28. kolo
12.04.2008 15:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Energie Cottbus - Arminia Bielefeld 1:0

Třetí výhru v řadě si připsala Chotěbuz, která tentokrát porazila doma dalšího sestupového aspiranta Bielefeld 1:0. Jedinou branku utkání dal krátce po pauze z pokutového kopu Skela.

Utkání začala aktivněji hostující Arminia a ve třetí minutě mohla jít do vedení. Sörensen poslal špatnou malou domů Tremmelovi, kterou vystihl Wichniarek, z ostrého úhlu ale branku minul. Další šanci měli opět hosté. Halfar obehrál Mitreskiho, z bezprostřední blízskosti ale vyslal příliš slabou střelu. Domácí se poprvé ke slovu dostali až po půlhodině, Rost pálil z osmnácti metrů, Fernandez byl však na místě a jeho ránu kryl. Lužický tým postupně zcela převzal aktivitu, Arminia hrozila spíše z protiútoků, které ale končily daleko od Tremmelovy svatyně. V 38. minutě měl šanci da Silva, kterého skvělým pasem vyzval Angelov, snahu domácího obránce ale uťal Fernandez.

Pět minut po pauze byl však i on krátký a inkasoval. Schuler totiž zahrál ve vápně nešťastně rukou a nařízenou penaltu s jistotou sobě vlastní proměnil Ervin Skela. Albánský špílmachr dal všechny čtyři branky svého týmu v posledních třech zápasech. Čtyři minuty po vedoucím gólu mol zvýšit Angelov, jeho střela ale šla těsně vedle levé tyče. Poslední šanci domácích měl střídající Michal Papadopulos, ze šestnácti metrů ale mířil jen do míst, kde stál Fernandez. Bielefeld toho příliš nevyprodukoval, jedinou příležitost na vyrovnání měl Schuler, jeho pokus ale Tremmelovi příliš starostí nenadělal a domácí tak těsnou výhru uhájili.

Energie si připsala další veledůležité body v boji o prvoligovou příslušnost pro příští ročník a zůstává na čtrnácté pozici. Arminia naopak opět zabředla do sestupových vod a je sedmnáctá.

Autor: Petr Vaněček / arminia-bielefeld.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele