7. kolo
26.09.2007 20:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - Karlsruher SC 0:1

Rozjeté Karlsruhe o víkendu schladila domácí porážka od Bayernu Mnichov a ve středu jí také nečekal lehký boj. Na půdě sebevědomého Frankfurtu však nováček překvapil a odváží si tři body.

Na své miláčky se přišlo podívat skoro padesát tisíc diváků. Jenže určitě nečekali to, co domácí předváděli. Nováček z Karlsruhe znovu překvapoval svojí pěknou pressingovou hrou a dostával se do více šancí než tým Eintrachtu. Tu největší měl Freis. Dostal se až před domácího gólmana Prölla, ale tento souboj vyhrál druhý jmenovaný. Domácí hráče vyprovodili fanoušci pískotem, a tak měli Mahdavika a spol. o čem přemýšlet.

Jenže asi nic valného nevymysleli, protože i ve druhém poločase domácí hráli velmi bídně a byli to spíše hosté, kdo tlačil. Pasivitu domácích hráčů využil a přetavil v gol útočník Karlsruhe Maik Franz. Po pěkné příhrávce z hloubi pole se obtočil kolem obránce a poslal míč k levé tyči. Domácí se až po obrdžené brance konečně probrali a začli bojovat alespoň o bod. Jenže ofenzíva Frankfurtu v čele s Amanatidisem se neprosadila, a tak domácí poprvé v sezoně ztratili doma.

Po tomto utkání si Karlsruhe vyměnilo post s Frankfurtem a v součastnosti je jako nejlepší nováček ne šestém místě. Eintracht je sedmý.

Autor: Michäel März

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele