9. kolo
07.10.2007 17:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - Bayer Leverkusen 2:1

Velmi cenné body pro Eintracht. Frankfurtskému týmu se totiž v poslední době moc nedařilo a tři body ze zápasu s Leverkusenem jsou velmi dobrou vzpruhou. Bayer už dva zápasy za sebou nebodoval.

Prvním poločas fanoušky moc nepotěšil. Málo šancí a hra hlavně ve středu hřiště. Vyjímkou je střela Alexandra Meiera v dresu domácích. Ten se pokusil překvapit z osmnácti metrů, ale na druhé straně stál připravený Adler. Do konce poločasu padly ještě nepřesné pokusy Thurka a Barbareze. Fanoušci byli s vývojem hry hodně nespokojení a oba celky cestou do kabin vyprovázel pískot tribun.

Druhý poločas byl už o hodně lepší než ten první. A i branky přišly. Tu první dal překvapivý střelec, řecký obránce v dresu domácích Sotirios Kyrgiakos se hlavou trefil přesně a domácí vedli. Za dvacet minut plných zbytečných ztrát domácích se hosté radovali ze srovnání. Sinkiewicz vypálil přesně a Pröll neměl šanci. Hostům však jejich vstřelená branka více ublížila než pomohla a v 79. minutě se podruhé a naposled v tomto zápase trefil domácí Kyrgiakos. Domácí si už vedení pohlídali a překvapivě zvítězili 2:1.

Frankfurt se díky výhře posunul na sedmou příčku a na pohárové umístění ztrácí pouhý bod. Leverkusen, nedávno ještě druhý za Bayernem, má o bod méně a je osmý.

Autor: Michäel März

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*Micky

K divákům: 47600. Byl to pěkný zápas. Měl jsem možnost ho vidět na vlasní oči. Paráda.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele