12. kolo
04.11.2007 17:00 CET
5 : 3
(4:0)

Reportáž

VfL Bochum - VfL Wolfsburg 5:3

Slovenský reprezentant Stanislav Šesták se dvěma góly podílel na vítězství Bochumi, která tak přerušila svoji nepříznivou sérii devíti utkání bez výhry. Dramatický zápas, který přinesl nevídaných osm branek, tak Bochum v tabulce Bundesligy vynesl mimo sestupové pozice. Wolfsburg i přes porážku zůstává v klidném středu tabulky na devátém místě.

Bochum měla výtečný start do zápasu, když se hlavičkou prosadil Šesták, který zužitkoval centr Epalleho a vstřelil svou pátou branku sezóny. Druhou branku přidala Bochum ve dvacáté minutě z penalty zásluhou Marcela Maltrize. Penalta byla nařízena po faula brankáře Jentzsche na domácího útočníka Marcina Mieciela. Na 3:0 zvyšoval Danny Fuchs, který překonal nepříliš jistého Simona Jentzsche. O pouhé dvě minuty později Epalle vystihl rozehrávku váhajících obránců Wolfsburgu, přihrál přesně Šestákovi a ten bez problémů překonal bezmocného Jentzsche.

Wolfsburg se po poločasové přestávce probral, a dokonce mu podařilo skórovat zásluhou Marcela Schäfera, který umístěnou střelou z hranice šestnáctky překonal domácího brnakáře Rena, jenž si odbýval svůj bundesligový debut. Zmrtvýchvstání Wolfsburgu pokračovalo i o sedm minut později, kdy Reno neudržel dalekonosnou střelu Schafera a dorážející Grafite v pohodě skóroval. Opětovný klid mezi fanoušky Bochumi vnesl Joel Epalle, který si zpracoval Miecielovu přihrávku a vychutnal si Simona Jentzsche - 5:2. Brankovým hodům ale stále nebyl konec. Svoji druhou branku v zápase přidal i brazilský útočník Wolfsburgu Grafite, jenž využil přihrávky hlavou od Edina Džeka, vystřelil k pravé tyči branky domácích a završil skóre na konečných 5:3.

Autor: Filip Kučera

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele