12. kolo
03.11.2007 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Bayern Mnichov - Eintracht Frankfurt 0:0

Vedoucí tým bundesligové tabulky Bayern Mnichov doma překvapivě pouze remizoval s Eintrachtem Frankfurt. Pro Bayern je to už druhá remíza 0:0 v řadě, v minulém kole stejným výsledkem skončil i zápas s Dortmundem. Hráči Bayernu se za celý zápas nedokázali vyrovnat s úpornou defenzivou Eintrachtu, a když už se přece jen dostal do šance, tak se zaskvěl brankář Eintrachtu Oka Nikolov. Ten dostal nečekanou šanci, neboť jednočka Markus Pröll onemocněl chřipkou.

První obrovská šance Bayernu se naskytla už v první minutě utkání, ovšem Luku Toniho, který byl úplně sám před hostující brankou, vychytal Oka Nikolov. Toni se dotal i do dalších příležitosti, nejprve se pokoušel o vstřelení branky pohotovým volejem, avšak branku netrefil. Další šance se mu naskytla v závěru první půle, ale jeho hlavička se do branky Eintrachtu nevešla. V samotném závěru první půle ještě v dobré pozici hlavičkoval Lucio, ale na brankové čáře odvracel hostující obránce Patrick Ochs.

Jak skončil poločas první, tak začal ten druhý. Kloseho pohotovu hlavičku z brankové čáry vyhlavičkoval pro změnu Aaron Galindo. O pár minut později se vyznamenal Oka Nikolov, když reflexivně vyrazil Kloseho hlavičku nad branku. Obrovskou šanci zahodil opět Luca Toni, který po centru Kloseho nedokázal hlavou trefit prázdnou branku, především zásluhou Nikolova, jenž centr těsně před hlavičkujícím Tonim rukavicí přizvedl. Závěr zápasu už si frankfurtští pohlídali a vybojovali velmi cenný bod za remízu 0:0.

Náskok Bayernu v čele tabulkdy se ztenčil na pouhé dvy body před dotírajícím Hamburkem. Eintracht Frankfurt se posunul do horní poloviny tabulky na osmé místo.

Autor: Filip Kučera

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat
HOST*mi

x

Reagovat
HOST*

0-0

Reagovat
HOST*lenny

PARADA!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele