14. kolo
22.11.2008 15:30 CET
4 : 1
(2:1)

Reportáž

Bayern Mnichov - Energie Cottbus 4:1

Bayern s naprostým přehledem vyprovodil Energii Cottbus výsledkem 4:1 a jen potvrdil, že v současné době má zřejmě nejlepší formu v Bundeslize. Hosté z Lužicka se sice dostali do vedení, jinak ale domácím konkurovat nedokázali naprosto v ničem.

Utkání Davida s Goliášem vypadalo od úvodu podle očekávání, až na drobné výjimky hrál s míčem jen Bayern, hosté z Cottbusu se pouze bránili. Jako první ohrozil hostující branku Toni a to hned dvakrát, jeho slabá hlavička a ani nepřesná střela však úspěch přinést nemohly. Poté trefil Klose dokonce tyč a následně zahrozil znovu Toni, ve 25. minutě ale přišel šok. Skelův přímý kop oproti předpokladům nikdo netečoval a míč skončil až v zadním rohu Rensingovy svatyně - 0:1.

Bayern ale pokračoval v tlaku a nakonec mu k vyrovnání stačily pouhé čtyři minuty. K přímému kopu se postavil Ribéry a parádní ranou do horního růžku nedal Tremmelovi šanci - 1:1. Poté se ozval znovu Toni, který ale nejprve opět ztroskotal na Tremmelovi a následně mířil nad. Ve 38. minutě však již Mnichované zaslouženého vedení docílili. U Oddova centru byl Demichelis dříve než Tremmel a hlavičkou o tyč poslal míč na místo určení - 2:1.

I po změně stran se hrálo podle stejných not, Bayern chtěl za každou cenu přidat další gól a také ho přidal. V 54. minutě našel Ribéry parádním centrem Kloseho, proti jehož hlavičce nebylo obrany - 3:1. Pět minut nato již bylo definitivně rozhodnuto. Oddův roh propadl až k Tonimu, který ho z voleje poslal o břevno do branky - 4:1. Následně Bayern trochu polevil a šancí se již mnoho neurodilo. V jedné z nich byl aktivní Ribéry, který ale po Toniho vysunutí nezakončil dobře. Za hosty to ještě zkusil přímým kopem Skela, na vysoké výhře bavorského týmu 4:1 ale již nic změnit nemohl.

Autor: Petr Vaněček / ticker.bundesliga.de

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sem na ty borce zvědavej, asi stále nepochopili, že Bayer a Hoffe před nima nejsou jen tak na okrasu a jejich forma, že mluví za vše

Reagovat
smazaný uživatel

však jim dojde dech a FC BAYERN POTVRDÍ VUDČÍHO LÍDRA DEUTCHLANDU FC BAYERN jasná výhra--------5:1

Reagovat
smazaný uživatel

vydim to na jasnou výhru FC BAYERN

Reagovat
smazaný uživatel

schweinsteiger da gol,sazejte na něj lidi.

Reagovat
smazaný uživatel

moje řeč

Reagovat
smazaný uživatel

didi:neboj se ,pochopili to hráči i my fanoušci FCB.4:1 byla malá náplast,mohlo to být 8.BAYERN,BAYERN,BAYERN!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky Bayern !!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele