Previews

Nizozemská Eredivisie - preview 1. kola

Dnes vstupuje do nové sezóny mistrovský Ajax, který se utká ve šlágru s Alkmaarem. Nedělní program ale před ním načne rival Feyenoord utkáním v Utrechtu, Twente vyzve Groningen, další papírově silný celek Vitesse změří síly s Den Haagem a Heerenveen hostí Nijmegen...

Ruská Premier Liga - preview 4. kola

Nedělní program zahájí duel dvou tříbodových sousedů v tabulce, proti sobě se postaví Perm a Saransk. Klopýtající CSKA Moskva poté vyzve Machačkalu, Dinamo se pokusí poprvé zabodovat na půdě Rubinu Kazaň a předposlední Rostov se utká se Samarou...

Corgoň liga - preview 5. kola

Dva ambiciózní celky, které v nové sezóně zatím nenaplňují svá předsevzetí, se střetnou v dohrávce pátého kola. Senica, která zatím s pouhými třemi body figuruje na desáté příčce, přes svými fanoušky přivítá trnavský Spartak, který má ještě o bod méně a zatím čeká na první vítězství...

Manchester City a Chelsea si zahrají o první trofej v sezoně

Fotbalová Anglie je zpátky. Ještě týden si milovníci ostrovní kopané musí počkat na start nejsledovanější soutěže světa, již tuto neděli je však k mání předkrm v podobě bitvy o anglický superpohár. V souboji o Community Shield se utká nejčerstvější mistr Manchester City s Chelsea, která v květnu slavila zisk FA Cupu.

O italský Superpohár si to rozdají Juventus s Neapolí

Pro fanoušky italské kopané je na sobotní odpoledne připraven předsezonní předkrm v podobě Superpoháru mezi mistrovským Juventusem a vítězem domácího poháru Neapolí. Stará dáma na konci poslední sezony mohla slavit double, ale byli to právě Azzurri, kteří to slavnějšímu celku překazili.

Brazílie i Mexiko touží ukončit čekání na olympijské zlato

Výběry Brazílie a Mexika mohou v sobotu ukončit svoje čekání na zisk prvního zlata z olympijských her. Velké ambice netají především Brazilci, pětinásobní světoví šampioni, kteří svoji suverenitu pod pěti kruhy doložili třemi vstřelenými brankami v každém z pěti odehraných zápasů.

Sparta s Admirou střeží dvoubrankový náskok, věří v hladký postup

Dvoubrankový náskok z prvního zápasu s Admirou Mödling hodlá Sparta ve čtvrteční domácí odvetě přetavit v hladký postup do 4. předkola Evropské ligy. Pražané tak chtějí získat "plusové" body na startu sezony, kdy zatím herně tápou.

Boleslav chce zaskočit Twente a vymazat jeho náskok

Mladá Boleslav touží v odvetě 3. předkola Evropské ligy na domácím hřišti zaskočit favorizované Twente, které si před týdnem v Enschede vypracovalo slibný náskok 2:0. Středočechům před čtvrtečním duelem dál schází řada zraněných opor.

Plzeň bude doma proti Chorzowu hájit nadějné vedení

Uhájit nadějné vedení 2:0. Před takovým úkolem stojí Plzeňští ve čtvrteční domácí odvetě 3. předkola Evropské ligy s Ruchem Chorzów. Nehodlají však jen bránit výsledek ze soupeřova hřiště, ale chtějí si připsat už desáté vítězství v předkolech evropských pohárů v řadě.

Zraněními sužovaný Liberec zkusí v LM zvrátit dvojzápas s Kluží

Liberecké čeká ve středu od 19:00 odveta třetího předkola Ligy mistrů s rumunskou Kluží. Český šampion bude muset dotahovat ztrátu 0:1 z prvního duelu v Transylvánii bez několika opor, které sužují zdravotní problémy.

Gambrinus liga - preview 2. kola

Dnes se představí všechny tři týmy, které bojují v předkole Evropské ligy. Sparta hostí Příbram, Plzeň jede do Jihlavy a Mladá Boleslav změří síly s Budějovicemi. Nedělní program doplňují zápasy Brna s Teplicemi a Olomouce se Slováckem.

Corgoň liga - preview 4. kola

Slovenská liga má dnes na programu jediný zápas, ten by ale měl stát za to, hraje se totiž prestižní zápas Trnava - Slovan. Oba týmy už poztrácely víc bodů, než by si představovaly, a tak potřebují zabrat. Slovan přijíždí do Trnavy s novým trenérem Slovákem.

Sparta jde do pohárů, touží odčinit loňské vyřazení s Vasluií

Rok staré vyřazení z Evropské ligy s rumunskou Vasluií i dnes jako memento straší fotbalisty pražské Sparty, kteří ve čtvrtek začnou pracovat na nápravě loňského selhání. Startují ve stejné soutěži a prvním testem pro ně bude zápas na stadionu rakouské Admiry Mödling v 3. předkole.

Zraněními zmítaná Mladá Boleslav vyzve v EL Twente

Fotbalisté Mladé Boleslavi vstoupí do úvodního zápasu 3. předkola Evropské ligy s Twente Enschede ve výrazném oslabení. K dlouhodobým marodům v čele s novým kapitánem Janem Chramostou se před čtvrtečním duelem v Nizozemsku přidali také stopeři Adrian Rolko s Michalem Smejkalem, které rovněž zastavilo vážné zranění kolena.

Plzeň si jede do Polska pro výsledek, který dá naději na postup

Fotbalisty Plzně čeká druhá překážka na cestě do Evropské ligy. Zatímco v 2. předkole si snadno poradili s gruzínským celkem Metalurgi Rustavi, tentokrát změří síly s polským vicemistrem Ruchem Chorzów. Hráči se shodují, že půjde o těžkého soupeře, ale věří, že dvojutkání zvládnou a postoupí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele