21. kolo
21.02.2009 15:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Arminia Bielefeld - VfL Bochum 1:1

V duelu zachraňujících se týmů měla navrch hostující Bochum, která se dostala do vedení parádní brankou Klimowicze, za domácí Arminii ale vyrovnal ve druhé půli na konečných 1:1 Mijatović.

První šanci utkání měl dánský reprezentant Jonas Kamper, když mu Chris Katongo prodloužil míč, jenže jeho střelu z úhlu gólman hostí Fernandés kryl. Hosté zahrozili poprvé až po půlhodině hry, ale jejich šance hned skončila gólem. Házený aut propadl až do vápna, tam se odrazil k Diegu Klimowiczovi, který na nic nečekal a krásnými nůžkami jej uklidil do brány. Zdá se, že se v pátek koukal na derby Schalke - Dortmund a nechal se inspirovat Kevinem Kuranyim.

Klimowicz mohl dát i druhý gól, když si naběhl na krásný časovaný lob za obranu, ale jeho střelu Dennis Eihoff s námahou vytěsnil a dobíhající Christian Fuchs trefil z dorážky pouze tyč.

Druhou půli byli pro změnu aktivnější domácí. Katongo vyrazil opět do rychlého breaku, přihrál Wichniarkovi do zajímavé situace, ale ten vypálil pouze do tribun. Wichniarek mohl dát gól o chvilku později, ale po centru Lameye a vrácení do ohně Marxem na míč jen o pár desítek centimetrů nedosáhl. A tak se Bielefeld prosadil až v 83. minutě po stadardní situaci zahrávané Kamperem. Míč doletěl až ke stoperu André Mijatovičovi, který, ač zády k bráně, míč lehce hlavou nazvedl a ten se posléze zatřepotal v síti - 1:1.

Jenže utkání mohl zvrátit na stranu hostů střídající Shinji Ono, když se po výkopu Fernandése zmocnil míče a z dobrých 40 metrů se pokusil překvapit vyběhnuvšího Dennise Eilhoffa. Ten s námahou míč vyškrábl na roh a tak utkání skončilo dělbou bodů.

Autor: Jaromír Eybl

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele