5. kolo
20.09.2008 15:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Arminia Bielefeld - 1. FC Köln 2:0

Bielefeld dokázal po pěti kolech konečně vyhrát a posunul se tabulkou ze sestupové zóny na dvanácté místo, Kolín zůstává i přes prohru na třinácté příčce. Velmi vyrovnaný zápas rozhodly dva góly v rozmezí tří minut čtvrthodinu před závěrečným hvizdem.

Oba týmy začaly zápas velmi opatrně, první větší šanci měl ve dvanácté minutě hostující Petit, který z voleje trefil břevno. O pět minut později se blýskal hostující strážce Faryd Mondragon, v tváří tvář zlikvidoval pokus Michaelovi Lameymu. Po půl hodině uspěl znovu proti hlavičce Wichniarka z hranice vápna a držel bodové naděje Kolína.

Ve druhém poločase se už ale hosté zlepšili a téměř jasný remízový zápas utnuli domácí šestnáct minut před koncem klání. Kamper napálil přímý kop tak, že ho jeden z bránících hráčů lehce tečoval a brankáři Kolína by nepomohla ani svěcená voda. Za dvě minuty pak Mondragon pozdě vyběhl proti Wichniarkovi, ten si ho obhodil a obloučkem přes vracející obránce rozhodl.

V samém závěru duelu se ještě hosté snažili alespoň korigovat, bohužel hlavička Kevina McKenny proletěla kolem tyče. V příštím kole bude chtít Bielefeld potvrdit formu ve Frankfurtu, Kolín přivítá favorita ze Schalke.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kolin vyhraje 3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele