10. kolo
21.10.2007 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Karlsruher SC - Arminia Bielefeld 0:0

Karlsruhe doma nečekaně jen remizovalo s Bielefeldem a neudrželo se na druhém místě. Dostaly se před něj Brémy a Hannover.

Už na začátku byla znát větší forma domácích, ale volný přímý kop Hajnala brankou neskončil. Po třinácté minutě se ke slovu dostali i hosté. Markus Miller předvedl excelentní zákrok po pěkné střele Olivera Kircha. Oby týmy se poté hodně zatáhly a spíše hledaly, jak se dostat do útoku. Brankáři si do konce poločasu moc nezachytali a fanoušci si na své také nepřišli.

Ale nejen první poločas byl nudný. Celý zápas se nesl na stejné vlně. Zápas šancí moc nenabídl a samotný výsledek odpovídá předvedené hře. Avšak něco se přece jen našlo. Domácí druhou půlku načali pěknou akcí. Pěknou kombinaci zakončil střelou z pozice penalty Iašvili, jenže mířil mimo. Hosté se pak uzavřeli na vlastní polovině a pomalu mysleli na návrat domů s bodem. Jejich plány jim mohl překazit dvacet minut před koncem Hajnal, jenže mu jeho sólo nakonec zamiřili narychlo se vracející beci. Hosté tedy dotáhli tento nudný zápas do bodového konce a určitě byli po zápase šťastnější, než hráči Karlsruhe.

Autor: Michäel März

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*mmm

2-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele