8. kolo
29.09.2007 15:30 CET
8 : 1
(4:1)

Reportáž

Brémy rozstřílely Bielefeld

Velké fotbalové divadlo připravili svým fanouškům hráči Werderu Brémy. Ze zápasu s Arminí Bielefeld si udělali exhibici a bezmocnému soupeři nasázeli osm branek, po dvou zaznamenali Sanogo a Almeida. Hosté se zmohli na jedinou odpověď.

První čtvrthodinka byla spíše oťukávací. Oba týmy spíše hrály pozorně v obraně, než se vydávaly na výlety před soupeřovu branku. To však narušil v 17. minutě akcí Peter Niemeyer, který hbitou střelou otevřel konto dikvokého zápasu. Ve 35. minutě zvýšil na 2:0 Hugo Almeida a přestože hned za dvě minuty hosté díky Wichniarkovi snížili, žádné drama se nekonalo. Ještě do poločasu totiž dva góly přidal domácí Boubacar Sanogo a za stavu 4:1 se zdálo být rozhodnuto.

Domácím to ale nestačilo, pokračovali v tlaku i ve druhém poločase a v 55. minutě ho korunoval další brankou Mertesacker. V 66. minutě přidal další branku střídající Rosenberg. Se stavem 6:1 už bylo těžké něco dělat a jakoby se všichni hráči hostů vytratili už dávno do kabin. Jediný, kdo zůstal, byl brankář Arminie Mathias Hain, díky kterému zápas neskončil 10:1. I když se této cifře výsledek hodně přiblížil. V posledních minutách se trefil znovu Hugo Almeida a co by to bylo za střelnici, kdyby se při ní netrefil také brazilský středopolař Diego.

Arminia půjde psychicky ještě hlouběji a v tabulce spadla na jedenáctou pozici. Zato Werder se si generálgu na Ligu mistrů s Olympiakosem nemohl představovat lepší, v tabulce mu momentálně patří páté místo.

Autor: Michäel März

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*bistinko

Reagovat
HOST*S.A.F.C

BIELEFELD...respekt ...sem ze Zlína zažil sem to včera..jednou se to proste nepovede..nedá se ..navíc dnes prohrál i Sunderland..sakra ..

Reagovat
HOST*

Sundedrland jsou zebraci doufam ze poletite zpatky do 2. ligy

Reagovat
HOST*

Tenhle vysledek jsem moc nepochopil:) škoda že jsou Brémy těžce nestabilni mančaft...a podle mě by to bylo bez Diega těžka mizerka...je to založnik,v Bundeslize dost ojediňely...se divim že ho vubec udži:)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele