13. kolo
10.11.2007 15:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Hertha BSC - Hannover 96 1:0

Hertha BSC zvítězila ve vyrovnaném utkání nad Hannoverem 1:0, když jedinou branku vstřelil tři minuty před koncem André Lima. Hertha se tak po úplném kole posune v tabulce na osmé místo, Hannover minimálně do neděle zůstává pátý.

Ve velmi nevlídném počasí si na Olympiastadion našlo cestu jen 33 tisíc diváků, kteří viděli dva odlišné poločasy. V tom prvním byla jasně lepším týmem domácí Hertha. Už ve 3. minutě střílel Gilberto a Enke střelu musel jen vyrazit. K odraženému míči se dostal Piszczek, našel lépe postaveného Panteliče, ale ten góla nedal. Poté zahrozili opět Gilberto a krátce po něm Piszczek. Ve 33. minutě si zranil lýtko nejlepší střelec domácích Pantelič a nahradit ho musel Lima. Šest minut před pauzou ještě střílel Mineiro, ale jeho střela se do branky nevešla. V první půli nešla na domácího brankáře Jaroslava Drobného ani jedna přímá střela.

To se začátkem druhé půle radikálně změnilo. Drobný musel zasahovat nejdříve proti Hankemu a poté proti němu dvakrát za sebou neuspěl Pinto. Hannover začal Herthu místy přehrávat, ale na kompaktní obranu domácích recept nenašel. Ke konci zápasu se tempo hry zrychlilo a bylo vidět, že oba týmy se s remízou nespokojí. V 77. minutě se poprvé rozvlnila síť, ale Lima byl tentokrát chycen do ofsajdu. Bohatě si to však vynahradil o deset minut později. Naběhl si na pas od Fathiho a svým prvním gólem v dresu Herthy rozhodl o těsném vítězství domácích.

Autor: Petr Vaněček / herthabsc.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele