27. kolo
05.04.2008 15:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

VfB Stuttgart - Hamburger SV 1:0

Stuttgart pokračuje v nápravě nepovedeného začátku sezóny, po vítězství nad silným Hamburkem se vyhoupl už na pohárové páté místo. O tři body pro domácí se postaral jediným gólem Hilbert.

Oba týmy začaly aktivně, v první šanci byli v 19. minutě hosté, když gólman VfB Ulreich jen taktak vyboxoval Guerrerovu střelu z úhlu. Hamburku se neproměněná šance vymstila, hned za minutu totiž udeřili domácí. Pardův rohový kop přesně našel Roberta Hilberta, jehož volej z deseti metrů trochu se štěstím proklouzl do branky mezi nohama Piotra Trochowskiho, strážícího brankovou čáru.

Na druhé straně se znovu ukázal Ulreich, když odvrátil De Jongovu hlavičku. Po následném rohu hlavičkoval opět nizozemský záložník, tentokrát nad branku. Domácí pozorně bránili své vedení a HSV si moc šancí na vyrovnání nevytvářelo. V 73. minutě se k přímému kopu ze slušné dálky postavil Van der Vaart a těsně minul domácí branku. Tentýž hráč měl i poslední šanci svého týmu, ovšem znovu mířil nepřesně. Na druhé straně po rychlém brejku nezvýšil Hitzlsperger, utkání tak skončilo nejtěsnějším vítězstvím domácích.

Stuttgart vyhrál šestý z posledních osmi zápasů a na druhé Schalke ztrácí už jen tři body. Hamburk, který také bojuje o Ligu mistrů, prohrál po jedenácti zápasech.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele