27. kolo
05.04.2008 15:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Arminia Bielefeld - Karlsruher SC 1:0

Bielefeldská Arminia urvala doma vítězství nad Karlsruhe až gólem z poslední minuty. Štastným střelcem byl Leonidas Kampantais.

Utkání mezi celky vyznávajícími modrobílou barvu dresů začali aktivněji domácí. Po čtvrthodině přišla také jejich první velká šance. Po rohu se dostal k hlavičce André Mijatovič, jeho pokus ale šel těsně kolem levé tyče. Poté se dostali ke slovu také hosté. V hlavní roli byl opět Mijatovič, který těsně před Kennedym odvrátil balon, ten se následně sice dostal na kopačky Tamase Hajnala, jeho rána ze 16 metrů cíl nenašla. V prvním poločase ještě stála za zmínku spolupráce Eiglera s Kirchem, po níž druhý jmenovaný nebezpečně střílel, Millera ale nepřekonal.

Krátce po přestávce mohli z protiútoku zlomit bezbrankové skóre hosté, Porcellovi s Kennedym ale chyběl kousek štěstí k skórovaní. Na druhé straně vyzkoušel z dálky Millera Marx, o chvíli později se zaskvěl opět Markus Miller, který skvělým zákrokem zneškodnil pokus Wichniarka. Z dění na hřišti bylo jasně patrné, kdo se pohybuje v klidném středu tabulky a kdo naopak bojuje o holé přežití.

Arminia si vytvářela tlak a i šance, gól ale ne a ne přijít. Po dalším z centrů hlavičkoval na zadní tyči z pěti metrů Eigler, jeho pokus ale s přispěním Millera skončil na břevně. V 82. minutě přišel na hřiště další domácí útočník – Leonidas Kampantais. Že měl domácí kouč Frontzeck šťastnou ruku, ukázala poslední minuta hrací doby. Eiglerovu střelu ještě stačil vyrazit Miller, ale jen k nohám Kampantaise a ten už veděl, jak s míčem naložit – 1:0.

Bielefeld si připsal první výhru v roce 2008, díky které se dostal mimo sestupové pozice. Karlsruhe zůstává v zemi nikoho na deváté příčce.

Autor: Petr Vaněček / arminia-bielefeld.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele