25. kolo
23.03.2008 17:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Arminia Bielefeld - Werder Brémy 1:1

Brémy dokázaly na půdě zachraňujícího se Bielefeldu jen remizovat 1:1. Domácí Arminia dokonce dlouho vedla díky brance Kirche, bod Werderu zachránil ve druhé půli proměněnou penaltou Diego.

Werder začal utkání aktivněji a v šesté minutě se mohl dostat do vedení. Hunt rozehrál roh na Diego, jeho nadýchaný centr našel hlavu Nalda, vedoucí brance ale zabránil dobrou reakcí Fernandez. Ve 14. minutě tak udeřilo na druhé straně. Eigler nahrál Wichniarkovi, jeho ránu z úhlu dokázal Wiese pouze vyrazit a dobíhající Oliver Kirch už neměl problém doklepnout míč do prázdné brány – 1:0. Brémy se snažily vyrovnat, v pětadvacáté minutě střílel z dálky Diego, Fernandez jeho pokus vyrazil, k dorážce se dostal Rosenberg, ale jihoafrický brankář v domácích barvách se opět vyznamenal. O pět minut později zahrával roh Diego a následnou hlavičku Rosenberga musel odvracet z brankové čáry Halfar. Domácí kontrovali hlavičkou Kučery a střelou z dálky v podání Eiglera, jednogólové vedení domácím ale do přestávky vydrželo.

I po změně stran hrál prim Werder. V 54. minutě střílel Frings, skvělý Fernandez stačil míč vyrazit. O osm minut později měl ojedinělou šanci domácích Wichniarek, po pěkném sólu ale střílel vedle. V 69. minutě přesprintoval Klasnič Gabriela, český bek v domácích barvách ho evidentně poslal rukama k zemi a kopala se penalta. K ní se postavil Diego a prudkou ranou k levé tyči nedal Fernandezovi šanci – 1:1. Do konce zápasu měly oba týmy po jedné šanci na vstřelení vítězné branky. V 88. minutě se po chybě Nalda dostal k míči Kučera, zblízka ale Wieseho branku přestřelil. V nastavení pak hlavičkoval po Fritzově centru Klasnič, jeho pokus ale šel těsně vedle a tak se oba týmy rozešly smírně.

Arminii získaný bod poslal před Cottbus na první nesestupovou příčku. Brémy zůstávají čtvrté, mají ovšem stejný bodový zisk jako páté Schalke a třetí Leverkusen.

Autor: Petr Vaněček / bundesliga.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele