Gambrinus liga - preview 3. kola

10.08.2012, 08:37, aktualizováno 13.08.2012, 08:27
Previews
Pondělní dohrávku české nejvyšší soutěže obstará duel dvou celků, které patří na širší seznam aspirantů do boje o záchranu. České Budějovice ze dvou utkání vytěžili výhru a prohru, to ostravský Baník na první plný bodový zisk v nové sezóně zatím čeká...
České Budějovice - Baník Ostrava  (pondělí 18:00)
Dohrávku třetího kola Gambrinus ligy obstará duel v Českých Budějovicích. Proti domácímu Dynamu přijede o své první vítězství bojovat ostravský Baník.

Jihočeši vstup do soutěže zvládli. V prvním kole doma porazili Sigmu Olomouc a na body mysleli také v Mladé Boleslavi. Tam však svůj dvoubrankový náskok prohospodařili. Na Střeleckém ostrově se Dynamu v letošním kalendářním roce daří vyhrávat. Aby plnili svůj předsezónní cíl a hráli v klidném středu tabulky, pokusí se svěřenci trenéra Františka Cipra obrat o tři body i Baník. Do utkání kvůli zranění nezasáhnou Javorek, Stráský, Bakala a Machovec.

Zajímavý bude souboj pro srbského útočníka Markoviče, který na Bazalech krátce působil. "Tak pár kluků tam samozřejmě znám, ale nic extra v tom nevidím. Přijede ligové mužstvo a neřeším, koho budeme chtít porazit. Z utkání v Boleslavi se musíme rychle oklepat a vzít si ponaučení. S Baníkem máme možnost reparátu," řekl Markovič.

Vždy ambiciózní Baník prožívá těžké roky. Dvakrát po sobě skončil čtrnáctý, když do poslední chvíle vzdoroval sestupu do druhé ligy. Ostravští by letos zažili jiný scénář. Zatím však čekají na první vítězství. Baník se nemůže zbavit problémů se sestavou. Vyjma Václava Svěrkoše se potýkají se zdravotními problémy i Martin Lukeš, Zdenko Kaprálik či Tomáš Vrťo. V kádru pro pondělní zápas nefiguruje ani hříšník Antonín Fantiš, který pyká za disciplinární provinění a připravuje se s béčkem.

"Dynamo má hlavně doma velkou kvalitu. Už v minulé sezoně se jim na jaře hodně dařilo, kdy vlastně právě v zápasech před svými fanoušky rozhodli o své záchraně. K výhrám jim často stačí i jeden vstřelený gól, umějí vyhrávat 1:0. Pokud v Budějovicích inkasujete jako první, je to s otáčením střetnutí složité. Jedeme tam bojovat, a já věřím, že i bodovat. Mají nebezpečené standardní situace, na které si musíme dát velký pozor," charakterizoval rivala trenér Radek Látal.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Daněk - Novák, Řepka, Lengyel, Hanzlík - Klesa, Rakovan, Rýdel, Otepka, Sandro - Markovič
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Buček - Zawada, Frydrych, Vomáčka, Mach - Droppa, Vašenda - Greguš, Kukec, Milosavljev - Kraut
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.20 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
FC Hradec Králové - Vysočina Jihlava  (neděle 17:00)
Premiéra v nejvyšší soutěži se odehraje pod lízátky. Domácí Hradec Králové se poprvé v první lize utká s Jihlavou.

Hradec řada předsezónních prognóz pasovala na aspiranta na sestup. Mužstvo pod novým trenérem Plíškem však chce tyto řeči vyvrátit nejlépe hned zkraje sezóny. V prvních kolech se však Votroci z výhry neradovali. V Plzni prohráli a doma remizovali s Jabloncem, když prohrávali již o dvě branky. A právě z posledních minut z utkání proti svému bývalému trenérovi Kotalovi si chtějí hradečtí vzít příklad. Chybět jim bude zkušený Klapka, uzdravil se Strnad.

"Jihlava má mužstvo, které je pro první ligu velmi dobře poskládané. Mají svoji tvář, kvalitu a jsou velmi nebezpeční. To také prokázali v prvních dvou utkáních," řekl hradecký trenér Jiří Plíšek.

Jihlava ukazuje v prvních utkáních sezóny nadšený nováčkovský elán a žádný soupeř to s ní nemá lehké. V lize ještě neprohrála, získala dva body za remízy se Slavií a Plzní a vstřelila čtyři góly.

"Navzdory dvěma slibným remízám máme stále velice málo bodů. Úvodní zápasy ale ukázaly, že tým má určitou sílu. Ta nám dává naději, že bychom v Hradci mohli pomýšlet na úspěch. Nyní nás ale čeká odlišný duel. Do předcházejících jsme šli v roli outsidera a do útoku se více tlačil soupeř. Se svalovým zraněním stále marodí Gabriel a na marodku nově přibyl i Gavrić, kterého zlobí kotník. Naopak už se uzdravil Kučera. Nasazení Tomáše Rady zvážíme," uvedl jihlavský trenér František Komňacký.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Lindr (Koubek) - Holeš, Hochmeister, Fukal, Poděbradský - Strnad, Šisler - Štěpán, Harba, Zelený - Dvořák
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Blažek - Obert, Šourek, Tlustý, Josl - Masopust, Jungr, Koloušek, Karlík, Vaculík - Tecl
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.25 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Viktoria Plzeň - Zbrojovka Brno  (neděle 17:00)
Plzeň doma přivítá ve třetím ligovém kole Brno, které se po roce vrátilo zpátky do nejvyšší soutěže. Oba týmy mají po dvou zápasech na svém kontě po čtyřech bodech.

Plzeň vstoupila do nové sezony úspěšně. Skvěle se ji vede v Evropské lize, kde si v dalším předkole bez problémů poradila s polským Chorzówem. Nyní se však musí plně koncentrovat na domácí ligu, v níž má mistrovské ambice. "Brno určitě přijede s jinou taktikou než Chorzów. Sice v těch zápasech, které jsem viděl, se snažilo hrát ofenzivně, ale předpokládám, že k nám dorazí s defenzivnějším pojetím hry. Přesto doufám, že fanouškům nabídneme další pohledné utkání," věří trenér Viktorie Pavel Vrba, jehož tým drží úchvatnou sérii 12 ligových duelů bez prohry.

Brno zahájilo prvoligový návrat vítězstvím na hřišti Slovácka a o týden později se musel spokojit s domácí remízou proti Teplicím. Nyní mu v cestě stojí jeden ze žhavých aspirantů na mistrovský titul. "Čeká nás velká zkouška, která ukáže, jak na tom jsme. Plzeň hraje výborný ofenzivní fotbal. Takže je před námi těžký úkol. Chceme však Plzni utkání znepříjemnit. Rozhodně to neznamená, že bychom jenom bránili. To by pak byla jen otázka času, než bychom inkasovali. Pokud chceme uspět, musíme být sami aktivní. Rozhodně se nesmíme nechat zatlačit na vlastní polovinu," říká trenér hostí Petr Čuhel.

V sestavě domácích bude chybět čtveřice marodů Čišovský, Zeman, Malakjan a Pavlík. Otazník visí nad startem Filla. Hosté přijedou bez zraněného Glasera
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Bolek - Rajtoral, Ševinský, Procházka, Limberský - Horváth, Darida - Fillo, Kolář, Ďuriš - Bakoš.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Doležal - Pašek, Kaufman, Pernica, Husár - P. Mezlík, Šoljič, Zavadil, Lutonský - Švancara, Jurdík.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.20 - 6.00 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Sparta Praha  (neděle 17:00)
Pražská Sparta se ve třetím ligovém kole představí na půdě Slovácka. Zatímco Letenští nasbírali ve dvou zápasech celkem čtyři body, to domácí stále čekají na svůj první bodový zápis.

Slovácku se hrubě nepovedl start do nového ligového ročníku. Nejenže ještě nebodovalo, ale také v obou duelech nedokázalo skórovat. Svoji vizitku bude chtít napravit doma, ale čeká ho těžký protivník. "Abychom proti Spartě uspěli, tak musíme zápas s maximálním odhodláním odbojovat a nebýt ustrašení. Před našimi diváky chceme vsadit na odvážný výkon. Jedině ten nám může pomoci k tomu, že dáme góly, zápas zvládneme a vyhrajeme. Vyšší kvalita je na straně Sparty. Pokud soupeř podá standardní výkon a my budeme hrát jen průměrně, tak je naše šance na úspěch malá," soudí trenér domácích Miroslav Soukup, jenž nebude moci počítat s rekonvalescentem Kordulou.

Sparta na rozdíl od svého nedělního soupeře boduje, ale nepředvádí přesvědčivé výkony. Na úvod remizovala s pražskou Duklou a před týdnem doma proti Příbrami otočila stav z 0:1 na 2:1. Do utkání špatně vstoupila i ve čtvrtek v rámci Evropské ligy, kdy v odvetném utkání také prohrávala. Sice se Letenským opět povedlo otočit nepříznivý stav, ale rakouská Admira stihla vyrovnat a zápas skončil 2:2. Přesto to stačilo na postup do dalšího předkola EL díky vítězství sparťanů v prvním utkání na soupeřově půdě. Spravit chuť a vítězně se naladit může Lavičkův výběr v Uherském Hradišti. "Že Slovácko nemá ani bod, tím se nenecháváme ukolébat. Je to tým, který se může opřít o zkušené opory Trousila a Doška a dobré mladé hráče. Bohužel stále nemůžeme počítat s Matějovským a Krejčím. Jestli sestavu protočíme? Vyhodnotíme si to na základě výkonů v našich posledních dvou zápasech," řekl trenér hostí Vítězslav Lavička. Ten bude postrádat oba zraněné Matějovského a Krejčího.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Kubáň, Trousil, Hofmann, Kuncl - Volešák, Daníček, Martykán, Trávník - Došek, Kuzma.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Vidlička, Švejdík, Jarošík, Pamič - Kadeřábek, Holek, Hušbauer, Přikryl - Kadlec, Krejčí.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.60 - 3.40 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FK Příbram - FK Mladá Boleslav  (neděle 17:00)
FK Příbram bude bojovat o své první body v této sezóně. Její snahu ji přijede překazit zraněními zdecimovaná a výsledky zatím nepřesvědčivá Mladá Boleslav.

Po loňské překvapivé jízdě a ofenzivních představení se Příbrami vstup do této sezóny vůbec nedaří. Vlastně navazuje na zpackaný závěr jarní části minulé sezóny. V součtu s ní prohrála již sedmkrát za sebou. Může za to možná i těžký los, vždyť i ve třetím utkání nové sezony se utká s účastníkem evropských pohárů. S Libercem i na Spartě prohrála.

"Proti Spartě byl tým už kompaktnější, jen nám ještě chybělo být nebezpečnější dopředu. A musíme se také vyvarovat zaváhání při bránění standardních situací jako na Spartě," poznamenal příbramský kouč David Vavruška.

V posledních sezónách tradičně ambiciózní Mladé Boleslavi se vstup do sezóny příliš nedaří. Porážku z úvodního kola však svěřenci trenéra Miroslava Koubka dokázali napravit proti Českým Budějovicím, když stáhli dvougólové manko a zvrátili výsledek na svou stranu. Na sebevědomí však nepřidala účast ve 3. předkole Evropské ligy, kde český zástupce jasně nestačil na Twente Enschede. Rozhodně se na tom svým dílem podílí obrovská marodka, která tým zkraje sezóny sužuje. V neděli nenastoupí Chramosta, Janíček, Kulič, Rolko, Smejkal, Štohanzl, Fabián ani Zahustel, otazník visí nad Magerou.

"Mužstvo v zápase s Twente odevzdalo všechno, na co v tuto chvíli má, ale kvalitativní rozdíl byl přeci jen vysoký. I když nám neustále přibývají zranění, tak nás neopouštějí ambice bodovat v nejbližším ligovém utkání," řekl Koubek.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Huňa, Hájovský, Dejmek, Divíšek - Trapp - Mareš, T. Pilík, Koukal, Pleško - Krbeček
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Bořil, Johana, Zbrožek, Šírl - Ščuk, Kúdela, Brunclík - Sivrič, Ondřejka (Nešpor), Mareš
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.20 - 3.40 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baumit Jablonec - Slovan Liberec  (sobota 18:00)
Šlágrem 3. kola české nejvyšší soutěže je severočeské derby mezi Jabloncem a Libercem. Zatímco Slovan drží stoprocentní bodovou úspěšnost, Lafata a spol. ztratili ve dvou zápasech celkem dva body.

Liberec začal cestu za obhajobou mistrovského titulu výborně. Dva duely, dvě výhry, taková je bilance svěřenců trenéra Jaroslava Šilhavého. S čím však nemůže být mužstvo spokojené, je brzké vyřazení v kvalifikaci o Ligu mistrů. Šilhavý přesto věří, že jeho svěřenci se z toho stihnou do sobotního zápasu v Jablonci oklepat a budou nabuzeni na derby. "Ligu jsme odstartovali dobře a rádi bychom na ten rozjezd navázali. To znamená, že chceme vyhrát i v Jablonci, byť si uvědomujeme, že je to derby a že soupeř také sezonu zahájil dobře. Tohle derby mělo v minulosti vždy dobrou atmosféru. Věřím, že tomu tak bude i v sobotu. Když navážeme na naše výkony ze druhých poločasů s Duklou a s Kluží, tak můžeme uspět," tvrdí liberecký trenér Jaroslav Šilhavý. Ten nebude moci počítat s marody Rabušicem a Štajnerem. Otazníky visí nad startem Nezmara, Kušníra, Delargeho a Souzy.

Jablonečtí vstoupili do nového ligového ročníku domácím vítězstvím 1:0 nad Ostravou, ale na tento výsledek o týden později navázali remízou v Hradci Králové. V bodové šňůře budou chtít pokračovat i v druhém domácím vystoupení. Tentokrát vyzvou úřadujícího českého mistra. "Zápas s Libercem má větší náboj než normální zápas, věřím, že to bude zajímavý duel. Těšíme se, že přijde plný dům a bude dobrá atmosféra. Rozebrali jsme si hru Liberce proti Kluži, pokusíme se překvapit, protože Liberec je favoritem. Jestli bude výhodou, že vypadl z předkola Ligy mistrů, ukáže až samotné utkání," prohlásil domácí trenér Václav Kotal, jehož tým nastoupí v kompletním složení.
Baumit Jablonec - pravděpodobná sestava:
Valeš - Eliáš, Beneš, Novák, Jablonský - Kopic, Čížek, Loučka, Piták, Kovařík - Lafata.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Ljulka, Karišik, Kelič, Fleišman - Šural, Vácha, Janů, Bosančič, Breznaník - Hadaščok.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.30 - 2.88
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dukla Praha - FK Teplice  (pátek 18:00)
O zisk prvního vítězství se pokusí ve třetím kole pražská Dukla. Na Julisce přivítá FK Teplice.

Dukla nedokázala dotáhnout do vítězného konce ani jedno ze dvou slibně rozehraných ligových utkání. Proti Spartě remizovala 1:1, v Liberci ji body sebral hattrickem Šural. Loňský nováček tak na vítězství v nejvyšší soutěži čeká již šest zápasů. Proti Teplicím má o motivaci navíc, protože poslední vzájemný duel skončil debaklem 0:4. Po dvou udělených žlutých kartách s Libercem se do utkání nepodívá Petr Malý.

"Čeká nás těžký zápas, protože Teplice mají svoji hru založenou na dobré defenzivě a rychlém protiútoku. Mají na to vhodné typy hráčů jako Mahmutovič, který je nahoře, a Vůch, který je taky velice rychlý, navíc Vachoušek jim to umí připravit, takže z tohohle pohledu nás nečeká nic lehkého. Ale my jsme tam na konci jara prohráli 4:0, takže máme co vracet a s tímhle do tohoto utkání musíme jít," řekl trenér Luboš Kozel.

Teplice naopak v součtu s minulou sezónou táhnou již osmizápasovou šňůru bez prohry. Díky vítězství nad Mladou Boleslaví a remíze v Brně ji prodloužily na osm utkání. Také na straně hostů nemůže nastoupit jeden vykartovaný hráč - Antonín Rosa. Nenastoupí ani marodi Dolejš, Jursa, Hošek a Veverka.

"Dukla hraje trochu jiný fotbal, než hráli naši dosavadní soupeři Mladá Boleslav a Brno. Snaží se hodně kombinovat, už odzadu rozehrávat, na to se musíme připravit," uvedl trenér Lukáš Přerost.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Hašek, Božič, Vorel, Vrzal - Podrazký, Borek, Gedeon, Berger, Svatonský - Přeučil
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Lukáš, Matula, Chovanec - Čajič, Ljevakovič - Ježdík, Vachoušek, Vůch - Mahmutovič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 3.25 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Slavia Praha - Sigma Olomouc  (pátek 20:15)
Pražská Slavia doma přivítá v rámci třetího kola české nejvyšší soutěže tým Olomouce. Do nového ročníku lépe vstoupili hosté, kteří mají o bod více než jejich páteční protivník.

Slavia v prvních dvou úvodních zápasech pouze sbírala po jednom bodu. Na svém kontě tedy má dva body i přesto, že je druhým nejlépe skórujícím týmem (5 branek). Sešívaní budou chtít v domácím prostředí konečně slavit výhru v této sezoně. Čeká je mužstvo, s nímž z posledních 14 vzájemných duelů doma prohráli pouze jednou. "S naším bodovým ziskem po dvou kolech samozřejmě spokojen nejsem, protože jsme nevyhráli ani jedno utkání. Co se týká herní stránky, myslím si, že je to lepší než ty výsledky, kterých jsme dosáhli. Mrzí nás zejména domácí remíza. Doufám, že to napravíme hned v tom druhém domácím zápase. Jsme si moc dobře vědomi kvalit soupeře, který nás čeká. Určitě ale uděláme všechno pro to, aby tentokrát body zůstaly doma," ujistil slávistický kouč Petr Rada.

Hanáci si zatím připsali jednu výhru a jednu porážku. Na úvod prohráli v Českých Budějovicích a posléze doma zdolali Slovácko 2:0. Nyní změří síly se slávisty, jež budí respekt. "Slavia je stále pojem, bude to dobrý a myslím, že i ofenzivní zápas. Jsme si vědomi soupeřovy síly v ofenzivě. Slavia získala dva body, ale v těch dvou zápasech dala pět gólů. Pět jich ale i dostala. Budeme se snažit ta okýnka vzadu využít, i když stoperská dvojice Slavie je neskutečně zkušená. Také Kisel a Jarolím mají velkou kvalitu. Slavie je kombinační mužstvo, které se snaží hrát po zemi. Budeme se snažit zopakovat výkon z Liberce proti silnému a kombinačnímu mužstvu a věřím, že body přivezeme." prohlásil kouč Sigmy Roman Pivarník.

V sestavě domácích bude chybět zraněné trio Cicman, Dobrotka a Vlček. Hosté přijedou bez potrestaného Dreksy.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Čontofalský - Nitrianský, Latka, Hubáček, Čonka - Vošahlík, Petrák, Kisel, Jarolím (Zmrhal), Juhar - Škoda.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Blaha - Janotka, Škerle, Hála, Vepřek - Schulmeister, Rossi, Hořava, Hubník - Ordoš, Doležal.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.10 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slovan Liberec22007:26
2.Viktoria Plzeň21104:14
3.Baumit Jablonec21104:24
4.Sparta Praha21103:24
5.Zbrojovka Brno21102:14
 FK Teplice21102:14
7.Sigma Olomouc21012:13
8.FK Mladá Boleslav21013:33
 České Budějovice21013:33
10.Slavia Praha20205:52
11.Vysočina Jihlava20204:42
12.Dukla Praha20113:41
13.Baník Ostrava20112:41
14.FC Hradec Králové20112:51
15.1. FC Slovácko20020:30
16.1. FK Příbram20021:60

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (919)

Přidat komentář
cubinho

Dukla - Teplice 2:2

Slavia - Sigma 1:1

Jablonec - Liberec 2:2

Příbram - Bolka 1:1

Slovácko - Sparta 0:0

Plzeň - Brno 4:0

Hradec - Jihlava 2:2

Č. Budějovice - Baník 1:0

Kdyby někdo pochyboval o mých tipovacích schopnostech:

cubinho03.08.2012 10:46

Hradec Králové - Baumit Jablonec 2:2

Sigma Olomouc - 1. FC Slovácko 2:0

FK Mladá Boleslav - České Budějovice 2:1

Zbrojovka Brno - FK Teplice 1:1

Sparta Praha - 1. FK Příbram 3:0

Baník Ostrava - Slavia Praha 2:2

Slovan Liberec - Dukla Praha 2:1

Vysočina Jihlava - Viktoria Plzeň 0:2

[reagovat]

Reagovat
smazaný uživatel

tak netipuj tady a hoď to za litr ve fortuně voe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S tvým typem bych vcelku souhlasil, ale viděl bych, ža Baník v ČB vyhraje a že Brno nedostane v Plzni takovou nakládačku. Uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

tos si mě s tipem moc nepotěšil bo Hradec musí vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám,že NE !!!!

Reagovat
twerp

Dukla - Teplice 2:1

Slavia - Sigma 1:2

Jablonec - Liberec 0:2

Příbram - Bolka 0:3

Slovácko - Sparta 0:2

Plzeň - Brno 2:1

Hradec - Jihlava 0:2

Č. Budějovice - Baník 0:0

Trošku jsem ti to poupravil

Reagovat
soukup

tak doufám, že ti ta Plzeň zase nevyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla-Teplice 1:1

Slavia-Olomouc 0:1

Jablonec-Liberec 0:0

Příbram-Boleslav 1:1

Slovácko-Sparta 0:1

Viktorka-Brno 3:0

Hradec-Jihlava 0:1

Budějovice-Baník 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo po včerejšku ještě bude plivat na Plzeň, tak je normální dement. Takový tým jako mají oni tady dlouho nebyl a dlouho nebude. Pokud Vrba minimálně dodrží smlouvu, tak takové výsledky budou přicházet každý rok a český fotbal půjde jen nahoru.

Jinak za tipování mi stojí jen dva zápasy a to: České Budějovice - Baník Ostrava 0:2 a Viktoria Plzeň - Zbrojovka Brno 3:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie- Olomóc 2

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že ses nechytil toho mého tipu na včerejší zápas Sparty .

Reagovat
smazaný uživatel

A to byl ? Netuším byl sem v práci.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tipoval 1:0 pro Spartu. O fous to nevyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha No myslím si,že SKS je velice špatná a Sigma jde herně nahoru. Ale víš jak,ty tipy.

Reagovat
smazaný uživatel

lepší než stas, který vyloučil debakl Ruchu a tipoval 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Plichta, tudíž prohra pro oba.

Reagovat
smazaný uživatel

jelikož jsem si po dlouhý době vsadil na GL, tak bych tomu i věřil

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec vyhraje musí!!! ale co sem viděl hrat jihlavu proti slavce a viktorce tak to nebude žádnej med

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je neporazíme tak to nebude dobrý, los je vražednej na začátek, ale koho by chtěli porážet už a fotbal borci uměj, tak to snad prodaj

Reagovat
smazaný uživatel

Neprohra Teplic a výhra Sigmy.

Reagovat
smazaný uživatel

neprohra jihlavy!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla 2:1. Slavia 1:2 . Pribram 1:1 . Plzen 3:0 . Slovacko 0:2 kurz 23k podano za 20,- ;-)

Reagovat
smazaný uživatel

nevsázej za tolik.....to je docela gamble!

Reagovat
smazaný uživatel

Asi bod z Edenu. 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

já si dám tenhle víkend takový menší trip po českých luzích a hájích

sobota: Most - Táborsko ( sem moc zvědavý na Šimáka )

pondělí: ČB - Baník ( tři body pro nás, jinak to nevidím )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miky.77.14

Nevim proč tak všichni veříte Olomouci, maj akorát přehnaný řeči, že maj kádr na titul a pak je spláchnou Budějky. Slavia je dneska přejede jednoznačně 3:0.

Reagovat
smazaný uživatel

No co, Plzeň si taky věřila loni na titul a pak je spláchl u nich doma tým hrající o záchranu 4:0. Jeden výsledek sezonu nedělá.

Reagovat
smazaný uživatel

ZBROJOVKA !!! Snad z našich kluků neudělaj blbce...

Reagovat
smazaný uživatel

K té naší pravděpodbné sestavě, Hála na stoperu rozhodně hrát nebude. Nastoupí buď Golban nebo Šindelář.

Reagovat
smazaný uživatel

Golban už může?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, dostal jen 1 zápas.

Reagovat
sosna

Hála na stoperu mě teda pobavil. Vidím to jednoznačně na Golbana.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

vypadá zajímavě

Reagovat
miky10

Slávinka jedéém!

Reagovat
smazaný uživatel

DnesOlmik, bez igelitky si nekopne ani do bolka!!! A nepomužou ani jeji dva přihřati fans Hold reklama moravy v Praze jako prase

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Korupčni kluby jsou škodna naši uplatne ligy!

Reagovat
smazaný uživatel

Slavko, udělejte ty buzny z Olmiku

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by sis konečně najít chlapa, bude ti líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je s ním sranda. Za chvilu přijde Liquid a společně se tady vypalcujou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jdu na pivo a ty už konečně odhod lizatko a pusť se maminčiny sukně. Ju!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře. Otevřel jsi mi oči, už budu dospělý jako ty. Tož taky mizím na pivo.

Reagovat
smazaný uživatel

Minuly rok jse nam to nepodařilo, ale je třeba oddělit zrno od plev!!! Doufam, že to na SLAVII jednou pro vždy povede

Reagovat
sosna

Máš pravdu. Je třeba oddělit zrno od plev. Doufám, že se to místnímu adminovi už jednou pro vždy povede.

Reagovat
smazaný uživatel

Iron super! V pojo. Nebyla to naražka na tebe!!! A někdy na Bazalech

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, jsem tam každej týden. Zajdeme na pivko, ožerem se u Sabatonů a pěkně to tady natřem těm sráčům na EF nějakým hezkým příspěvkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak už víme na čem jedeš

Reagovat
smazaný uživatel

okena není taky prej špatná

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tomuhle svinstvu nevěřil. Když už somrácký pití, tak Lesanu, nebo Alpu .

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvedav jak to dnes ty JAKUBČVICE došmodrlichaji! Chyta tam dnes VICTOR,, Baya?

Reagovat
smazaný uživatel

Sedi!!!! Na spolku už ne, ale u stareho Křižanka!!!! Dnes Šatlava.

Reagovat
smazaný uživatel

U Křižánků... za tohle máš ode mně

Reagovat
smazaný uživatel

Blaha – Janotka, Golban, Škerle, Vepřek – Pospíšil, Rossi, Hořava – Navrátil, Ordoš, Hubník

Reagovat
smazaný uživatel

Pospíšil Kdyby byl Schulmeister místo Navrátila, tak je to pro mě ideál. (samozřejmě v bráně Zlámal, až se uzdraví)

Reagovat
smazaný uživatel

Navrc se mi moc libil v Libercu, takže su rad. A su aj rád že nehraje Doležal, proti Slovacku byl špatny. No Sume bude asi eso na pak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teda, čekal sem že to Teplice líp zavřou, ale ta jejich obrana byl šílený průchoďák.

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd a pan Pravidlový expert řekne ať to pustíjou.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastňák.

Reagovat
smazaný uživatel

Ufff, zatím hrajem tragicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vyrovnáváme hru.

Reagovat
smazaný uživatel

To teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Robert Hen To jeho zdůvodnění Hubníkova "faulu", bylo neskutečné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši kriste Táborský, tak jim to všem řekni, proboha, řekni to.

Reagovat
stas87

je to pozeratelne?oplati sa zapnut si druhy polcas?zatial pozeram lutych-waasland,skvely mac

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ani ne

Reagovat
stas87

preco?malo sanci a nakopavana?o cosi viac verim sigme,mam ju na tikete tak snad neprehra

Reagovat
smazaný uživatel

Je to ubojované, rozhodčí píská kde co a tak se často přerušuje. Kombinace je tam minimum, spíš neustálý pressing.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, dle meho Slavii došly po pul hodce sily, pak Sigma přebrala otěže hry. Ale Slavka byla lepši. Sigma neběhala, neudržela mič, neměla odraženy. Slavka famozne napadala. SIgma nakopavala, po 30 minutach uz to bylo lepši ze strany Sigmy. Remiza asi bude si myslim. Ale Slavia hrala docela dobře.

Pokud řikáš, že tamto je skvěly, tak tohle je jen dobry.

Reagovat
stas87

no je to dost otvorene,lutych ten waasland prehrava a ma dost sanci,waasland raz usiel do brejku a dal gol na 0-1,lutych vyrovnal po krasnej kombinacii a strele pod brvno,vsetko po par prihravkach,nadherny gol

aj tak si pustim tu sigmu,verim im na vyhru,prazakov nemusim a sigme som ako velmi maly prial

Reagovat
smazaný uživatel

Od Sigmy je to obrovská bída, takovej beton s občasným pokusem vyrazit do brejku. Ty brejky jsou občas nebezpečný, ale většinou nás zastavuje rozhodčí. Slavia je hodně nebezpečná ze standartek.

Reagovat
smazaný uživatel

Beton bych neřekl, spiš to je tim jejich presingem a naši neschopnosti vepředu něco udržet nebo zacyhtit. Ale Sigma ma secky centry, to je super, Golban, Skerle i Blaha

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, teď už věřím, že fotbal na Prima Cool opravdu nemůže mít horší úroveň, jak na Nově

Reagovat
slavik38

Ringo?

Reagovat
smazaný uživatel

to je jeden z několika důvodů - ještě Robert (který jen dává důvod, proč nezavést videosudího )

Reagovat
slavik38

každopádně to Ringovo vystoupení bylo něco neskutečnýho..

Reagovat
stas87

boha to bolo stastie pre sigmu ze latka toho obrancu trafil do hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia dobře nemohoucná v koncovce. Ovšem ta naše obrana....

Reagovat
smazaný uživatel

Ján Greguš možná odejde z Baníku Ostrava, zájem o mladého slovenského záložníka má Chievo.

Reagovat
smazaný uživatel

To je bída. Schumé na plac, Navrc ven!

Reagovat
smazaný uživatel

Čím to, že je letos Olomouc taková přejetá? Změna trenéra?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, a taky si myslim, že sou buď přetrenovani nebo nemaji naběhany, bez sil.

Reagovat
cubinho

Taky si myslím, že Pivárník je jen podprůměr.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jste neskočili po Komňackém?

Reagovat
smazaný uživatel

Pivarník byl asi levnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně myslím, že s ním počítali ve svých plánech a snažili se ho získat dlouhodobě, což myslím mluvilo pro něj navíc bydlí v Olomouci a ještě není ani tak starý, takže možnost delšího působení, což nevím jestli by bylo možné u Komňackého, kdoví jak dlouho se mu ještě bude chtít trénovat

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl pry moc peněz.

Reagovat
smazaný uživatel

To jako že Jihlava mu dává víc? To se mi moc nechce věřit

Reagovat
smazaný uživatel

Řiká se to, buh vi jak to je všecko.

Reagovat
cubinho

Reagovat
cubinho

To je strašná škoda. S Komňou bych věřil v boj do třetího místa. Možná i boj o druhé, ale s tím, co teď předvádíme pod Pivárníkem, tak jsem dost v rozpacích

Reagovat
smazaný uživatel

Tak příjde mi to trochu divný, poslední roky Sigma hrála pěkný fotbal, teda až na ten půlrok, teď se Pivarníkovi vrátili a uzdravili někteří fotbalisté, kteří opravdu jsou fotbalisté a ne nějaká kopyta, ale herní projev nějak výborně nevypadá... i za Uličného to aspoň trochu vypadalo, ale teď?

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, je začátek, tým se sehrává. Mě štve že neperesujem, hraje málo agresivně. Zbytek se dá vyladit, ale tohle ne, to musí být od začátku.

Reagovat
cubinho

A angažování Golbana taky nepochopím. Zrovna na stopera máme miliony odchovanců a oni přivedou takové kopyto.

Reagovat
smazaný uživatel

V přípravě se jevil fantasticky, vypadá hodně gólově. V lize je to zatím horší, především nic moc rozehrávka, ale věřím, že se chytne.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhral všechny souboje.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos ale bude zajímavý souboj o zachránu, tam se klidně může namočit 5-6 klubů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

ze by mu veprek slapol na gule?

Reagovat
smazaný uživatel

kdo jinému po vejcích, sám do nic dostane

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím. Na Slávii nám to nikdy pořádně nešlo, ale tohle se mi fakt nelíbilo.

Reagovat
božský John

3:1 (Lafi,Lafi,Lafi- nějakej trouba)

Reagovat
goodbay

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrajete náhodou s Libercem? Proč tak skromně?

Reagovat
božský John

Nemusíme dát 5 golů, abychom si to vystříleli proti koberci, stačí 3 a ideálně aby je dal Lafi

Reagovat
božský John

reakce na stavika

Reagovat
smazaný uživatel

My by se líbíli, kdybyste rozhodli v poslední minutě po sporné penaltě.

Reagovat
božský John

Tak to u nás nepamatuju, že by se někdy rozhodlo pentlí ke konci, vubec ty rozhodující goly ke konci nedáváme ( vyjma baníku tedka), ale proč ne, je to sice svinárna, ale jednou za rok (a proti liberci) by se to dalo přežít

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že jednou jste Slovan porazili (nebo jste vyrovnávali) spornou penaltou. A Fukal s Barankem slavili gól před kotlem Slovanu. Letělo na ně nějaký pivko a Milan prý dělal na fanoušky obscénní gesta .

Reagovat
smazaný uživatel

No jo...skoro jsem zapomněl, že máte derby. Škoda, že vás tentokrát slovaňáci neutřou nějakou vtipnou choreografií. Z tohoto pohledu ubralo vaše derby na atraktivnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Divácky nejhorší derby v ČR. Sorry Johne,ale sever je fotbalu zaprodaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsi někdy na jejich derby? Náhodou má docela náboj.

Reagovat
smazaný uživatel

Tys byl? Já sice ne,ale když sem je viděl v TV ( těšil se) tak to byla z 90% bída. Vím,že to je zkreslené,ale i tak....

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou jsem na jejich derby byl. A musím říct, že má rozhodně svoje kouzlo. I hráči to berou vážně, viz Nezmar a jeho vyjádření na Idnesu.

http://fotbal.idnes.cz/jan-nezmar-pred-zapasem-s-jabloncem-du3-/fotbal.aspx?c=A120811_1815359_fotbal_elv

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu. Za prvé si mě nepochopil ( myslel sem to divácky) a za 2.: Jako cos tím chtěl říct? Řekl co musel,co říká každý hráč před každým derby..... Ale třeba mě DIVÁCKY překvapí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tě pochopil. Z fanouškovského hlediska je podještědské derby zajímavé. Toho Nezmara jsem tam přidal jako takový doplněk. On je totiž hráč, který má dobré vztahy s fanoušky a líbilo se mi to jeho vyjádření, že ho na prvním místě teď zajímá derby. A nemyslím si, že by to řekl každý hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Vše o.k. Ale s 2 větou nesouhlasím vyjma fans z Podještědí. Když si promítnu v hlavě jiné derby vČR tak je jednoduše

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s naším derby se nemůže rovnat žádné české derby. Vaše derby tu už dlouho nebylo, tak není moc s čím srovnávat. Ale troufnu si říci, že co do originality a kvality choreografií, je (bylo) tohle derby lepší než vaše. Slezské derby je zajímavé určitě po chuligánské stránce a do počtu výtržností a nějakých konfliktů stoprocentně překoná Slovan vs. Jablonec. A v podstatě i naše derby, aspoň pokud jde o konflikty na stadioně.

Reagovat
smazaný uživatel

Však o tom Slezské derby je. Na to nemá žádné derby. Ani vaše. Ale nebylo párkrát špatné ani derby Ostravské. Jako kdysi,že?

Reagovat
smazaný uživatel

Ostravské derby opravdu nepamatuju. Ale když se řekne Vítkovice, tak nevím proč, ale dělá se mi zle. Zřejmě nějaké pozůstatky mého dřívějšího zájmu o český hokej.

Reagovat
smazaný uživatel

nech toho. Vítkám fandím taky v hokeji. Jsou za poslední roky jedni z nej v lize! Tak neser.

Reagovat
centos

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Vítek to chuje, v Ostravě Baník panuje !

Reagovat
frankiefcb

fotbalový klidně. Ale v hokeji a ve florbale Vítkovice.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát, že nikdy nic nevyhráli

Reagovat
AjaxFans

Nezmar je machr.Sice u nás nehrál nějak dlouho,ale oblibu si vysloužil vysokou.Po něm asi Petržela,Rajnoch a Ivana.

Reagovat
smazaný uživatel

je to takové vesnické derby...

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že jablonečtí fanoušci jsou neotesanci, ale to derby je určitě zajímavé a pro člověk, co se zajímá o fanouškovskou tematiku případne ultra scénu, stojí za to se na takové derby podívat. I když to nastávající bude výrazně ochuzené o slovaňácké tifo.

Reagovat
božský John

V tom případě je druhý největší u nás, hned po pražskym, tady totiž žádný jiný pravý derby není

A pro člověka odsud to je úplně něco jinýho, než pro vás zdaleka

Reagovat
smazaný uživatel

1. věta 2.věta

Reagovat
božský John

Kolikrát jste spolu hráli za posledních 5 let? Jednou ???

Reagovat
božský John

To se na mě nezlob, ale to za derby neberu, když spolu ani nehrajete, chápu, že se to tam u vás mele, co se hools týče, ale na hřišti se nepotkáváte...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jistě. Ale to jsi uplně přejel na jinou kolej. Bavili sme se o fans derby. A i to poslední naše derby bylo lepší než vaše . I když naše byla "dávno". Ten fans náboj,počet fans,hecování,města v max pohotovosti až po zápasové chorea,bordel tak po zápasové bitky a pod. O tom se ještě dlouho píše i v celostátních novinách.

Reagovat
smazaný uživatel

Stran choreografií byly poslední derby mezi Slovanem a Jabloncem na velmi slušné úrovni. Zejména díky šmoulům. Ale i jablonečtí moulové měli jednou parádní choreo, až mě to překvapilo. Akorát to nakreslili na nějakou krabici od televize, či co to bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonecké choreo? To existuje? Mno nebudeme provokovat big johna.

Reagovat
smazaný uživatel

božského j.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusím najít fotku. Bylo fakt povedený. Já doufám, že se BJ neurazí. On určitě ví na koho je mé neurvalé vyjadřování o Jablonci směrováno.

Reagovat
božský John

Ne, v pohodě, já jsem zvyklej

Reagovat
smazaný uživatel

No to se na mě nezlob,ale to máme snad i na Příbram lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem tě upozorňoval, že to nakreslili na krabici. Ale motiv chorea a idea je super. Tohle derby totiž bylo po zápase Slovan Liberec-Dinamo Bukurešť. Navíc už dříve slovaňáci popichovali jablonecké fanoušky choreografií upozorňující na jejich neúčast v evropských pohárech. Takže v celkovém součtu, i přes tu krabici, hodnotím jejich choreo velmi kladně. Zvláště pak, když se podíváš na jablonecký kotel a z jakých moudivláčků je složen.

http://www.supras-unisono.info/fotogalerie/albums/userpics/10005/normal_37~3.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný no chybí tam jen číšník Pelta

Co mě tam však zaujalo je ta vlajka s těmi dvěma zelenými "anglickými" kříži, když JBC postoupil do ligy tak jsme jim v chebu sebrali všechny vlajky zbyla pouze tato ale roztrhaná a zachráněna policií...

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec obecně rád přichází o vlajky. Jednu jim sebrali někde v Písku. Takový špinavý hadr. A fanoušci pak prý požadovali úhradu škody ve výši cca 10 000,-.

Reagovat
božský John

No jo, to bylo proto, že hokejoví fanoušci Jablonce Písku prokopli buben myslim ...

Tak se mstili na vlajce

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo...tolik srandy na účet Jablonce už asi neunesu.

Reagovat
božský John

Aspon vidiš, jaký tvrďáci tady jsou

Vlky jsem dlouho neviděl, v zimě zajdu na hokej, ať vidim, jaká je atmosféra

Reagovat
božský John

A na Mšenu snad bude nějaká atmosféra, druhym rokem hrajou divizi (což mi připomíná, že dneska v 11 začla sezona a já se chtěl jít podivat, no co už..)

Reagovat
božský John

Ted v Hradci byla třeba dvě chorea

Jsme malý město s malou fans základnou, musíme být rádi za to, co máme

Reagovat
božský John

No jo, lidem ze severu stačí si ze sebe udělat prdel v choreu a nějakej pokřik, ale vy na východě si musíte něco dosazovat všeljakejma rvačkama, mezi sebou, s policajtama..k čemu to je?

Reagovat
smazaný uživatel

U vás se to taky mydlilo .

Reagovat
božský John

Jo, sem tam se nějaký kokoti semelou, ať to jsou Jablonečáci nebo Baníkovci, nemam je rád, přijde mi to stupidní (a vůbec krást šály dětem a hrát si na středověk a la bran si svojí šálu nebo budeš bit)

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou se chuloši Slovanu chtěli prát s Boleslaváky. Ti ale zůstali doma, tak si slovaňáci udělali výlet do Fabriky a rozbili jim hubu u nich doma .

Reagovat
božský John

Reagovat
AjaxFans

Fakt jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Prý to tak bylo. Byl to zřejmě jeden z mála případů, kdy nebyl popis bitky zakončen: "Díky XY za skvělou domluvu a výběr místa."

Reagovat
smazaný uživatel

No holt to se dělá tak dávno,že bych o tom zrovna nemluvil. Stejně to přišlo z anglické kolébky.

Reagovat
božský John

Proč jsme si museli vzít z Anglie příklad zrovna v tomhle. Já nejsem zvědavej na nějaký vysypaný dementy, co si akorát honěj triko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je spíš polský vzor . Anglie: Vylitý dement, co se chce prát. Polsko: Nasypaný dement, co se chce prát.

Reagovat
božský John

Tak já to beru tak, že se to plošně převzalo z Anglie a v Polsku si v tom udělali národní sport a aby byli jejich reprezentanti ještě lepší, tak jsou vysypaný ..

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo. Jen, že teď se chuligáni (a nejen oni) u nás víc inspirují Polskem. Což se mi moc nelíbí.

Reagovat
božský John

jo, souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

To je v celé EU Teda skoro v celé.

Reagovat
božský John

Bohužel

Mně třeba Baníkovci nevaděj, co se týče fandění, tak jsou skvělí, chorea maj fajn...ale proč se furt prát, krást šály (tedka jeden z našich, co přišel o šálu byl celej zmasakrovanej a domlácenej)...dyt to je hloupý

Reagovat
smazaný uživatel

jo,souhlas

Reagovat
frankiefcb

je to ubohý a hloupý s tím souhlasím. Ale myslím si, že to nedělají Ti klasičtí chuloši, ale skupinky v 5-10 16-20 letých výrostků, co i chtějí dokázat, jak jsou drsní.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel musím přiznat,že sem se kdysi v 90.létech taky dopouštěl mnoha "šarvátek" na away zápasech. Hlavně v Praze.

Reagovat
smazaný uživatel

do Prahy už jezdí snad jen vandráci, co si chtějí dokázat, jací to jsou výjezďáci...

Reagovat
smazaný uživatel

To je děsný, jak se sami připravíte o nejlepší výjezd roku. Ale přijde mi, že je to až letos. Co se s váma stalo, že se z výjezdu na Spartu stalo zlo?

Reagovat
smazaný uživatel

od roku 2009, kdy ste měli zavřený ochozy a nás dorazila snad jen stovka. Od té doby si myslím, že to jde pomalu ale jistě do háje s výjezdama na Spartu. A nejlepší výjezd ? Myslím, že nejlepší jsou jazdy na sever Čech

Reagovat
smazaný uživatel

a pro mě je nezapomenutelný zápas na Spartě na jaře roku 2008. Bohužel ve stínu tehdejší tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je nejlepší zápas s Baníkem z roku 2001. To jste tu dostali neskutečně na prdel. Baroš nestíhal ve sprinterských soubojích s Hubschmanem, Petr Čech svou ležérní rozehrávkou deptal váš útok. Čtyři krásné góly, skvělá atmosféra. Naopak nejvíc na hovno byl tvůj nejoblíbenější výjezd na Spartu a pak z roku 1998, kdy jsem měl naraženou klíční kost a remizovali jsme 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak asi před patnácti lety hrál Baník v Praze na Libuši pohár ČMFS.

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš a jelikož jsi mladý tak víš hovno. Teď to tak možná je,ale právě kdysi byly 3 nejdůležitější výjezdy sezóny! Víš jaké?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta, Brno, Opava.

Reagovat
smazaný uživatel

Ptal sem se trevora

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já si chtěl tipnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Čekám jestli odpoví.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud bereš ligu za času společné republiky, tak Sparta, Bratislava a Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za staré rep. to byla ACS pak Trnava a buď Brno nebo Slovan,ale později za ČR ACS a Opava stejně( pro mě ACS) a Brno. Když nebyla Opava tak asi Olomouc.

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, ta Trnava je jasná, spíš sem ty nej. výjezdy bral z pozice rivality Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Co výjezdy do Chebu?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty nejspíš taky stáli za to, přece je to nejstarší Fc (pro blcbe "Fan club") Baníku. Ale jak už sem psal nahoře, ty nej výjezdy od Krleše sem bral z pozice rivality.

Reagovat
smazaný uživatel

*blbce

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=FyMytd4Txow

0:28 - Tak kterýpak z nich jsi ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ale....

Reagovat
FCSL

Bičík - Ljulka, Nezmar, Kelič, Fleišman - Morozenko, Janů - Šural, Blažek, Breznaník - Hadaščok

Strašná sestava

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vypadá ta správná?

Reagovat
FCSL

Bičík - Ljulka, Nezmar, Kelič, Fleišman - Morozenko, Vácha - Šural, Bosančič, Breznaník - Delarge

Reagovat
smazaný uživatel

Dík. Dva z nich jsou ale prý zranění, takže dneska těžko...

Reagovat
FCSL

Reagovat
smazaný uživatel

Půlka sestavy v prdeli, tohle je šílený Z obvyklý pětice hráčů zálohy a útoku nám zbyl akorát Janů

Reagovat
smazaný uživatel

Aby Nezmar nechtěl dávat vlastní góly, když je teď zvyklý dávat góly do brány, u který stojí.

Reagovat
FCSL

Morozenko je zase výbornej

Reagovat
smazaný uživatel

Ti tři borci co tam pořád vykřikují Japonec mě lehce řečeno nebaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych je nechal ukřižovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by stačilo, kdyby dali jinam mikrofon.

Reagovat
smazaný uživatel

To by taky šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

A to má nějaký hlubší význam ten pokřik? Nebo jenom zkomolení jména Jablonce?

Reagovat
smazaný uživatel

Televize snadno udělá z Jablonce Japonce

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle, to řvou domáci? A ten zápas je v TV?

Reagovat
exse

Hrůza, nechat se přehrávat od jindy marnýho japka. Ty zranění nám byl čert dlužen, 5 hráčů ze základu to je prostě moc, ale i tak si myslím že ta sestava šla sestavit lépe a hra měla vypadat lépe. V druhém poločase tam snad přijde Souza a trochu to oživí. Jinak ta penalta byla jasná, ale v Peltovicích se nepíská.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc nejsi na stadionu?

Reagovat
smazaný uživatel

400km

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Exse je jenom internetovy teoretik,nikoliv fanousek a navstevnik stadionu..

Reagovat
exse

Co ma internet společnýho s teorií a praxí?

Reagovat
smazaný uživatel

co to mele ten slovenskej idiot Breznanik?

Reagovat
smazaný uživatel

Co říkal?

Reagovat
smazaný uživatel

ze Dnepr hraje takovej bojovnej ukrajinskej fotbal, neco jako Liberec.. WTF?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Libe má tři Ukrajince a už hrajou ukrajinský fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Breznanik je priklad toho co se stane,kdyz se zkrizi Slovak s ovci..

Reagovat
smazaný uživatel

Breznanik je madar?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hloupej madar..

Reagovat
REPLIKATOR

4 532 diváci

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi je ten krik - jeedeeeeeeeeeeeeeeeeen japonec

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden vyvolava 'zelena' a dalsi tri lidi odpovidaji 'bila' To je fakt dost vtipny

Reagovat
smazaný uživatel

Do Jablonec na ligu stejně jako jinde na ligu mistrů.

Reagovat
smazaný uživatel

ale strasnej fotbal, Jablonci chybi kreativita v zaloze (Jarolim) a Liberci chybi forma hracu..

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec jde do utoku a Breznanik si zacne zavazovat tkanicku, wtf?

Reagovat
REPLIKATOR

Je to ocas

Reagovat
smazaný uživatel

Zoubele

Reagovat
REPLIKATOR

Nezmar ať se na tu rozehrávku už vysere

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten Kopic je paradni hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Oleeee,krasnej gool

Reagovat
REPLIKATOR

Ježiši on si dá takovýho blbýho vlastence

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata slaví jako kdyby to dal on

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to derby, tak proč by neslavil.

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
FCSL

Šilhavej to vůbec nezvládá ted. Delarge tam měl bejt už dávno.

Reagovat
REPLIKATOR

Hodně zápasů v této sezoně prokaučoval

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně zápasů...vždyť se ještě moc zápasů nehrálo .

Reagovat
REPLIKATOR

Počítám i předkola LM...

Reagovat
smazaný uživatel

S tím jsem počítal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic proti vám pánové...ale je vás tu jak do mariáše, ale na stadionu nejste ani jeden. Co to?

Reagovat
REPLIKATOR

300 km daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Ty taky nejsi z Liberce? Ty vole...je tu vůbec nějaký normální slovaňák? Jestli jsi na dovolený atp., tak se ti omlouvám.

Reagovat
REPLIKATOR

Nejsem na dovolený Že nejsem z Liberce neznamená, že nejsem normální Slovaňák. Přece jenom jim fandím už takových 12 let.

Reagovat
smazaný uživatel

No...u klubu s fanouškovským dosahem jako je Slovan Liberec, mě docela překvapuje, že jsi od svého miláčka takhle vzdálený.

Reagovat
centos

Reagovat
Losinho

Parádní "derby".

Reagovat
exse

Kurva Jardo, vyser se na to!

Reagovat
smazaný uživatel

VALEEEEEES

Reagovat
REPLIKATOR

Delarge! Ovšem golman ho vychytal

Reagovat
smazaný uživatel

Vales

Reagovat
REPLIKATOR

Zase ofsajd, oni nejsou normální

Reagovat
REPLIKATOR

a další

Reagovat
REPLIKATOR

0-10 na ofsajdy

Reagovat
REPLIKATOR

5-16 na fauly

Reagovat
REPLIKATOR

Ani jeden hráč Liberce, až na golmana, dnes nezahrál dobře.

Reagovat
exse

Kelič hrál dobře, jako jedinej.

Reagovat
REPLIKATOR

Taky nic moc.

Reagovat
exse

Takhle hrozně jsme hráli naposled za Zacha

Reagovat
FCSL

Hrůza. Ještě že máme těch 6 bodů aspon. Vácha a Bosančič uzdravit. Delarge musí hrát příští kolo. Šilhavý

Reagovat
Didier Drogba

Dobře Gablonz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle zápas mi dokonale připomněl Blbý a blbější

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole proč ten mikrofon je furt u důchodců s řechtátkem když Pelta řikal že ho dají k hlavní tribuně?? Jinak škoda zrovna derby a já mám teploutu

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsi zavolat Macha a Šebestovou . Poradili by si s tebou jako s Kropáčkem.

Reagovat
božský John

Zdravim liberec! Vcera krome brankare prijelo divizni muzstvo se sebevedomymi fanousky, po golu byl klid. lepsi zvitezi, skoda, ze jsme nedali vic branek, aby ta prevaha vic vynikla, ale to bych chtel moc....

Pry v pondeli hraje v jbc se msenem bohemka, prijede nekdo?

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc Supras mají prý o pár šal min

Reagovat
smazaný uživatel

To si zas vaši "chuligáni" odchytli v přesile nějakého osamoceného slovaňáka? Hádám, že z toho ta vaše chátra bude mít Vánoce ještě tři roky.

Reagovat
božský John

Tak ono se to mezi těmahle bezmozkama jinak ani nedělá. V přesile hrdinové a bojovníci, napříč celou republikou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co jsem slyšel a viděl fotky tak to byla asi přepadovka 5ti lidí na tramvaj kde bylo tak 20 suprásků a navíc si toho všiml velitel zásahu a 2 lidi obral o občanky protože při policejním zásahu nemůžou mít kuklu... Ta místní omladina do kotle už asi nepřijde protože se udělal dobrý tah a vstup do kotle je za 110 a to už jen tak nedaj a dětí je už mín a navíc 50kč jde na choreofond ze vstupenky.

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně představa, že 5 vašich vlítne do tramvaje na 20 suprasáků, mi připadá jako z pohádky.

Reagovat
smazaný uživatel

možná bude video někdo ho má tak když najdu tak ho ukážu. Ale do tramvaje naběh nebyl nejdřív asi jedna šála na nástupišti a pak asi tři přes okno tramvaje. Ale je docla vtipný že na tom mají podíl chuligani z Liberce kteří mají spory s DBS a Supras. Ale něco z JBC tam taky bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tím bych se na místě vašich zlobivců už vůbec nechlubil, že si kvůli napadení fanoušků soupeře museli pozvat staré NS chuligány z Liberce. To je hrozný...rivalové, ale protože ideologicky stojí na jedné straně barikády, zapomenou na své barvy.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě ale oni se naserou do Jablonce mě se to taky vůbec nelíbí a taky jsem jim do očí řekl svůj názor že bych je radši viděl v Liberci ale oni chuligáni LBCaJBC zastávaj názor že sever má držet spolu proti pražským týmum a podobně. Vždycky když tam přijde někdo z nich a vyvěsí si tam vlajku Agressive Boys se znakem Slovanu tak si jdu sednout vedle kotle radši protože to fakt nechápu..A je jim uprdele že je tam znak Slovanu všichni se tam s nima až na pár lidí bratříčkujou a podobně..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale to tak bylo vždycky, že severočeští náckové drželi pospolu. Naposled se sešli tak dvě sezóny zpátky při zápase Slovan-Mladá Boleslav. Byli tam chuloši Jablonce, Slovanu, Mostu a KSZO Ostrowiec. Snad jediný, co za celý zápas udělali bylo hučení na Mendyho. Jinak snad nic, ani konflikty s SU snad nebyli.

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky nesnášim tuhle družbu ale až se bude hrát v Teplicích tak tam nemůžu chybět přijede Most a to jsou v pohodě kluci co spíš fandí... Já jinak do kotle nechodím jenom si tam beru vstupenku abych přispěl na choreo a sednu si s kamarádama vedle zapojujem se do fandění a když je málo lidí tak si tam stoupnem.. Jinak když přijede most nebo mi k nim tak se fandí a žádny náckovský hesla a podobně nejsou vůbec slyšet... Navíc je tam skupinka lidí kteří prostě na Liberec serou a mají takovou mini družbu Jablonec-Most a pár lidí ze Slovácka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak náckovský hesla jsou slyšet málokde. A v Mostu byli NS chuligáni Brux Vandals. Ale nevím, jestli jsou ještě aktivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom pár lidí.. tak 8 jich tam je aktivních jinak to jsou fanoušci co se zajímají jenom o fandění.. a v Jablonci je prostě osa 40 lidí co na Liberec kašlou a jsou za dobře s pár lidma ze Slovácka,Most,KS Karkonsze a JBC a tím to hasne zbytek kotle se bratříčkuje s Liberečákama a taky si říkáme že prostě se sebereme z kotle a uděláme si na jihu svojí vlastní skupinku ale to je zatím hloupost to by už to fandění v Jablonci stálo úplně za prd..

Reagovat
AjaxFans

Mě minule strašně nasrali,když obrali Alkmar

Reagovat
božský John

To byli hrozní magoři ..

Bylo jich asi 100-150 a jejich chorály byly zajímavý, nemělo to ani slova, jen hučeli a poskakovali po sektoru, jak při záchvatu, ale ten drajv to mělo

Reagovat
božský John

Tak to se mi nelíbí ...

Tohleto kradení šál

Reagovat
Rarášek

Mno,dneska Uherské Hradiště a já tam nemůžu To je v hajzlu. Snad to aspoň vyhrajem. Sparta Praha!!

Reagovat
AjaxFans

Taky mám dilema.Buď půjdu na Chlopácko,nebo budu čučet na Ajax s Az.Snad už bude hrát Jura Valenta a něco vám tam foukne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co se týče chorea Jablonce v HK,tak bylo velmi vydařené a hlavně výstižné...palec nahoru,jináč včerejší atmosféra v derby...zní to vtipně páč skandování Jablonec,řechtačka,Jablonec,řechtačka v TV zní že to řve tak 5 až 7 lidí s věkovým průměrem 40 let plus nadávky od chytrejch důchodců při nepovedené rozehrávce....prostě myslim že by bylo stokrát lepší kdyby byl víc ozvučen kotel na hlavní tribuně kde jsou k vidění i chorea a fandění by znělo víc davově než jako doposud kde rozeznáte jednotlivé hlasy...

Reagovat
božský John

Seděl jsem na hlavní, neviděl jsem kotel..bylo nějaký choreo ?

Reagovat
AjaxFans

http://www.youtube.com/watch?v=U4URDcOkfUk&feature=player_embedded#!

1:55

Okopírovat celý náš chorál bez jediné změny je taky masaker

Reagovat
božský John

Díky, tohle znám, myslel jsem včerejší zápas ...to víš, co se fandění týče, kluci jsou v začátcích..

Reagovat
AjaxFans

Máte tam vůbec nějaké serpentýny?

Reagovat
božský John

Cože to? (aby bylo jasno, já do kotle nechodim)

Reagovat
smazaný uživatel

něco tam bylo co sem zahlíd v záběrech,ale režie přenosu se tomu moc nevěnuje..ale v HK se to fakt povedlo..

Reagovat
smazaný uživatel

OT: vysvetlite niekto redaktorom že v Spartaku Trnava žiaden Hanánek nehrá mako uvádzajú v expreske: "10:34 Hanánek přeřazen do juniorky" ked tak volá sa Michal Habánek!

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš jim to oznámit sám. Pod každým článkem je možnost náhlasit chybu. A když jí přesně popíšeš, jistě jí brzy opraví.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně porazit ten Bahník zasiflenej

Reagovat
centos

Ty jo, fanoušek Budějovic.

Reagovat
smazaný uživatel

No...vždyť to není tak neuvěřitelný úkaz. Vzpomeň si na homelese.

Reagovat
božský John

Homeless ??

Reagovat
centos

Ten už tu je dlouho a moc nepíše.

Reagovat
božský John

No jo, ale furt to je osobnost a nemělo by se na něj zapomínat !

Reagovat
smazaný uživatel

Žižkov - Opava 5:0

Reagovat
božský John

Opaváci zkušeně červenou kartu hned na začátku, to se pak hraje

Reagovat
smazaný uživatel

No...dostat po ránu v Praze pět gólů, to musí být taky super zážitek . Tak mě napadá...nehraje dneska Baník na Dynamu? To by to mohli nějací chachaři vzít přes Prahu a hledat zbloudilé Opaváky.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrají.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to bylo pěkné probuzení

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska se jako nestranej divak pujdu podivat do hradiste tak doufam v atraktivni zapas. Na strane sparty doufam ze konecne uvidim balaje a dobre hrajiciho kadlece. Vysledek celkem neresim. Co mistni spartani, chystate se?

Reagovat
smazaný uživatel

Rád bych, ale výjezd na Moravu budu muset odložit. Na fotbal se dostanu až v Jablonci. Jinak Bekim by mohl nastoupit, ale spíš bude hrát Kweuke, který je ve formě. Zrovna na Slovácku bych ale místo Kadlece nasadil Keriće, nebo právě Balaje. A na levé křídlo Skaláka, ten je rvavej a mohl by soupeři dělat problémy + jim pořádně naložit v osobních soubojích.

Reagovat
smazaný uživatel

Mno tak snad aspon jeden z dvojce balaj/kadlec hrat bude, jeste bych rad gila ale tam asi bude pribor co? Ja sem prave u babicky na morave, do UH to mam tak 30km takze si spestrim oddpoledne a budu doufat ze to nejsou vyhozeny prachy:-)

Reagovat
smazaný uživatel

Vidlička bude určitě v základu. Díkybohu dává Kweuke góly, jinak by byl Příbor náš nejlepší hráč. A to by bylo velmi mrzuté .

Reagovat
AjaxFans

Byls už v Uh někdy na výjezdu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl. Loni nebo předloni jsem k tomu měl už blízko, ale nakonec z toho sešlo.

Reagovat
AjaxFans

Chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti nevím...mně to Slovácko ani kdovíjak neláká. Z Moravy se chci hecnout na Sigmu, ta mi přijde zajímavější. Ale příští rok bych si Slovácko chtěl odvýjezdit. Nicméně, hlavní priorita to pro mě není.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi vlastne z uh zejo? V tom pripade mam 2 dotazy. Kam si mam koupit listek jako divak a kde se da zaparkovat nekde ne-uplne u stadionu, ale aby to zas nebylo daleko:-D jo a jeste jak brzo predd vykopem bych mel bejt u stadionu, jesli tam mate fronty atd. Dik za odpoved

Reagovat
smazaný uživatel

Ty budeš mít pražskou poznávací značku, viď? Tak to bude zajímavý. Fanda Plzně z Prahy na Moravě a zrovna když hraje Sparta .

Reagovat
smazaný uživatel

Jo kdyyz to takhle napises tak to zni fakt zajimave:-D ale je to tak. Ale moje jedina zkusenost s fanouskama slovacka je z vyjezdu na schalke kde sem sedel v buse s nakym fanaticem z uh co tam byl tak nejakk nahodou jako fotbalovej turista a ten byl v pohode:-D

Reagovat
AjaxFans

Jo,možná vím kterého borca myslíš.Jezdívá i na Alkmar a různě po Evropě.Nekupuj lístek na A tribunu,cena je 250 Kup si někde na C,třeba C3.Tam je levnější a dobré místo pro díváka.Zaparkuj u Kauflandu,nebo u Tesca.Pár minut chůze na stadion.A kolik předem nevím,nemám žádnou zkušenost ze sektoru hostí Proč jdeš tady na fotbal,když fandíš Plzni?

Reagovat
AjaxFans

Já sem vůl.Jsem to trochu zblbnul.Mám permici,tak tá čekací doba nevím.Dost se určitě prodalo v předprodeji,ale tak půl hodiny předem bych tam byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem u babicky u uherskyho brodu a nemam co delat tak se zajedu podivat. A nevim jak si to myslel se sektoru hosti ale doufam ze to c neni spartanskej kotel:-)

Reagovat
AjaxFans

Nn,jsem to trochu poplétl.C je normální boční tribuna.Cena by měla být 150 asi.Vem si c3,nebo c4 sektor

Reagovat
smazaný uživatel

Okej, diky za info.. Za to vam budu prat vitezstvi, nebo asppon prvni lipigovej bod

Reagovat
smazaný uživatel

Prosímtě, nekupoval jsi někdy evstupenku ? Je normální, že mně to vytisklo na A4 ?

Reagovat
AjaxFans

Hej nemám stím žádnou zkušenost.Už mám pár let jen permice.Ser na to,že je to na A4.Hlavní,že tam něco máš

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, btw. nevíš kdy se dá dohromady Kordula s Hlůpikem ?

Reagovat
AjaxFans

To nevím.Kordula dost chybí na špinavou práci.Snad se dá brzy do kupy.

Má sestava, ?Melichátek-Kuncl-Košůt-Truska-Kubáň ,Kuzma-Martykán-Volešák(Hofmann)-Valenta , Došek + Kovář

Reagovat
smazaný uživatel

S tím se dá souhlasit, snad Jirka Valenta přinese aspoň trochu kreativity...jinak nejradši bych stáhl Ondřejku z hostování a konečně by se mohl uzdravit Fujerik, protože ta rychlost na krajích nám prostě chybí...je strašné jak jsme u všeho pozdě a když si nás dávalo Brno s prstem v nose, tak nechcu vidět co s náma dnes udělá Sparta...

Reagovat
AjaxFans

Rychlost v podobě Fujerika nám chybí,ale ten by měl celé trenínky kopat jen na bránu.Není možné,že z 50 šancí dá jeden gól.A to šel kolikrát sám na branaře.Ondřejku nechat v Boleslavi,snad uplatní opci.Tam byl jeho odchod pro všechny strany jen +.Jestli ho v Boleslavi odnaučí chlastat,tak by mohl jít nahoru.Výkony zatím špatné Když vyhráváme v přípravě,tak pak liga vždycky stojí za hovno.Hlavně jsem zvědavý na rozhodčího,minule Pamič sejmul skluzem Fujerika ve vápně a sudí nic

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel,v praci maj vsichni dovolenou,tak mam ted prakticky kazdej vikend zabitej..doufam,ze mi vyjde aspon Jablonec nebo Rotterdam..ale s predstihem uz mam volno na derby a na Plzen o to neprijdu na 100%

Reagovat
rufus

Jsem docela zvědavý, jak to bude atraktivní zápas. Moc tomu nevěřím, spíš čekám velký boj.

Reagovat
božský John

Tak jinak, na fotbale jsem to blbě pochopil, zitra pochopitelně nehraje Mšeno s Bohemkou, ale naše juniorky (JBC-Bohemka) ve Mšeně, přijde se někdo podívat? Je to od 15:30

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrovolná otrava zelenobílým? Raději ne .

Reagovat
božský John

Náhodou, může to bejt prima, naše juniorka je zatim stoprocentní, hraje se to v příjemnym prostředí .. bejt Tebou, tak to nezatracuju !!

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji za nabídku, ale musím odmítnout. Nicméně pak poreferuj, jestli dorazili nějací bohemáci. Vcelku by mě zajímalo, jestli na tu juniorku budou chodit a jezdit nějací aktivní fanoušci.

Reagovat
božský John

Jojo, neboj, někde to sepíšu. Ono je dobře, že se to hraje v Jablonci, poněvadž naše juniorka (ex béčko) hrála svoje zápasy v Českym Dubu, což je asi 20-25 km od Jablonce a tam se Ti fakt nechce...

Sám jsem na to zvědavej

Jinak Mšeno včera smázlo Letohrad, co hrál loni čfl..3:0 Letos kluci vyhrajou divizi a pak do třetí ligy Trénuje je ex jabloneckej Jirka Svojtka

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, prosím tě, co to bylo za hráče, kterýmu před derby děkovali za bůhví co? To byl Michálek, nebo někdo jiný?

Reagovat
božský John

Nene, Petr Zábojník

On je sice odchovanec Liberce, ale valnou část kariéry odehrál v Jablonci, celkem 6 let. Je mu 32, mohl klidně ještě hrát, ale má nemocný koleno a bylo by to o zdraví

Stoper nebo pravej obránce, výbornej fotbalista

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jedu na fotba Sparta-Slovácko a chci se zeptat jestli se tam může brát foťák?

Reagovat
božský John

Ne, nesmí. Musíš ho nechat na pokladně. Stejně tak i klíče, ostrý hrany, znáš to.

Reagovat
slavik38

Reagovat
exse

No jestli jdeš na Sparta - Slovácko, tak budeš nemile překvapen až tam přijdeš a zjistíš že se hraje v Hradišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně bychom měli zavřenej stadion...

Reagovat
smazaný uživatel

a mobil?

Reagovat
božský John

Ten jo, v pohodě.

Jestli na něm máš foťák, tak s tim fotit můžeš.

Reagovat
AjaxFans

Ani jedno,házel bys to na hrací plochu

Nebyls nikdy na fotbale,nebo proč se tak ptáš?Problém by neměl být

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam,že Sparta vyhraje,jestli od začátku bude Kweuke tak to bude osobka od Trousila jako loni,Lea uplně vymazal,věřim,že si body odveze Sparta,tipuju 2:0 nebo 2:1.goly Hušbauer,Kadeřábek

Reagovat
AjaxFans

Jj,černoušek si minule ani neškrtl.Se divím,že Brno pustilo Trousila.Snad nám tam už něco konečně spadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo, na jak dlouho to ještě vypadá s Matějovským, potažmo Krejčím?

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě toho, že dneska nebudou hrát, nic nevím. Ale doufám, že budou k dispozici na Feyenoord.

Reagovat
smazaný uživatel

No, to já taky..

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu, kdyby se Spartě podařilo vyřadit Feyenoord bez Matějovskýho s Krejčím, tak by to celému týmu náramně prospělo a posunulo ho to dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Matejovsky uz lehce trenuje,urcite se upinaj na to,aby byl na Feyenoord a s Krejcim to bude podobny..podle me budou oba k dispozici uz na prvni zapas..

Reagovat
smazaný uživatel

Na dnešní utkání s Brnem už je vydáno opět přes deset tisíc vstupenek, návštěva bude úctyhodná. Zbylých pár stovek lístků je stále v prodeji ve fanshopu, dvě hodiny před utkáním se otevřou také pokladny...to je neuveritelne proste, jak to tam zije futbalom

Reagovat
smazaný uživatel

Ale že jim to trvalo.

Reagovat
exse

Neuvěřitelné to bude pokud jim to vydrží více než 1 nebo 2 sezóny a hlavně i v dobách kdy se nebude dařit. Stejnou eufórii zažívala Slavia, když se dostala do LM vyhrála tituly a postavila stadion a kde jsou teď?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

To samé platí pro Plzen.Jsem zvědavý,jak dlouho udrží vandráky.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že Plzni by to teď mohlo vydržet docela dlouho. Kardinální herní propad u nich nečekám. Výsledkový možná...ale pořád budou lidi tak nějak přitahovaný tím novým stadionem a koukatelným fotbalem.

Reagovat
exse

Taky si myslím a docela i v to doufám že Plzeň se stane na delší dobu českým ''velkoklubem'', který bude konkurence schopný v evropě. Mají pro to všechny předpoklady, peníze, schopné vedení klubu a velmi kvalitního trenéra. Jenomže mě docela straší Slavia, která na tom byla v podstatě uplně stejně a stejně dopadla jak dopadla. Vrbu přestane bavit plácat se tady v tom malém rybníčku, zjistí se že Paclík tuneluje a během chvíle bude z pohádky tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

Troufám si říct, že velkoklubem nebudou nikdy. Nebo za hóódně dlouho.

Reagovat
exse

Myslím velkoklubem na české poměry, v podstatě takovou druhou Spartou, týmem se kterým se vždy počítá o boje o poháry, ikdyž se jim třeba nedaří.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak můžou být velkoklubem, když nikdy dlouhodobě nevládli českému fotbalu? Použil bych jiné názvosloví. Plzeň má šanci zařadit se mezi českou špičku, to ano. Ale označení velkoklub jim v žádném případě nepřísluší. Vždyť na pomyslném žebříčku české ligy stojí až za vámi (proto mě tak trochu překvapuje, že se sebou necháváte tahle zametat).

http://www.eurofotbal.cz/video/viktoria-plzen-slovan-liberec-2-1-11052/

Jinak mrkni na tohle video. Suprovej zářez Slovanu a ještě lepší je obhajoba rozhodčího, který se tváří, jako že vše udělal správně .

Reagovat
exse

Použil jsem budoucí čas, teď samozřejmě velkoklub nejsou, ale pokud budou třeba 5 let po sobě v top 3 a přidají další tituly a dobré výsledky, tak se za velkoklub budou dát považovat.

Reagovat
smazaný uživatel

To by museli vládnout dýl jak pět let. Mnohem dýl. A zanechat výraznější stopu v evropských pohárech. Jako to předvedla Sparta, Slavia, Dukla a Slovan.

Reagovat
smazaný uživatel

Osud jako postihl Slavii Viktorii podle mě nečeká. Může se dostavit něco jako uspokojení z vlastní "dokonalosti", ostatní kluby se naučí proti plzeňskému stylu účinně hrát, nebo přijdou s vlastní koncepcí, která jim přinese úspěch...atd.

Reagovat
smazaný uživatel

ako sa to vezme no, na to, ze Viktorka futbalove mesto dlhe roky nebola, mi to proste pride neuveritelne..so Slaviou sa to porovnavat neda, ta ma inu futbalovu historiu nez Plzen..

Reagovat
exse

Ale tak historie v podstatě nic neznamená, to jenom u skalních fanoušků, kteří fanouškovství dědí od rodičů, ale těch je naprosté minimum. Naprostou většinu lidí zajímá součastnost a to co právě letí.

Reagovat
centos

Spíše by to mělo být normální a jen škoda, že u ostatních to tak nefunguje. Jakmile se přestane dařit, tak ten zájem opadne. Ale i pokud opadne, tak je pro mě současné dění zárukou, že se do budoucna zlepší fandění na stadionu, tak jako u Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

U vás se to spíš zhoršuje, ne? Už asi ze dvou stran jsem slyšel, že fandění na domácích zápasech není jako dřív, nebo není takové, jak byste si představovali.

Reagovat
centos

Spíše kotel je čím dál horší, ale atmosféra celkově stále ucházející (naposledy jsem tedy byl na Bazalech na jaře se Slavií, kde bylo 13 tisíc), bo se díky mistrovské sezoně a euforii, která tehdy byla, naučily fandit i ochozy.

Ale je to zápas od zápasu; u nás v posledních pár letech nebyl pro nějakou euforii na rozdíl od Plzně prostor, a to se pak logicky projevuje i v ochozech.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč se kotel zhoršuje? Aktivní lidi stárnou?

Reagovat
centos

Spíš se tam nasrala spousta děcek.

Reagovat
centos

Tím myslím šampony a jejich buchty.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou to emaři? Já bych chápal, že chodit na Baník do kotle bylo "cool", když se mu relativně dařilo. Ale teď... .

Reagovat
AjaxFans

U nás jsou taky.Jen zabírají místo a drží huby trubky

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že tento typ lidí je na každém stadionu, respektive v každém kotli.

Reagovat
AjaxFans

Jak tu hrálo Boby,tak se kámoš už pod vlivem nasral,otočil se a čmáchnul jim celé pivo do xichtu.Sic dostal taky sprchu,ale mělo to učinek

Reagovat
smazaný uživatel

Nenásilně jim řekl: Fanděte kurva.

Reagovat
AjaxFans

On má celkem šílené zážitky z fotbalu.Bylo by to na knížku,nebo to je fakt neskutečné.V Příbrami utekl ze sanitky,při výjezdu na Kladno dostal 3 počuni(security,kladenáci a bohemáci na parkovišti)

Je toho víc,dá se říct,kde je on,tak se něco dějě

Reagovat
oli9

Slovácko - Sparta 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec - Jihlava 1:2 (Dvořák - Tecl, Masopust) dneska prostě musíme vyhrát, jinak nemáme v lize co dělat

Reagovat
adalbertus

Hradec-Jihlava 2:1 dneska proste musime vyhrat,jinak nemame v lize co delat

Reagovat
smazaný uživatel

no v lize nemáte co dělat

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, musel jsem si trošku rejpnout...

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Pokuď dokážeme remizovat, tak to bude 100% úspěch Ale i prohra o gól by ještě šla

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimava sestava na dnesek..

Vaclík - Vidlička, Jarošík, Švejdík, Pamić -Kadeřábek, Pavelka, Hušbauer, Skalák -Kadlec - Balaj.

Reagovat
goodbay

konečně bez Holka

Reagovat
smazaný uživatel

5 odchovanců v základní sestavě . Ale místo Kadlece bych raději viděl na palce Kweukeho.

Reagovat
AjaxFans

Snad se Pavelka proti nám moc neukáže Ale jinak mu celkem přeji Pepíkovi.

Reagovat
smazaný uživatel

5 odchovanců v základu je nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho se zajímáš o fotbal? Vzhledem k tomu, kolik nastupovalo za Spartu v minulosti odchovanců, to není špatné číslo.

Reagovat
smazaný uživatel

no právě... stále nic moc na české poměry... a abych uklidnil tvou duši, jsem pamětník vysokých návštěv za Lužánkami, takže o fotbalu něco vím ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že je to optimální číslo. Které navíc můžeš navýšit o Kadlece, který je papírově také náš odchovanec, i když ho tak asi nikdo nebere .

Reagovat
smazaný uživatel

pro vás to možná optimální číslo je (po těch letech), ale stejně mi přijde, že na juniory kašlete... u Kadlece je to sporný... hlavní je jak to bere UEFA a ne jak to bere fanoušek Já se o to samozřejmě nezajímám, takže o tom moc diskutovat nemohu

Reagovat
smazaný uživatel

Nic moc číslo na některé kluby, jinak to s těma odchovancema v ostatních týmech zas tak žhavý nebude

Reagovat
smazaný uživatel

no... zkus vyjmenovat kluby (české), který mají základ níž jak 5 odchovanců... mám dojem, že jich moc nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši, nějak se mi to teď hledat nechce, ale u nás jsou dneska v základu jen tři (Šourek, Vaculík, Tecl), ČB podle mě taky moc odchovanců v základu nemají, Plzeň podle mě taky 5 hráčů v základu nemá a další nějak naštudované letos nemám

Reagovat
smazaný uživatel

u vás jenom 3 Já měl za to, že aspoň 5

Reagovat
smazaný uživatel

Tak normálně hrává i Masopust, ale mi máme dost odchovanců v širším kádru, ale nějak se nám neprosazují

Reagovat
AjaxFans

U nás se už začíná projevovat Soukupova práce,v áčku je těd 11 odchovanců.Pro náš klub je to ideální cesta

Reagovat
smazaný uživatel

My máme v áčku snad půlku odchovanců.

Reagovat
smazaný uživatel

To snad i víc.

Reagovat
AjaxFans

Na Spartu je to dost.

Reagovat
rufus

Těším se na Pavelku. Snad nebude horší než Holek. Jen nevím, proč opět šetříme Lea od začátku. Proti Příbrami se to málem nevyplatilo.. A nevíš náhodou, co je s Přikrylem, že nesedí ani na lavičce?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě mu nic není, jen chce asi jako náhradníka na tento post zkusit Hybše.

Reagovat
rufus

No, jen aby.. Byla by to další ztráta. Proti Admiře Přikryl střídal v 50. minutě, takže bych se nedivil, kdyby nebyl připraven na zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

A nehrál proti Admiře spíš tužku ?

Reagovat
rufus

Nezářil, to určitě ne. I když levá záloha není jeho pozice. Ale čekal bych ho minimálně na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho co rikal Vita,tak par hracu melo po Admire nejaky sramy-coz by mel bejt duvod neucasti Prikryla a nekdo nesplnil ocekavani-to vypada na duvod neucasti Holka..

Reagovat
rufus

Je dost možný, že by to mohlo být takhle. Nebo i naopak. Holek třeba není 100% fit na základní sestavu a Přikryl Lavičku zklamal, tak nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

a co ten Gil?

Reagovat
smazaný uživatel

Základ hraje Příbor. Je to smutné, ale Vlastík má "formu" .

Reagovat
rufus

Zatím nehraje špatně. Dozadu si svoje odehraje. Ale rád bych viděl brzo ve hře i Gila.

Reagovat
exse

To vypadá hrozně, jako hráči zajímavý a mladí, ale tolik nováčků v sestavě nemůže dělat dobrotu. Proč já debil dával Spartu na tiket

Reagovat
goodbay

můžeš si gratulovat

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jako znami nicitele talentu a nadeji ceskyho fotbalu mame vekovy prumer

utocniku a zalozniku v zakladu 20,6 let!

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj! Ničíte zkušené hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Vyzivame se v roli nicitele..

Reagovat
smazaný uživatel

Rudý teror

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Kdyby hrála Plzeň, tak vyhraje o pět golů a průměr bude mít 12,8

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava Viktorie Plzeň pro dnešní utkání s Brnem: Bolek - Rajtoral, Procházka, Ševinský, Limberský - Darida, Horváth - Ďuriš, Kolář, Fillo - Bakoš.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak mi můj tip ohledně výsledku nevyjde, když místo Masopusta hraje Mešan

Reagovat
smazaný uživatel

Nooo, tak Sparta, sestava, to čumím!

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáme čistě náhodou nejmaldší tým v celý lize áčko?

Reagovat
rufus

Třetí nejmladší.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo má mladší?

Reagovat
rufus

Myslím, že Baník a Příbram. Ale nejsem si na 100% jistý, jestli jsou to opravdu tyhle dva týmy.

Reagovat
smazaný uživatel

Banik a jeste nekdo,ovsem dnesni zalohu a utok jen tak nekdo neprekona..

Reagovat
smazaný uživatel

No jo aspiranti na sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Standa gól

Reagovat
slavik38

Standa olé

Reagovat
Losinho

Jsem zvědavej, za jak dlouho to bude muset sparťanům zachraňovat Kweuke

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se trefí Balaj a Kadlec.

Reagovat
Corosian

Reagovat
Losinho

Vyrovnat!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Standa Tecl!

Reagovat
smazaný uživatel

PAVELKAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

AjaxFans: Díky, že jsi to přivolal .

Reagovat
AjaxFans

Kujwa,bastardos

Reagovat
AjaxFans

To nevypadá dneska dobře

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Libově Kadlec!!! A celá akce zdárně dokončená

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle Pavelka No zatím hodně dobrý výkon, dopředu aktivně, mladíci to rozběhali

Reagovat
smazaný uživatel

oj...

Reagovat
smazaný uživatel

"Stále Pražané"...ten pobuda, co to komentuje nemá asi moc velkou slovní zásobu. Opakuje to pokaždý, když jsme u míče.

Reagovat
rufus

Strašnej komentátor, ale to "pražané" bije hrozně do uší.

Reagovat
AjaxFans

škoda,že to není bez komentátorů

Reagovat
rufus

Nebylo by to na škodu. Jen by to k tomu chtělo i lepší kvalitu obrazu, abych byl schopen identifikovat hráče i na druhé straně hřiště, která je dál od kamery.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Balajovi je skvělé, že spracuje snad každý balón.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se Pavelka usadi v zakladu a Holek se bude na lavicce do konce sezony dloubat v nose...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím svej očím. Sparta!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Balaaaaaaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Balaaaaaj!!!!!! Kurva mazec

Reagovat
smazaný uživatel

Viva Albania!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Že by ta mizérie byla způsobená Holkem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hovno krutý dejte jim bůra!

Reagovat
AjaxFans

hovno synku

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, ta pravá strana nehorázně hoří, to to Komňacký nevidí?

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko taky okopírovalo Horto Magico?

Reagovat
AjaxFans

To už máme dávno

Reagovat
smazaný uživatel

Hele máte furt tu vlajku s Garfieldem jak má ten megafon? Ta je skvělá.

Reagovat
AjaxFans

ď

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť oni ho majou jednoznačně nejlepší z ligy. A tuším že ho poprvé pořádně zvládli právě oni.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to od nich ještě neslyšel , vím , že to má Trnava, Bohemka , ale Slovácko nevím.

Reagovat
AjaxFans
Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Poprvé ho měli podle mě Supras.

Reagovat
smazaný uživatel

je tam !!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Podme Plzeeeen

Reagovat
smazaný uživatel

Pernica měl být útočník

Reagovat
smazaný uživatel

Pfff....to nám musí dát gól hráč s tak debilním jménem? Ovčák jeden prašivej.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdálo se mi to nebo byl Vaclík až moc vylezlej?

Reagovat
C-M@ster

Co to Horvath rozdává za balóny?

Zbrojovka do toho!

Reagovat
smazaný uživatel

Slyšel jsem dobře "Hřebík ven?"

Reagovat
smazaný uživatel

Jo slyšel, to budou moravský Sparťani.

Reagovat
AjaxFans

cundy z hodína apod

Reagovat
smazaný uživatel

Dosud neměli dost příležitostí si to zaskandovat

Reagovat
adalbertus

šisler body budou

Reagovat
smazaný uživatel

Vaclík

Reagovat
smazaný uživatel

Vaclík! Přesně takovejhle zákrok potřebuje, aby se zase chytnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Švejdíku...ty myslíš, že mají sparťani za poslední dva roky málo pochuchaný nervy? Ten chlap se asi snaží, aby jeho jméno skandovali fanoušci. Ale s dodatkem "ven".

Reagovat
smazaný uživatel

A to se Lavička pyšnil tím, že má Švejdík skvělou rozehrávku.

Reagovat
rufus

To musel myslet tak, že má Švejdík lepší rozehrávku než Zápotočný a Brabec. Zatím sem u Švejdíka neviděl, že by se mu rozehrávka dařila.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo a navíc má strašnou smůlu se dycky nachomýtnout do nějaký situce, která skončí průserem.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitý věci se dějou určitejm lidem.

Reagovat
smazaný uživatel

Smolař.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatej Zápotočnej.

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro Pavelku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Joseeeeef nekecej

Reagovat
rufus

Hušby!

Reagovat
smazaný uživatel

Pepan začal tam, kde skončil v minulý sezóně.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepa Hušbauer olé!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hušbyyyyyyyyyyy!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Neví tu někdo, kolik je to v Plzni?

Reagovat
soukup

1:1 ale docela nás Plzeň mačká

Reagovat
smazaný uživatel

Udržte to.

Reagovat
smazaný uživatel

docela? ved sa jasne hraje na jednu branku

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak...

Reagovat
smazaný uživatel

tak asi pozeras iny futbal

Reagovat
smazaný uživatel

nepozeram... ale, že by jsme byli zas takový odpadlící mi po poločase nepřislo...

Reagovat
smazaný uživatel

nehovorim, ze ste odpadlici, ale Plzen proste skoro cely polcas tlaci

Reagovat
smazaný uživatel

tak Plzeň tlačí všechny soupeře v české lize, to nebylo žádné překvapení Překvapující je, že ale neudrželo vedení...

Reagovat
soukup

hmm budeme přes poločas slovíčkařit?

Reagovat
smazaný uživatel

sice mačká, ale s boží pomocí to uhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nebuďte citróni a udržte to.

Reagovat
smazaný uživatel

Fascinuje me, ze se clovek s pristupem na internet ptá....

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo jen takové porýpnutíčko. Nechápu, že člově se smyslem pro humor to nepochopil

Reagovat
centos

Taky jsem to nepochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Do hajzlu měli jsme vést, šancí na tři góly, tyčka navrch , Jihlava je vzadu slabá jako čaj To se musí využít

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak šancí jste neměli, možná tak ta tyčka, zbytek byly takové ty akce na náhodu, kterých mají nakopávací týmy desítky za zápas ale je fakt že dneska hrajem hrozně, ztrácíme zbytečně míče a faulujeme

Reagovat
slavik38

sakra, takhle nás nemačkala ani Plzeň, chce to pořádnou bouřku v kabině

Reagovat
slavik38

sakra, takhle nás nemačkala ani Plzeň, chce to pořádnou bouřku v kabině

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nám to nějak nejde, navíc se zase ukazuje že Obert je slabý a to nehorázně, horšího pravého beka jsme snad nikdy neměli, ale jak Pivarník, tak Komňacký na něj sází, možná je to sympaťák a všechno odmaká, ale měl by se sbalit a táhnout pryč

Reagovat
smazaný uživatel

A snad tam dá po přestávce Masopusta, protože Mešanovič evidentně křídlo není

Reagovat
slavik38

sakra, takhle nás nemačkala ani Plzeň, chce to pořádnou bouřku v kabině

Reagovat
Losinho

Plzeň neskutečně spaluje.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele čoveče Kweuke ani nebude třeba.

Reagovat
Losinho

Sváteční den.

Reagovat
Ranoth

jak hraje plzen pls ?

Reagovat
djwenca

hele, existuje takovej server SEZNAM.CZ, a tam běží minutu po minutě online přenos i ze zápasu co hraje PLZEŇ, co se tam podívat? Myslím že je to dobrej nápad

Reagovat
smazaný uživatel

Existuje takovej server sazkatip.cz, kde si to můžeš pustit naživo.

Reagovat
Ranoth

diky vam za super rady tohle by mne fakt nenapadlo, sorry, ze sem se vubec zeptal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: USA

Reagovat
smazaný uživatel

I Spanele paradni. Vyborny finale.

Reagovat
cubinho

Slovácko bude asi vážně jeden z nejvážnějších kandidátů na sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Ho ho Káca ten gól taky potřeboval. S tímhle si kluci moc zvednou sebevědomí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, pane Kadlec!

Reagovat
adalbertus

ješteže tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jeden gól a máme to pivo za pětikorunu!

Reagovat
One-Real

Že to zajímá ze sparťanů zrovna tebe, kterýmu nenalejou.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš to nealko?

Reagovat
smazaný uživatel

Počkat my máme nealko? Tak tím se to vysvětluje.

Reagovat
smazaný uživatel

No jak kdy...na evropský poháry určitě. A pak na některý rizikový zápasy. A to může být jakýkoliv zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Letný nalejou i mě! No já si na to teď vzpomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

A kde nam ho budou tocit?

Reagovat
smazaný uživatel

Vybaví nás pivem na výjezd do Jablonce .

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo fajn,ale se mnou to zatim vypada blede,nikdo mi to nechce vymenit..jeste ale neni pevny datum ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze sudů přímo ve sektorech!

Reagovat
Losinho

A taky uzavřený tribuny, to nasere.

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dneska nemáš dobrej den, co ? Ajax zatím 2:2... .

Reagovat
AjaxFans

Hmm,to neé teda

Jsem rád ale,že fans vypískali Blinda idiota

V Uh je to masakr.Musíme zabrat,nebo to je fakt na sešup.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vypískali Blinda? A toho mladýho, nebo starýho?

Reagovat
AjaxFans

Neé mladého.Hraje tam jen snad kvůli fotříkovi.Nehorázný dřevák,s PSV hrál stopera a byl to šílený provar z jeho strany prej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom remíza. Škoda, tohle měl AZ urvat. Díval ses? Jak to vypadalo?

Reagovat
AjaxFans

2:2

Az oba góly z brejků.U nás to hrubě vymétl Wiel i Kombajn to pěkně foukl z otočky

Reagovat
smazaný uživatel

Blind ještě hraje? To fakt nemáte lepšího levýho beka?

Reagovat
AjaxFans

Boilsen je zraněný,pak tam jsou jen mladíci.Teda skoro celá lavka jsou jen "dorostenci"

Reagovat
smazaný uživatel

Abyste náhodou neprokaučovali ty posily jako loni Chelsea a nehonili to na poslední chvíli kor, když teď ještě odejde Anita byla by škoda nedotáhnout ten zlatý Hattrick.

Reagovat
AjaxFans

To je naše specialita.Jedno období se propásl Dost a druhé Mertens.Sleduješ ered?

Reagovat
Losinho

Teda to Slovácko na tom ale musí bejt vážně zle.

Reagovat
smazaný uživatel

s Příbrami bohužel jasnej kandidát na sestup...

Reagovat
Losinho

Sestup Příbrami by mi nevadil

Reagovat
cubinho

Nádherně Rajty

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to bylo proti jinému klubu, tak ho taky pochválím

Reagovat
smazaný uživatel

Rajtyyyyyyyyyyyyyyyyyyy..Bakyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

úplnej orgasmus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

to onanování s Messim si mohli odpustit, nic jinýho než to píchnout přes golmana mu stejně nezbývalo

Reagovat
smazaný uživatel

to řvali puberťáci... jakej normální fanda Plzně, by chtěl mít z fotbalového klubu házenkářský ?

Reagovat
soukup

to říkal ten komentátor na sazkatipu

Reagovat
smazaný uživatel

cože ? Já vím proč se na to nedívat přes ty přenosy

Reagovat
smazaný uživatel

Švanci... škoda

Reagovat
smazaný uživatel

"Nehrajete, nefandíme!"

Reagovat
smazaný uživatel

Co? To je běžná praxe sparťanského kotla, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ne.. To teď vyhlásili fandové Slovácka pokřikem a mlčí. Tohle fakt Sparťani nedělají.

Reagovat
smazaný uživatel

.... říká fanoušek Sparty který, cituji "vypl jsem to při 1:3"

Reagovat
smazaný uživatel

To byla Chelsea a chtěl jsem koukat na Kulhavýho. To mě omlouvá.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím jestli je to omluva, páč tohle nebylo poprvé cos to udělal.

Reagovat
smazaný uživatel

TO není pravda! A hned jak dojel tak sem to zase zapnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Fandí se snad na stadionu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno, fanoušek by se neměl vysrat na svůj klub ani když ho "jenom" sleduje v televizi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si zranil United kvůli hospodě.

Reagovat
smazaný uživatel

*zradil

Reagovat
smazaný uživatel

tak tady se ho zastanu, hospoda je prostě hospoda a s tím nic člověk neudělá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale notak. Já zradil Chelsea na 15 minut kvůli Jardovi Kulhavýmu a stejně je mi to vyčítáno a jsem pranýřován.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže já sem plánovaně odešel s tím že zápas ani neuvidím. Jinak sem přetrpěl vždycky všecko. A to sem fandil Sigmě za Pulpita !!!! Trumfni to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reakce na Frankieho.

Reagovat
smazaný uživatel

Zažil sem Flachbarta.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí jedno jméno - Lovásik. šach mat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva.

Reagovat
božský John

Bitch please

u nás hráli oba, jak Flachbart s Lovásikem

Da real end

Reagovat
smazaný uživatel

Flachbart nebyl tak strašnej. Výkon proti Realu Madrid byl neskutečný. Dokonce mohl být slavný a a vyrovnat na 3:3.

Reagovat
božský John

Byl na úrovni Míly Pennera

Reagovat
AjaxFans

Ten vůl mě kdysi skoro srazil 105 škodovkou

Reagovat
smazaný uživatel

U vás to byl ještě Lovásik, u nás už Lofásik.

Reagovat
božský John

Nevymejšlej si, to není hra potom !!

Reagovat
smazaný uživatel

To sice ne. Ale koukání na bednu klubu nepomáháš. Na stadionu můžeš. A proto to otočení se zády k hráčům beru jako horší, než když někdo vypne telku s fotbalem.

Reagovat
smazaný uživatel

A tak jasně, na gauču si sám za sebe. Ale ani tak bych to neměl jenom tak vzdát když se nedaří.

Reagovat
AjaxFans

Není se co divit.Je to hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím. Přijde mi to jako dost kokotský přístup.

Reagovat
AjaxFans

Já vím,fandit by se mělo furt.Ono se dřív zpívalo "prosíme vás,hrajte za nás"

Reagovat
smazaný uživatel

To je pěkné.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, to je lepší . Mně se nejvíc líbí jeden starej hokejov pokřik, když se prohrává: "Odpovíme hrubostí." Myslím, že to řvali kdysi havlíčkobroďáci.

Reagovat
smazaný uživatel

Hřebík má knír?

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyl snad vůbec Hřebk :D

Reagovat
smazaný uživatel

600. pro Víťu Lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

kurva kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je tam a to už po druhý !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bolek

Reagovat
soukup

chachá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

a krásná patička od Švanciho, kdyby to udělal někdo z Plzně, už by byl přirovnán k Messimu

Reagovat
smazaný uživatel

Meďáka mi k tomu trpaslíkovi nepřirovnávej jo

Reagovat
smazaný uživatel

to ne - trpaslík má lepší charakter než tenhle blb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Nic moc, Bolku.

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto je v pici kurva

Reagovat
feministka

No do prdele

Reagovat
cubinho

Dobře, Milan

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka Brno olé.

Reagovat
smazaný uživatel

víte co, já asi dneska doopravdy začnu věřit, začnu navštěvovat kostel, ale hlavně ať to kurva kluci udrží

Reagovat
smazaný uživatel

Neslibuj, modli se hned!

Reagovat
smazaný uživatel

2:3 - tak slibuj, slibuj!

Reagovat
soukup

Zbrojovka Plzeň je strašně trapná v obraně a tribuny pískají, to je legranda

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, co se to v tý Plzni děje?

Reagovat
smazaný uživatel

brněnský kanón se probral jako při obraně Špilberka proti Švédům

Reagovat
Losinho

Plzeň hraje, Brno dává góly.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nevím jak sme dokázali ten rok bez Zbrojovky vydržet.

Reagovat
FCSL

Plzeň do LM

Reagovat
smazaný uživatel

Halaška je žolík jako sviňa

Reagovat
cubinho

Krnovák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre Brno,to cumim..tak bude penalticka?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči Hradce padají jak přezrálé švestky, na to se nedá koukat jak je to rozkouskovaný a nepřesný

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní utkání sleduje 10 513 diváků, zklamaných 10 513 diváků Ne hlavně to nazakřiknout...

Reagovat
cubinho

Fotbal nemá logiku Ale myslím si, že to Plzeň ještě otočí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

ve druhý půlce hrajeme hodně dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Tak jak se to vezme. Dopředu určitě, ale klidně jste mohli už takové 3 góly dostat.

Reagovat
soukup

Švanci taky ještě spálil tutovku, ale tak jako ani 4:5 by mi nevadilo žejo

Reagovat
smazaný uživatel

poslání Halašky na hřiště byl od Čuhela výborný tah

Reagovat
cubinho

Mohl by hrávat od začátku

Reagovat
božský John

Plzn pls

Reagovat
cubinho

To je neuvěřitelné 158. šance Plzně...

Reagovat
smazaný uživatel

Rikejte mi nekdo, ze Duris je typickej hrotak..

Reagovat
smazaný uživatel

Duris ..to akoo chcel zakoncit kolenom kurva?

Reagovat
Losinho

Ďuriš

Reagovat
adalbertus

panebožepanebože

Reagovat
smazaný uživatel

Duris je pekny curak, spaluje jednu sanci za druhou, nema na zakladni sestavu, pristi kolo by ho mel Vrba nahradit Stipkem

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš herec

Reagovat
cubinho

Cos říkal po zápase s Ruchem?

Reagovat
soukup

nojo jednou prohráváte a už se hráčům nadává do čuráků, ste koukám vděčný publikum

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fanousek typu mame-titul-a-ja-jsem-vlastne-Plzenak co?

Reagovat
božský John

Ne, to je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel titul ziska zase Sparta, az mi z toho neni dobre, asi se prestavam na Gambrinus ligu divat

Reagovat
božský John

Bomba !!

Reagovat
smazaný uživatel

jo, ale vy alespon vyletite s Feyenordem a Plzen bude pokracovat dale v Evropske lize, a pristi rok se stejne nedostanete ani do Ligy Mistru, nemate na to. Umite akorat porazet tyhle rakosniky v Gambrinus Lize, Evropa neni pro vas

Reagovat
božský John

Mrda, fandim Jablonci, co tam máš dál

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátora jde vypnout stažením hlasitosti na levém repráku.

Reagovat
cubinho

Štípek je nejlepší plzeňské křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

momentalne urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně ACS! Tak to má vypadat. Škoda jen, že se po čtvrtém gólu trochu polevilo. Ale i tak to byl pěkný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo vidět,že jsme hráli konecne v jedenacti ( bez Holka ). A příjemně mě překvapuje Skalák. V přípravě se mu dařilo a i přesto jsem nečekal,že dostane šanci v acku. S velkým počtem odchovanců paradni vysledek nehlede na to, ze to bylo proti Slovacku

Reagovat
One-Real

ACS! Prvni flek?

Reagovat
božský John

Ne to jsme my !!!

Reagovat
smazaný uživatel

On má zakázano řikat "Sparta" ? Že i u souhrnu pořád Pražané...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to blb.

Reagovat
smazaný uživatel

Táborsko, Slovácko, Pražané...

Reagovat
centos

Já tady zas furt musím číst "Ostrava".

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá to na 200% úspěch... kurva kluci vy mě děláte radost

Reagovat
cubinho

159. tutovka...

Reagovat
cubinho

...a všechno Ďuriš.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, ale z tolkych sanci dat len 2 goly? aj to obrancovia? na tom treba riadne zapracovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ďuriš dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Stipek vynikajici

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

chudák komentátor, celkem to Plzni přál

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelné, neskutečné já tvl... nemám slov... teď mi ujela i slza... ty 3 body z Pilsen jsou velmi, ale velmi cenné... a kde jsou ti, co nám tvrdili, že dostaneme bůra apod. ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pět gólů tam dohromady bylo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

prosim tě, jste si vybrali štěstí na 10 let dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

zhazovat soupeře umí každý... Brňáci se umí ubránit všemu i Plzni

ps : nepsal jsem náhodou před 2. kolem, že máme výbornou obranu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Už, aby se uzdravil Pavlík. Ten Bolek je nejslabší článek Plzně. Špatnej je i Procházka a bohužel Darida.

Reagovat
smazaný uživatel

radsej Kozacik, ako Bolek

Reagovat
smazaný uživatel

Dal bych Kozáčikovi šanci. Bolek dělá těch chyb poněkud hodně...

Reagovat
smazaný uživatel

Nečekal bych, že bude mít Plzeň ze zápasů s nováčky pouze 1 bod. Velmi překvapivý začátek .

Reagovat
smazaný uživatel

Začínáme rejpat?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne to ani ne. Ale je to překvapivý. I vzhledem k výsledkům v předkolech Evropské ligy.

Reagovat
Puskas

kéž jim to vydrží do soboty

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ale nejste nováčci .

Reagovat
Puskas

to ne, ale forma z ligy by jim vydžet mohla.

Reagovat
smazaný uživatel

mezitím nehrajeme v Evropě, a v repre si moc nekopnou, takže na vás vlítnem

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec se mi dneska moc líbil. Jinak to byl spíš nadšený výkon, než propracovaná hra. Ale veliký příslib.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře se na to koukalo. A je taky pravda, že hráči hodně bojovali. Líbilo se mi, jak se snažili ovčáky napadat. Kadlec nehrál špatně a ten gól mu jen pomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Byli sme jako Vlci! Ovce neměli šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

*y

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň 10 tutovek a jen 2 goly... zatímco Brno 3 náhodné střely na branku a jsou z toho 2 goly... to je zkrátka pech... Vrba by měl zvážit posazení Bolka na lavičku

Reagovat
smazaný uživatel

To by zvážit opravdu měl. Druhej gól byl jeho. A celkově mi přijde takovej nejistej a nemam dobrej pocit, když chytá.

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl dojem, že jste Bolka vyzdvihovali oproti Čechovi. Tak už není takovou posilou?

Reagovat
smazaný uživatel

Mluv za jednotlivce. Já jsem Bolka neznal a divil jsem se, že k nám jde. Ovšem místní experti mi vysvětlili jaké jdou na něj ze Slovenska výborné reference. Jenže ono chytat za nějakou slovenskou vesnici před tisícovkou diváků je holt jiný, že chytat před 10000 diváků v týmu s ambicemi na titul.

Reagovat
božský John

Ty bys měl zvážit své setrvání na téhle stránce, domov trollů je na idnesu

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt má pravdu

Reagovat
božský John

To je tak nějak paušálně na všechny jeho příspěvky a nekruť očima

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John
Reagovat
soukup

nemá pravdu, Brno dalo 3 góly

Reagovat
Puskas

a navíc termín "náhodná střela" je prazvláštní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a koho tam ma jako dat, kdyz je Cech ve Sparte a Pavlik zraneny

Reagovat
smazaný uživatel

co třeba Kozáčika?

Reagovat
smazaný uživatel

Kozacik

Reagovat
soukup

jj Brňáci vždycky míří na tribunu, ale dneska to náhodně skončilo v Brance

Reagovat
smazaný uživatel

góly Brna vyšli z špatného postavení obrany či nezodpovědného bránění, jen u toho třetího si taky mohl počínat lépe

Reagovat
rufus

Moc hezký výsledky dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka

Reagovat
exse

Cirkus Doosan Brno hrálo dobře, sice měla Plzeň velkej tlak, ale ten končil po vápno, tam se buď už nedostávali, nebo dostali, ale nedokázali zakončit, ikdyž to většinou nebyly stoprocentní šance. Naopak Brno jejich špatnou obranu dokázalo semtam provětrat a většinu gólovek zúročili. Navíc Vrba udělal zase stejnou amatérskou chybu jako v Jihlavě, když stáhl jedinýho gólovýho útočníka do vápna a místo něho poslal jedinýho krajního hráče, kterej hraje přímočaře a je schopnej poslat kvalitní centr. Jediná škoda je že jsme v prdeli a nedokážem využít těhle ztrát Plzně.

Reagovat
Corosian

My se te sance chopime, dekujeme mockrat! ACS!

Reagovat
exse

No vy se taky nemáte čím chlubit, kromě jasné porážky sestupujícího Slovácka, jste letos ještě nic nepředvedli.

Reagovat
Corosian

Dulezity jsou body, na ostatni se vyser!

Reagovat
smazaný uživatel

Hm...no jo. Ale máme sedm bodů a vedeme ligu.

Reagovat
exse

No jo, my máme bodů 6, přesto že jsme podle všech tragičtí.

Reagovat
smazaný uživatel

A nás snad někdo chválí ?

Reagovat
smazaný uživatel

Do teď jsme se nechválili ani my sami.

Reagovat
exse

Ne, jen říkám že to kolik máte bodů vůbec nemusí nesouviset s tím jak dobře hrajete.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, no ale souvisí to s tím. Kdybychom hráli dobře, máme 9 bodů.

Reagovat
exse

Plzeň hráje v porovnání s váma dobře a má 4 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajou špatně, když nedokáží proměnit šance. Bezzubí tlak je na nic. Ten jsme mívali leckdy taky a nedalo se říct, že hrajeme dobře.

Reagovat
božský John
Reagovat
exse

Aspoň že si použil originální verzi a ne nějakej šitskej překlad, ale i tak si to použil uplně mimo.

Reagovat
božský John

exce pls

Reagovat
exse

Co prosíš jablíčko?

Reagovat
božský John

Nic neprosim, libere....ee vlastně Ty nejsi

Reagovat
božský John

Tak, teďka jsme měli slaboučkej Liberec, ale příští kolo v Brně bude zajímavý, jestli to teda dneska nebyla náhoda, která se stane jednou, maximálně dvakrát za deset let

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no tak hlavne, ze vsichni vite, ze by Plzen rozstrilela Karagandu a Kluz, ale jak koukam, tak ta slavna a bezchybna Plzen neni schopna porazit Jihlavu a Brno a to jeste muzou byt radi, ze proti Jihlave maji bod .. uznavam, ze byli lepsi v obou zapasech, ale proste hraje se na goly a ne na tlak .. doufam, ze to takhle bude pokracovat a o titul se porveme my a Sparta preji hezky den ..

Reagovat
Puskas

co to zas meleš?

Reagovat
božský John

Liberečák...

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonecak ..

Reagovat
Puskas

Mimochodem- Jablonec-Liberec 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

kdy naposled vyhral Jablonec titul? tak jste jednou vyhrali, mam se posrat? tesim se na odvetu, porazte nas znova !!

Reagovat
Puskas

Nás?

Reagovat
božský John

Liberečák-diagnoza

Jablonečák-konstatování

Reagovat
smazaný uživatel

pozoruhodne ..

Reagovat
exse

Nebuď jak oni a nesměj se jim, když sami jsme ještě ve větší prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

a nemuzu se jim smat? vsude se rozhlasovalo, jak by Plzen prejela Karagandu a Kluz a ze Liberec bude rad, kdyz letos skonci 5. v lize a pak se podivam na tu slavnou Plzen a oni nejsou schopni porazit Jihlavu a Brno?? my jsme v prdeli, ja to vim, ale libi se mi, jak vecne vychvalovana Plzen, ktera by podle jejich fanousku urcite prejela rozdilem dvou trid Karagandu a Cluj klopytne s Brnem a Jihlavou

Reagovat
Miguel19

Kdyby si radši místo toho žvatlání tady jednou zašel na stadion, aby vás aspoň jednou bylo víc jak polovina stadionu.

Reagovat
smazaný uživatel

exse

12.08.2012 19:04

Cirkus Doosan

Reagovat
goodbay

koukám, že největší nabubřelost získávají plzeňští fanoušci a Sparta se začíná brát jako víc v pohodě tým, za to jsem rád

Reagovat
Puskas

tp je jen reakce na poslední diskusi, ještě z něj nevyprchal smutek z vyřazení z LM

Reagovat
centos

Sparťani fakt proti individuím z Liberce nebo Plzně vypadají docela normálně

Reagovat
goodbay

a ne?

Reagovat
centos

Však jo, mě to překvapuje.

Reagovat
smazaný uživatel

taky bylo načase. ale obávám se, že s případnými úspěchy se nynější pokora a nadhled vrátí na svou obvyklou nulovou úroveň

Reagovat
goodbay

Taky se toho obávám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
clinger

nelez furt těm sparťanům do ři..

Reagovat
smazaný uživatel

ted jsi me prokouk

Reagovat
smazaný uživatel

Sice jsem žádné další góly neviděl , ale gólem týdne by měl být ten Hušbyho. Pepa Hušbauer olé!

Reagovat
Puskas

Tak, dnes jedna krásná dvoječka...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale takhle vytáhnete prd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby autor dokreslil na obrázek ještě myš...to by pak byla jiná. Ale takhle je to jen hezký obrázek, který body nepřinese .

Reagovat
smazaný uživatel

se nějak naparuješ po tom, co ste včera porazili podprůměrné Slovácko Btw, včera sem šel ráno do práce a co sem neviděl, 4 frajery ze Slasku a Opavy, jak se ládujou na václaváku klobásama. Ať žije" chuligánská" snídaně

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo se tu naparuje? Mám jen faktické poznámky k prajzáckému výtvoru. A pak...co je na tom, že je Slovácko podprůměrné? Výhra těší vždy . Hm...já si říkal, že tu možná nějací Opaváci zůstanou. To by mě zajímalo, kde tihle cizinci obvykle kalí, když zůstanou v Praze. Doufám, že neokupovali žižkovské bary. Tam Slezané nepatří.

Reagovat
smazaný uživatel

ty v diskuzích nahoře. Najednou nejeden místní sparťan má orgasmus z toho, že Sparta dala 4 branky nebohému Slovácku. Hele, nejspíš se jezdí nějakýma nočníma-ranníma vlakama.

Reagovat
smazaný uživatel

A o jakém naparování mluvíš? To jako nemám mít radost z venkovní výhry 4:1?

Reagovat
Puskas

Ta myš to kreslila, asi nemusela tahat, řepa už není jak bývala...

Reagovat
smazaný uživatel

Přes to nejede vlak. Bez myši řepu nevytáhneš.

Reagovat
Puskas

Proč mu nadáváš jako sparťan?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Reagovat
frankiefcb

Když se dívám na tu předpokládanou sestavu, tak mě polil studený pot.

Reagovat
Puskas

Stejná jako minule, jen hraje Greguš za Fantiše.

Reagovat
frankiefcb

No právě

Reagovat
frankiefcb

Spíše mi jde o to, že máme 7 defensivních hráčů. Upřímně Milovsavljeva jsem ještě neviděl, tak ho nemůžu soudit. Ale o tom zbytku udělaný obrázek mám a útočné hody nás nečekají.

Reagovat
Puskas

On i ten Greguš umí dopředu, Vladan se na první zápas jevil celkem solidně, otázka je, jak na to naváže. Možná Latoš postaví i toho Ebuse.

Reagovat
frankiefcb

Tak upřímně to už mi přijde Droppa útočnější než Greguš. Ebuse bych rád viděl jsem na něj zvědavý, škoda, že mi nevyšla ta Slávie a sere mě, že mi nevyjde ani Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

neni co resit, cokoli nez vyhra budejovic bude velkym prekvapenim.

Reagovat
smazaný uživatel

Banik ma jeden z nejslabsich kadru ze vsech tymu GL, bude mit co delat ze zachranou a prvni dve kola to potvrdila. Malo platny bod doma ze slavkou je malo a prohra v jablonci tam nebyl jeste jablonec rozehranej. Budejky venku zarit nebudou ale domacima vyhrama by se meli v pohode zachranit kvalita v kadru je (Řepka,Daněk,Lengyel,Klesa,Sandro,Rýdel,Otepka tp mluvi samo za sebe)

Reagovat
Puskas

Ta jejich kvalita dovolila Bolce otočit beznadějný výsledek. Spíš je vidím na stále snižujícíí se kvalitu, jména tým neudělají. Jinak s Baníkem souhhlas, máme slabý kádr, ale není se co divit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak psal jsem ze budejky venku nic moc ale preci jen doma jsou to jiny budejky. Uz loni to ukazovaly.

Reagovat
AjaxFans

Co jsem viděl,tak výkony letos máte lepší než vloňi.

Reagovat
Puskas

To je pravda, uvidíme, jak dlouho to vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

800. pro záchranu všech týmů z Moravy a Slezska.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden odpadlík vám neuškodí.

Reagovat
frankiefcb

a postup Karviné s Opavou. Případně Zlína

Reagovat
smazaný uživatel

Opava by mohla ligu oživit. Ale Karviná...ta by moc velké oživení neznamenala.

Reagovat
frankiefcb

Myslím, že i Karviná, pokud se jim tam postaví ten stadionek.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím. Karvinou jsem v lize zažil jednou, dokonce jsem byl na našem domácím zápase s ní a nic moc. Nějak mě ten tým netankuje.

Reagovat
frankiefcb

Tak nás tankuje především ta blízkost, že . Než mít v lize posranou Příbram s Budějkama. Tak to mít radši Opavu s Karvinou, případně Zlínem.

Reagovat
OtecJaJ10

Opava, Karviná, Baník... Tenhle slezský trojúhelník bych v první lize rád viděl :) Raději než nějaké Liberce a Jablonce

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se běž postavit někam do panoptika, neb jsi asi celkem unikát.

Reagovat
Marv

Případně by se to dalo vyřešit sestupem Baníku, třeba by postoupil i FM a měli byste přesně to, co chcete

Reagovat
Puskas

Opava určitě neoživí ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Po sportovní stránce asi moc ne.

Reagovat
cubinho

Po včerejším debaklu na Žižkově nevím, nevím Karvinou bych si moc přál

Reagovat
clinger

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OtecJaJ10

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

dneska vyhra domacich, je na to peknej kurs !! tipuju 2:1 (2x Markovic - Kukec)

Reagovat
smazaný uživatel

škoda , že nemám účet u té sázkovky bet365. kurz 3,60 na nás je luxusní

Reagovat
smazaný uživatel

tak fortuna má ještě lepší , 3,94

Reagovat
smazaný uživatel

Docela mě láká dát na vás že vstřelíte alespoň dva góly. To je taky kurz přes 3.

Reagovat
Puskas

Něco mi říká, že dá góla Kraut. Vloni dal v 90. min. břevno, když šel sám na bankáře, dnes se trefí.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Marv

přesný výsledek 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec-Sparta 27.8. 18:00...30.8. Sparta-Feyenoord..moc casu na odpocinek nebude,ale dve vyhry,takhle v rychlym sledu budou krasny..

Reagovat
Puskas

2 remízy

Reagovat
rufus

V Jablonci v pondělí, to jsem přesně nechtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Me to zas dalo nadeji,ze bych mohl jet..vikend mam pracovni..

Reagovat
rufus

Já to mám právě naopak. O víkendu bych jel určitě. I když ani pondělí by mi nemuselo dělat velký problémy. Horší je to, že kámoši, kteří by o víkendu taky mohli jet, v pondělí určitě nepojedou.

Reagovat
smazaný uživatel

to by vám ještě měli přehodit třeba na neděli ne?

jinak jsem zvědav, kam nám hodí utkání s Duklou, protože zatím je v plánu na 31.8.

Reagovat
rufus

S Duklou se bude určitě měnit, ten plán se upravuje až podle požadavků TV. A Spartu už měnit nebudou, protože 23. hrajeme v Rotterdamu, pak cesta zpátky do Prahy a cesta na ligu do Jablonce (i když ta je krátká).

Reagovat
smazaný uživatel

Z nedele nam to prave hodili na pondeli..

Reagovat
smazaný uživatel

to vám spíš sníži šance na postup v EL

Reagovat
smazaný uživatel

Televizni prava jsou prednejsi ne,je zacatek sezony,nemel by to byt problem a uz vubec ne nejaka vymluva...chce to chytit viteznou vlnu a pokosit ty sesivany tulipany..

Reagovat
smazaný uživatel

Kraut..

Reagovat
smazaný uživatel

ČT má ten mikrofon teda pěkně postavenej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

... ale kluci by se měli stydět.

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

o cem je rec?

Reagovat
smazaný uživatel

u mikrofonu jsou nějaký děti, který občas promluví do vysílání

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty jejich řeči: "Zmrdi, zmrdi, zmrdi...", "Jdem si zašukat?"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nějací kluci tam nadávaj a bůh ví co ještě a díky postavení mikrofonu ČT jsou velmi dobře slyšet

Reagovat
smazaný uživatel

Není to kotel Budějovic? Ten totiž pro změnu není slyšet vůbec.

Reagovat
frankiefcb

jj

Reagovat
smazaný uživatel

sme jasně lepší , tak to musíme udržet !

Reagovat
božský John

Uhlídat Otepku a výhru máte v kapse

Reagovat
Euphael

Budějovice jsou špatné....zpřesnit rozehru a přidat gól a je to za 3 dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že jsme nepřidali druhý. Jinak, Mach se mi vůbec minule nelíbíl, dneska už to jde.

Reagovat
centos

chce to pojistku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twerp

Není problém... zavolej mi a nějaké uděláme

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš pojišťováka nebo nějakého "poradceů?

Reagovat
twerp

Ne, to byl vtip.... Nemám rád pojišťováky

Reagovat
smazaný uživatel

Správný přístup.

Reagovat
twerp

Po exekutorech snad nejhorší povolání co znám.

Reagovat
smazaný uživatel

Díváte se na výsledky té juniorské ligy? Slavia - Liberec 7:2, Slovácko - Sparta 5:0. To by mohly být dobré zápasy, aji když bez fanoušků tam bude na nic atmosféra.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký odkaz? Resp. je nějaká stránka, kde jsou ty výsledky + třeba i statistiky apod.?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Btw. neměl se vysílat jeden zápas týdně normálně na ČT? Nevíš, jak to dopadlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale u Sparty to bude asi tím, že mají furt funkční B tým, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To má Slovácko taky. Mimo jiné.

Reagovat
cubinho

I Sigma, Baník...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, vím, ale Sparta z nich dávala na B tým největší důraz, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím teda. Většinou šli od porážky k porážce a loni dokonce spadli. Což bylo v době kdy většina týmů jenom postupovala právě kvůli lize juniorek docela unikum.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta ani nebere tuhle juniorskou ligu příliš vážně. Důležitý je návrat béčka zpět do 2.ligy a podle toho taky vypadá sestava béčka a sestava juniorky.

Reagovat
smazaný uživatel

Béčko Sparty v ČFL remizovalo. A nikdy sem nepochopil co je tak skvělého na tom hrát soutěž na kterou ten tým ani omylem nemá. Z 30 zápasů vyhrajou tak 10, když to jde dobře. To se ti mladí nic nenaučíjou.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodně jim hraní s dospělýma dá více, než výhra 7:0 ob zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych, že by naše béčko nemělo na 2.ligu. Loňská sezóna se nepovedla, paradoxně se začalo vyhrát až v době, když už nechodilo hrát za béčko velké množství hráčů z áčka. A pro mladé je lepší, když hrají 2.ligu už proti starším a sbírají zkušenosti, než si zahrát každý týden juniorskou ligu, která jim stejně zas až tak nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

*vyhrávat

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma má přesně opačný postup a mnohem lepší výsledky co se práce s mládežou týče. A to neskupuje talenty po celé republice jako Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

...to ukazuje, že je to dost o ničem - očekávám teda, že z našich juniorů asi půjde dost hráčů hostovat do Domažlic

Reagovat
božský John

Dneska jsem byl na JBC-Bohemka, bylo asi 200 lidí na menšim jabloneckym hřišti, slyšíš sice každej pokyn, ale je to hezký, pěknej fotbal (skončilo to 0:3)

Reagovat
smazaný uživatel

Greguš se mi dneska docela líbí (pozn. pro rejpaly - myšleno jeho hra).

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Hľadám Admina pre FB FANPAGE PSG :) Kto má záujem nech si má pridá na facebooku : Juraj Ragan je moj nick .

Reagovat
smazaný uživatel

Řepka.

Reagovat
smazaný uživatel

Banííííík !!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Řepka - borec Ale za tohle bych v pralesu dostal červenou a stopku do konce sezony...

Reagovat
clinger

proč se toho prasete furt rozhodčí bojí.čekal jsem že jak nebude ve Spartě tak už ho začnou trestat a furt nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bože

Reagovat
frankiefcb

Kuky!!!!!

Reagovat
Shevchenko

Tomáš Řepka!

Reagovat
smazaný uživatel

3 body!!!!! Už věřím !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Super, ale jinak klasika. Strašný strach o vedení, půl hodiny před koncem přestáváme raději hrát.

Reagovat
patas92

Ebuse za Krauta a je to 0:3

Reagovat
Shevchenko

Ten bude zas po zápase brečet.

Reagovat
Posledni Kovboj

To mě fascinuje. Je v tom klubu rok a když dá gol, tak skoro brečí radostí. Takovýho fotbalistu by měli platit zlatem.

Reagovat
smazaný uživatel

Řepa mi bude chybět až skončí

Reagovat
smazaný uživatel

nejdřív projev dementa a pak fatální chyba.. komediant Řepka opět nezklamal

Reagovat
patas92

skoda pro Budejky, ze ho za to sudi nevyhodil...mohlo to byt porad 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
Shevchenko

Ještě to chce nasadit korunu v podobě druhé žluté.

Reagovat
frankiefcb

Doprdele

Reagovat
goodbay

Otepka

Reagovat
smazaný uživatel

Mě jebne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi sam

Reagovat
smazaný uživatel

Jóóó. 3 punkty jsou doma!!!

Reagovat
frankiefcb

Tak tak. Ale byly to nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

Uf.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník dva góly

Reagovat
frankiefcb

Vsadil si nakonec?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, byl sem líný přejít ulicu do sázkovky

Reagovat
frankiefcb

hmmm. Škoda pro Tebe. taky jsem byl líný jít dát tu .

Reagovat
smazaný uživatel

Možná proto to nakonec vyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš mě štve, že když vedem, tak se z toho poserem, znervózníme a je to opět o nervy.

Reagovat
frankiefcb

jj klasika. Už jsem se bál, že to bude jak na jaře s Jabkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak je to o třídu lepší než loni tímhle časem. Ten kádr není dokonalý, ale už docela ustálený a má tam své pozitiva, ještě to chce zamakat na tom "posrání" se z vedení a některých minelách. Btw. hodně se mi líbil tradičně Kukec a docela překvapivě Mach s Gregušem. A ten Nigerijec bude posila, i kdyby tam měl chodit na těch 10-15 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak.

Reagovat
božský John

Bejt to proti Jablonci, tak by to Řezníček dal. je to kurva podšitá, nám dycky dával góly..

Gratulace Baníku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele