7. kolo
03.10.2008 20:30 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Arminia Bielefeld - Karlsruher SC 1:2

Karlsruhe si připsalo třetí výhru v sezóně a dostalo se do horní poloviny bundesligové tabulky, po nepříliš dobrém výkonu ale nakonec získalo tři body se štěstím. Hosté vedli o dvě branky, čtyři minuty před koncem už korigoval pouze Herzig.

Karlsruhe tak vůbec poprvé v této sezóně dokázalo bodovat venku, vyvedl se mu hlavně úvod prvního i druhého poločasu. Oba střelci Porcello i Freis si připsali gól i v minulém zápase s Wolfsburgem a stává se z nich úderná dvojka. V zárodku zápasu byl Bielefeld lepším týmem, jenže hned po šestnácti minutách skórovali hosté. Po rohovém kopu Antonia Da Silvy udělal hrubku gólman Dennis Eilhoff a Porcello už jen pohodlně z blízkosti otevřel skóre zápasu – 0:1.

Domácí spálili svou největší šanci prvního poločasu v 35. minutě, Artur Wichniarek našel úplně volného Christophera Katonga, ten ale špatně vyhodnotil situaci a balón po jeho střele skončil v náručí Kornetzkyho. Bielefeld mohl srovnat minutu před koncem první půle, ale chybu Joshuy Kennedyho nedokázal Herzig ranou z dvaadvaceti metrů potrestat.

Sílící tlak Karslruhe na začátku druhé půle vyvrcholil již po sedmi minutách k druhému zásahu, kdy se nejprve brankář domácích Eilhoff blýskl dobrým zákrokem proti střele Kennedyho, na následnou dorážku Freise ale již neměl nárok – 0:2. V dalším průběhu mohl alespoň snížit po centru Michaela Lameyho Katongo, jeho hlavička však minula prostor mezi třemi tyčemi jen o milimetry.

V dalších příležitostech se ocitli opět Katongo a Herzig, branku ovšem vsítil právě Herzig čtyři minuty před koncem duelu, což bylo příliš pozdě. Po centru Sadika se dostal k hlavičce a z blízkosti upravil na konečných 1:2. Za Bielefeld odehrál celých devadesát minut i český obránce Radim Kučera.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele