Previews

Ruská Premier Liga - preview 5. kola

Ruská Premier Liga dnes vábí především jedním střetnutím: Spartak Moskva se před domácím publikem bude z debaklu 0:5 od Zenitu oklepávat v konfrontaci se silným Rubinem. Dále Novgorod čelí dalšímu celku z hlavního města, Lokomotivu, a Krasnodar vyzve Rostov v duelu dvou FK...

Češi si na Ukrajině ověří formu před kvalifikací

Jedinou šanci, jak si otestovat formu před zářijovým startem kvalifikace o postup na mistrovství světa, má reprezentace ve středečním přípravném zápasu na Ukrajině. Byť nejde o body, hráči by si ve Lvově nepřáli opakování debaklu 0:3 z loňské přípravy v Norsku, po které byl kouč Michal Bílek před rokem blízko odvolání.

Gambrinus liga - preview 3. kola

Pondělní dohrávku české nejvyšší soutěže obstará duel dvou celků, které patří na širší seznam aspirantů do boje o záchranu. České Budějovice ze dvou utkání vytěžili výhru a prohru, to ostravský Baník na první plný bodový zisk v nové sezóně zatím čeká...

Dortmund a Bayern se utkají o rekordní čtvrtý Superpohár

Také v Německu už se stalo tradicí, že se na úvod sezóny rozhoří bitva o Superpohár, kde mezi sebou změří síly vítěz bundesligy s celkem, jenž dokázal opanovat pohárovou soutěž, tedy DFB-Pokal. Právě po finále této pohárové soutěže dochází opět na souboj BVB s mnichovským Bayernem, který má ze vzájemných soubojů co napravovat.

Ligue 1 - preview 1. kola

První kolo francouzské nejvyšší soutěže se dnes dohrává jedním zápasem. Hostit ho bude nováček Stade Reims, který se po více než třiceti letech vrací mezi elitu a hned ho čeká duel s Olympiquem Marseille, který má po minulé sezóně co napravovat...

Nizozemská Eredivisie - preview 1. kola

Dnes vstupuje do nové sezóny mistrovský Ajax, který se utká ve šlágru s Alkmaarem. Nedělní program ale před ním načne rival Feyenoord utkáním v Utrechtu, Twente vyzve Groningen, další papírově silný celek Vitesse změří síly s Den Haagem a Heerenveen hostí Nijmegen...

Ruská Premier Liga - preview 4. kola

Nedělní program zahájí duel dvou tříbodových sousedů v tabulce, proti sobě se postaví Perm a Saransk. Klopýtající CSKA Moskva poté vyzve Machačkalu, Dinamo se pokusí poprvé zabodovat na půdě Rubinu Kazaň a předposlední Rostov se utká se Samarou...

Corgoň liga - preview 5. kola

Dva ambiciózní celky, které v nové sezóně zatím nenaplňují svá předsevzetí, se střetnou v dohrávce pátého kola. Senica, která zatím s pouhými třemi body figuruje na desáté příčce, přes svými fanoušky přivítá trnavský Spartak, který má ještě o bod méně a zatím čeká na první vítězství...

Manchester City a Chelsea si zahrají o první trofej v sezoně

Fotbalová Anglie je zpátky. Ještě týden si milovníci ostrovní kopané musí počkat na start nejsledovanější soutěže světa, již tuto neděli je však k mání předkrm v podobě bitvy o anglický superpohár. V souboji o Community Shield se utká nejčerstvější mistr Manchester City s Chelsea, která v květnu slavila zisk FA Cupu.

O italský Superpohár si to rozdají Juventus s Neapolí

Pro fanoušky italské kopané je na sobotní odpoledne připraven předsezonní předkrm v podobě Superpoháru mezi mistrovským Juventusem a vítězem domácího poháru Neapolí. Stará dáma na konci poslední sezony mohla slavit double, ale byli to právě Azzurri, kteří to slavnějšímu celku překazili.

Brazílie i Mexiko touží ukončit čekání na olympijské zlato

Výběry Brazílie a Mexika mohou v sobotu ukončit svoje čekání na zisk prvního zlata z olympijských her. Velké ambice netají především Brazilci, pětinásobní světoví šampioni, kteří svoji suverenitu pod pěti kruhy doložili třemi vstřelenými brankami v každém z pěti odehraných zápasů.

Sparta s Admirou střeží dvoubrankový náskok, věří v hladký postup

Dvoubrankový náskok z prvního zápasu s Admirou Mödling hodlá Sparta ve čtvrteční domácí odvetě přetavit v hladký postup do 4. předkola Evropské ligy. Pražané tak chtějí získat "plusové" body na startu sezony, kdy zatím herně tápou.

Boleslav chce zaskočit Twente a vymazat jeho náskok

Mladá Boleslav touží v odvetě 3. předkola Evropské ligy na domácím hřišti zaskočit favorizované Twente, které si před týdnem v Enschede vypracovalo slibný náskok 2:0. Středočechům před čtvrtečním duelem dál schází řada zraněných opor.

Plzeň bude doma proti Chorzowu hájit nadějné vedení

Uhájit nadějné vedení 2:0. Před takovým úkolem stojí Plzeňští ve čtvrteční domácí odvetě 3. předkola Evropské ligy s Ruchem Chorzów. Nehodlají však jen bránit výsledek ze soupeřova hřiště, ale chtějí si připsat už desáté vítězství v předkolech evropských pohárů v řadě.

Zraněními sužovaný Liberec zkusí v LM zvrátit dvojzápas s Kluží

Liberecké čeká ve středu od 19:00 odveta třetího předkola Ligy mistrů s rumunskou Kluží. Český šampion bude muset dotahovat ztrátu 0:1 z prvního duelu v Transylvánii bez několika opor, které sužují zdravotní problémy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele