14. kolo
24.11.2007 15:30 CET
1 : 4
(1:1)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - VfB Stuttgart 1:4

Mistrovský VfB Stuttgart navázal i v tomto kole na výbornou formu z posledních zápasů, když přesvědčivě zvítězil na hřišti Eintrachtu Frankfurt 4:1. Stuttgart se díky třem bodům dostal už na sedmou pozici, Frankfurt je před nedělními zápasy jedenáctý.

Stuttgart začal utkání aktivně a první šancí hostů měl Cacau, který donutil domácího brankáře Prölla k prvnímu dobrému zákroku. Domácí odpověděli šancí Thurka, ale ten taktéž na Raphaela Schäfera nevyzrál. Skóre se poprvé měnilo ve 41. minutě. Tlak domácích vyústil v přihrávku Ochse na Benjamina Kohlera a ten střelou nad padajícím Schäferem otevřel gólový účet utkání. Hosté ale stačili vyrovnat ještě do přestávky. V 45. minutě Roberto Hilbert využil toho, že domácí špatně zahráli ofsajdovou past, a střelou po zemi prostřelil Markuse Prölla.

Do druhé půle vlétli hosté aktivně a tři minuty po pauze se dostali do vedení. Hilbert z pravé strany poslal přízemní centr a Marica se z blízkosti mýlit nemohl. V 57. minutě už bylo prakticky rozhodnuto, když domácí zadák Spycher nešťastně tečoval míč na kopačky Thomase Hitzelspergera a ten s přehledem obstřelil vybíhajícího Prölla a zvýšil na 3:1 pro Stuttgart. Domácí se už na pádnou odpověď nezmohli, naopak hostující VfB ještě jednu trefu přidalo. Cacau nejprve dalekonosnou ranou napálil konstrukci Pröllovi svatyně, ale v nastavení se už tentýž hráč radoval, když přízemní centr zprava uklidil na zadní tyči do branky a upravil na konečných 4:1 pro Stuttgart.

Autor: Petr Vaněček / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele