23. kolo
08.03.2009 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Arminia Bielefeld - Eintracht Frankfurt 0:0

V záchranářském utkání fanoušci branku neviděli a bod se jistě hodí oběma celkům, více ovšem pomůže Bielefeldu. Ten totiž opustí zónu sestupu a je těsně nad ní. Domácí tým byl v utkání mírně aktivnější a ke skórování moc nechybělo, nicméně pečlivý Frankfurt si zadní vrátka pohlídal a cenný bodík si zasloužil. V tabulce poskočil na dvanácté místo.

Hosté začali v úvodu aktivněji a pokusili se na betonovou obranu Bielefeldu vyzrát rychlou kombinací. V 11. minutě si proto vytvořili první akci, rána hostujícího Ochse ale branku minula. Domácí zahrozili o pět minut později, lehkou střelu však gólman Nikolov schoval do náručí.

Asi v polovině první půle si ovšem vypracoval možnost Frankfurt, po přihrávce Kweukeho mířil o metr mimo Fink. Pak se najednou oba kluby nadlouho odmlčely a až do pauzy si nevytvořily žádnou příležitost, obě obrany nepřipustily žádnou chybu a všechno z vápna dostaly vše včas pryč.

Hosté do druhého dějství vstoupili ve velkém tempu a po sedmi minutách hry se ocitli v obrovské možnosti. Köhler procpal balón na Petkoviče, ten vyslal z leva pas na Kweukeho, avšak ani on síť nerozvlnil. Nicméně v poslední dvacetiminutovce začal výrazně tlačit Bielefeld a během pěti minut si vytvořil tři šance. Avšak hlavička Bollmana a tvrdé střely Marxe s Halfarem se mezi tři tyče nevešly.

Deset minut před závěrečným hvizdem to zkoušel z dálky Meier, záložník Eintrachtu ale ani tentokrát alespoň část příznivců na stadionu nepotěšil a duel proto skončil bezbrankovou plichtou. Příště se o body popere Bielefeld v dalším veledůležitém utkání v Karlsruhe, Frankfurt přivítá tápající Hoffenheim, jenž již pětkrát za sebou nevyhrál.

Autor: Viktor Sandev / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele