20. kolo
17.02.2008 17:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Hamburger SV - VfL Bochum 3:0

David Jarolím dvakrát skóroval za HSV v utkání proti Bochumi a hlavně jeho zásluhou Hamburk zvítězil 3:0. Úvodní branku utkání vstřelil v prvním poločase Ivica Olič, po přestávce se trefoval už jen český reprezentant.

Domácí šli do zápasu bez své hlavní hvězdy Van der Vaarta, na jejich hře ale absence špílmachra negativně vidět nebyla. Do první šance se v 6. minutě dostal po Guerrerově přihrávce Olič, na Laštůvku ale nevyzrál. O čtyři minuty později měl o hodně lepší příležitost Jarolím, ale po Benjaminově přihrávce se v pokutovém území nezorientoval dobře. První šance hostů přišla ve 20. minutě, Auera avšak na poslední chvíli zneškodnil Demel. Další šanci měla domácí, ve 33. minutě nicméně Guerrero neuspěl, a tak úvodní branka utkání přišla ve 41. minutě. Trochowski zakombinoval s Guerrerem, našel volného Oliče a ten bez potíží překonal Laštůvku.

Po změně stran vypadalo utkání téměř stejně, hosté se k žádné větší šanci na vyrovnání nezmohli, a tak druhý gól přidali domácí. Nejprve sice Guerrero hlavičkoval po skvělém centru Oliče vedle, ale v 64. minutě vystřelil z dálky Kompany, Laštůvka míč neudržel a David Jarolím už neměl se zakončením problém. V 71. minutě pak skóre uzavřel opět Jarolím. Olič zleva přihrával a český záložník svým druhým gólem v utkání definitivně rozhodl.

Hamburk se díky třem bodům posunul zpátky na třetí místo, Bochum se naopak propadla z jedenácté na třináctou příčku.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hamburg chce výš a proto by měl vyhrát. Tip 2:1.

Reagovat
irik

taky vyhraje tipuju 3:0 (40.min Olic a v druhem polocase 2x Jarolim )

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele