10. kolo
20.10.2007 15:30 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

VfL Bochum - Bayern Mnichov 1:2

Bayern jede dál, tentokrát těsně přehrál Bochum na jejím hřišti. Domácí sice vedli po pěkné trefě Groteho, Bayern ovšem zásluhou Ribéryho a Schweinsteigera otočil.

Celé utkání byl Bayern aktivnější jak domácí. O tom hovoří i celková statistika střel v poměru 20:7 z pohledu lídra ligy. Začátek však skvěle vyšel domácím. V jedenácté minutě prošel Grote přes Altintopa i Ottla a přesnou střelou zhruba z dvaceti metrů do rohu Rensingovy branky otevřel skóre utkání. Domácím nečekáné vedení stouplo do hlavy a znovu až příliš nechali hrát Bayern. Hlavně brejky hvězdné trojice Ribery - Klose - Toni vypadaly velmi nebezpečně. Zé Roberto poslal do vápna skákající balon, který trefil Klose a jeho nepříjemnou střelu musel Laštůvka skvěle zlikvidovat. Německý reprezentant se v tu chvíli dostával do šancí skoro neustále, ale k přesnému zásahu mu chybělo i štěstí. Hosté se přece jen dočkali ještě do konce poločasu. Deset minut před jeho koncem skvěle Klose přihrál na Riberyho a ten drzou patičkou překonal českého Laštůvku a srovnal tak na 1:1.

Druhý poločas už tak zajímavý nebyl. Bayern vévodil hře a domácí k ničemu nepustil, ale dlouho se nedokázal prosadit přes zarputilou defenzivu Bochumi. Domácí si často pomáhali i nedovoloně, což značí statistika faulů, která došla až na číslo 25. Nakonec to však nebylo Bochumi nic platné. Na hřiště se dostal Schweinsteiger, ten se po skvělém pasu nejlepšího hráče utkání Ribéryho dostal před Laštůvku a přesnou střelou poslal tři body do Allianz areny. Hosté se poté už ani moc nesnažili a spíše si hlídali těsný náskok. Ten jim do konce vydržel a Bayern si tak ještě více upevnil první místo.

Autor: Michäel März

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*

konečně dal Bastian Schweinsteiger gola

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele