3. kolo
30.08.2008 15:30 CET
2 : 4
(2:1)

Reportáž

Arminia Bielefeld - Hamburger SV 2:4

Skvělý obrat se podařil Hamburgu v utkání na půdě Bielefeldu. HSV prohrávalo během první půle již o dvě branky, nakonec se ale sebralo a otočilo na konečných 4:2 ve svůj prospěch. Brankou se na výhře podílel i český reprezentant David Jarolím.

Domácí Arminia začala lépe, v 6. minutě sice Katongo trefil pouze brankovou konstrukci, o tři minuty později byl však již stejný hráč úspěšný. Wichniarek vyhrál vzdušný souboj s Demelem a Rostem, hlavou přiťukl míč Katongovi, jenž už neměl problém – 1:0. Vyrovnat mohlo HSV po necelé půlhodině, kdy se míč před bránou odrazil k de Jongovi, jeho pokus však bravurně zneškodnil Einlhoff.

V ofenzivním představení pokračovaly oba týmy a ve 37. minutě se podruhé prosadili domácí. Wichniarek na pravé straně přesprintoval Mathijsena a z ostrého úhlu překonal Rosta – 2:0. Hosté ale odpověděli více než rychle. Dlouhý míč do pokutového území zpracoval de Jong hrudí a posléze nahrál Reinhardtovi, jenž snížil na 2:1. Arminia sice mohla do poločasu přidat třetí branku, Halfarovi se Schulerem ale chyběla trocha potřebného štěstí.

Do druhé půle vlétli jako uragán hosté. Guerrero nejprve střílel těsně vedle, v 50. minutě však již bylo vyrovnáno. Reinhardt se prosadil přes bránícího Bollmanna a hlavou vsítil svoji druhou branku v utkání – 2:2. S jídlem roste chuť, takže Hamburg se pochopitelně s remízovým stavem nespokojil a dělal vše pro to, aby šel do vedení.

Snaha hostí vyústila kýženým gólem na 3:2 v 64. minutě. Guerrero se po levé straně prosadil přes Kaufa, našel Oliče a zcela volný chorvatský útočník dokonal obrat. Znovu vyrovnáno mohlo být o chvíli později, tečovaná střela Kampera ale trefila pouze břevno. V 77. minutě tak přidalo HSV pojistku. Jarolím z osmnácti metrů vystřelil a jeho pokus nešťastně tečoval bránící Bollmann mimo Eilhoffův dosah – 2:4. Na další odpor se již Arminia nezmohla a tak si hosté odvážejí tři body, které je katapultovaly na druhé místo.

Autor: Petr Vaněček / ticker.bundesliga.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

yahooooooooooooooooooooooooo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele