29. kolo
15.04.2008 20:00 CET
1 : 2
(0:0)
Stadión:
DKB-Arena, Rostock

Reportáž

Hansa Rostock - Werder Brémy 1:2

Werder Brémy zvítězil nad Hansou Rostock 2:1. Z výhry na hřišti Rostocku se radoval po čtyřech letech. Hosty dostal do vedení Torsten Frings, za domácí vyrovnával Sebastian Hähnge. Výhru na stranu Werderu Brém posunul osm minut před koncem Ivan Klasnič.

Pro hosty to bylo třetí vítězné utkání v řadě. Díky výhře se udrželi na druhém místě a snížili ztrátu na vedoucí Bayern na sedm bodů, ten má však utkání k dobru. Hansa Rostock zůstala na 15. místě tabulky. Od sestupových příček ji však dělí jen dva body a týmy, které jsou až za ní, mají zápas k dobru.

Utkání začalo šancí Nalda ze 20. minuty. Jeho přímý kop však brankář Stefan Wächter kryl. Další šance Brém přišla ve 36. minutě, ale brankář Wächter opět zasáhl včas, tentokrát proti Pasanenovi. Zbytek prvního poločasu už žádnou větší šanci nepřinesl. Hráči tak odcházeli do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

Skóre se posunulo až na začátku 2. poločasu. V 57. minutě zaznamenal svůj první gól po zranění Torsten Frings. Jeho rána letěla ze vzdálenosti větší než dvacet pět metrů. Šťastnou ruku při střídání měl trenér domácích Pagelsdorf. V 73. minutě poslal na hřiště Sebastiana Hähngeho a ten se mu odvděčil o tři minuty později, když vyrovnal na 1:1.

Když už se zdálo, že zápas míří k remíze, zaúřadoval opět Frings. Domácí Gledson fauloval Fringse v pokutovém území a rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. Míč si postavil Naldo, ale jeho střelu brankář Wächter vyrazil. Bohužel pro brankáře domácích se k odraženému balónu dostal Ivan Klasnič a na jeho dorážku již byl Wächter krátký. Utkání tak skončilo vítězstvím Werderu Brém 2:1.

Autor: Aleš Cahlík / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele