8. kolo
30.09.2007 17:00 CET
2 : 2
(2:0)

Reportáž

Energie Cottbus - Eintracht Frankfurt 2:2

Energie Cottbus ani na osmý pokus nedokázala zvítězit, přestože nad Frankfurtem vedla už 2:0. Nakonec si ze zápasu odnesla jen bod a na její pozici beznědějně posledního týmu se nic nemění.

Ze začátku se týmy spíše oťukávaly, ale fanoušci dlouho na gól čekat nemuseli. V osmé minutě se na kraji vápna hostů dostala k míči bulharská posila Rangelov a pěknou střelou k tyči dala první gól utkání. O deset minut později si na své konto přidal Rangelov dalši čárku znamenající vstřelený gól a vedení dva nula. Ten padl skoro jako přes kopírák. Skvělý pas do vápna, jedna klička do rohu šestnácky a skvělá střela levou nohou. Po dvaceti minutách tedy vedl nejhorší tým Bundesligy o dvě branky. První poločas se dohrával s náznaky šancí hostů, ale nic kloudného z toho nevzniklo, a tak první půle skončila 2:0 pro domácí.

Ve druhém poločase se karty obrátily. Frankfurt zatlačil domácí až k vápnu a rychle dal kontaktní branku. Ve 49. minutě se prudkou ránou prosadil Amanatidis a dal tak hostům naději na body. Domácí se pak urputně bránili za účelem udržení tříbodového zisku. Velkou šanci měl Streit, jenže nedokázal trefit branku zhruba z pěti metrů. V 79. minutě přišel rozhodující okamžik. Michael Thurk byl tvrdě zfaulován ve vápně a Amanatidis z penalty přidal svou druhou branku v zápase a zařídil tak hostům bod za remízu 2:2.

I přes bodový zisk zůstává Cottbus na posledním místě, Frankfurt je na místě osmém.

Autor: Michäel März

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele