2:0.

Po vynikající první půli, která byla z obou stran hraná ve vysokém tempu, se po přestávce již tak pěkný fotbal nehrál. Domácí měli převahu, ve svých šancích ale nebyli přesní, což platí především o Feninovi a Steinhöferovi po deseti minutách druhé půli. Druhý jmenovaný se ale gólově prosadil v 62. minutě, kdy z přímého kopu od levé postranní čáry nacentroval a míč skončil překvapivě až za Rennem - 3:0.

Hned dvě minuty poté přišla další branka. Dlouhý míč od Ochse našel v nitru pokutového území Russe a ten se v zakončení nezmýlil - 4:0. Poté již VfL naplno rezignovalo a Renno se měl co otáčet, aby jeho štít nebyl poskvrněn dalšími inkasovanými góly. Hostující brankář ale úspěšně čelil Feninovi, zatímco chvíli po něm trefil Ochs jen boční síť a Caio mířil vedle úplně. Domácím Orlům to ale vadí pramálo, vyhráli 4:0.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

who hu první příspěvek

Bayern jedeee

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele