32. kolo
06.05.2008 20:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Karlsruher SC - Energie Cottbus 1:1

Nepříliš záživný souboj Karlsruhe s Chotěbuzí skončil spravedlivou remízou 1:1. Vše podstatné, včetně branek, se odehrálo ve druhé půli. Hosty poslal do vedení Rivič, krátce po něm ale srovnal Buck.

Energie si bodem mírně přilepšila v boji o záchranu, jistotu ale zatím zdaleka nemá. Dvě kola před koncem má náskok na první sestupovou pozici čtyři body, zítra však lužický tým musí bedlivě sledovat, jak si povedou jeho konkurenti. Bielefeld hraje na Bayernu, hodně napovědět však může souboj mezi Norimberkem a Duisburgem.

Ale k samotnému utkání. Diváci na zaplněném Wildparkstadionu sledovali velmi nudnou první půli. Ve 22. minutě je z drobné letargie probudil domácí Iashvili, který si na hruď zpracoval míč a vyslal ho směr hostující brána, mířil však příliš vysoko. Ve 31. minutě to byl opět Iashvili, který nadělal vzruch v hostující obraně, jeho střelu ale pěkným zákrokem zneškodnil Tremmel.

Po změně stran bylo k vidění zlepšení hry a brzy přišly šance a i góly. V 55. minutě střílel po spolupráci s Rivičem Angelov, Millerovu svatyni však těsně minul. Lépe si vedl o pět minut Stiven Rivič. K chorvatskému záložníkovi se dostal míč přes Skelu a Rangelova, následovala střela zpoza vápna pod břevno a Energie vedla. To však platilo pouze krátce. V 65. minutě prodloužil Hajnalův přímý kop Stefan Buck a míč zaplul k levé tyči. Domácí mohli dokonce vyhrát, v 71. minutě ale trefil Freis po přihrávce Iashviliho pouze pravou tyč a více šancí už toto podprůměrné střetnutí nenabídlo.

Autor: Petr Vaněček / bundesliga.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele