4. kolo
13.09.2008 15:30 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

1. FC Köln - Bayern Mnichov 0:3

Pro diváky neatraktivní utkání rozhodl efektivnější Bayern ve druhé půli dvěma brankami Lucy Toniho a jednou brankou Lukase Podolského.

Jürgen Klinsmann poslal do tohoto utkání stejnou jedenáctku, která před 14 dny porazila doma Herthu Berlín. Lukas Podolski tak opět zůstal na lavičce. První vážnější šanci diváci viděli ve 13. minutě, kdy před branku hlavičkoval Toni, ale van Buyten nezamířil přesně. Bayern byl směrem dopředu lepší než Kolín, ale jeho akce většinou končily na hranici pokutového území. Když už nějaké zakončení přišlo, tak bylo velice nepřesné. Mondragona v brance Kolína tak během pěti minut otestovali hned tři hráči hostů - Lahm, Schweinsteiger a Zé Roberto. Další šance měl italský střelec Toni, ale jeho střelu Mondragon vyrazil. Do kabin se šlo za nerozhodného stavu 0:0 a diváci čekali nejen na první branku, ale také na Lukase Podolského.

V 53. minutě padl první gól a dali jej hosté. Schweinsteiger zahrával přímý kop a jeho centr usměrnil hlavou do sítě Toni. V 57. minutě přišlo střídání, když Kloseho nahradil miláček Kolínského publika Podolski. Ten moc dlouho ne zahřátí nepotřeboval a hned asistoval u druhé branky. Po jeho přihrávce se dostal do úniku Zé Roberto, našel opět Toniho a ten zvýšil na 2:0. Do konce zápasu si hosté dovolili zahodit ještě několik vyložených šancí, ale jeden gól ještě přidali. Opět u toho byla trojice Zé Roberto - Toni - Podolski. První jmenovaný vyslal na zteč italského kanonýra a ten raději přihrál ještě Podolskému a umožnil mu tak, aby si také vychutnal oslavu branky.

Bayern tedy tento zápas s klidem a přehledem dohrál a odváží si tak tři body.

Autor: Michael Künzel / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2 BAYERN BUDE POMALU STOUPAT NA 1.MÍSTO BUNDESLIGY FC BAYERN MUNCHEN STERN DES SUDENS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jasna 2 ................bayern po tom "skevlom" uvode musi zabrat!

Reagovat
smazaný uživatel

0-1 podolski

Reagovat
smazaný uživatel

bayern vyhraje 3:0

Reagovat
irik

výborně , zvládli jsme to perfektně , zápas , dva a dojdem tam , kam patříme

Reagovat
smazaný uživatel

Jakmile se vrátí Ribery,bude to ještě lepší.Go FCB

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele