Previews

Gambrinus liga - preview 2. kola

Dnes se představí všechny tři týmy, které bojují v předkole Evropské ligy. Sparta hostí Příbram, Plzeň jede do Jihlavy a Mladá Boleslav změří síly s Budějovicemi. Nedělní program doplňují zápasy Brna s Teplicemi a Olomouce se Slováckem.

Corgoň liga - preview 4. kola

Slovenská liga má dnes na programu jediný zápas, ten by ale měl stát za to, hraje se totiž prestižní zápas Trnava - Slovan. Oba týmy už poztrácely víc bodů, než by si představovaly, a tak potřebují zabrat. Slovan přijíždí do Trnavy s novým trenérem Slovákem.

Sparta jde do pohárů, touží odčinit loňské vyřazení s Vasluií

Rok staré vyřazení z Evropské ligy s rumunskou Vasluií i dnes jako memento straší fotbalisty pražské Sparty, kteří ve čtvrtek začnou pracovat na nápravě loňského selhání. Startují ve stejné soutěži a prvním testem pro ně bude zápas na stadionu rakouské Admiry Mödling v 3. předkole.

Zraněními zmítaná Mladá Boleslav vyzve v EL Twente

Fotbalisté Mladé Boleslavi vstoupí do úvodního zápasu 3. předkola Evropské ligy s Twente Enschede ve výrazném oslabení. K dlouhodobým marodům v čele s novým kapitánem Janem Chramostou se před čtvrtečním duelem v Nizozemsku přidali také stopeři Adrian Rolko s Michalem Smejkalem, které rovněž zastavilo vážné zranění kolena.

Plzeň si jede do Polska pro výsledek, který dá naději na postup

Fotbalisty Plzně čeká druhá překážka na cestě do Evropské ligy. Zatímco v 2. předkole si snadno poradili s gruzínským celkem Metalurgi Rustavi, tentokrát změří síly s polským vicemistrem Ruchem Chorzów. Hráči se shodují, že půjde o těžkého soupeře, ale věří, že dvojutkání zvládnou a postoupí.

Liberec v Kluži načne druhou část boje o postup do skupiny LM

Před Liberecem stojí druhá překážka na cestě do vysněné základní skupiny Ligy mistrů. Poté, co český šampion se štěstím vyřadil kazašskou Karagandu, vyzve ve třetím předkole už papírově silnějšího soupeře CFR Kluž.

Gambrinus liga - preview 1. kola

Do nového ročníku Gambrinus ligy dnes zasáhnou také týmy pražské Slavie a Vysočiny Jihlava. Celek z hlavního města bude chtít od začátku napravovat nepříliš podařenou minulou sezónu, nováček nejvyšší soutěže zase zachránit ligu na rozdíl od své premiérové účasti z před sedmi let...

Corgoň liga - preview 3. kola

Slovenská nejvyšší soutěž dnes nabízí šlágr, Slovan Bratislava hostí obhájce titulu ze Žiliny. Vysoké ambice má i Trnava, která změří síly s nováčkem z Myjavy. Senica s početnou českou kolonií hostí Košice.

Ruská Premier Liga - preview 2. kola

Druhé kolo přichystalo souboj mezi mistrem a týmem, který loni pomýšlel na titul - Zenit hostí Dinamo Moskva. CSKA Moskva cestuje na hřiště Amkaru, Lokomotiv bude favoritem v domácím zápase se Samarou...

Plzeň nehodlá Rustavi podcenit a zkomplikovat si postup

Potvrdit výhru 3:1 z úvodního zápasu a bez zbytečných komplikací postoupit z 2. předkola Evropské ligy. S takovým cílem vstupují fotbalisté Viktorie Plzeň do čtvrtečního odvetného duelu s gruzínským celkem Metalurgi Rustavi.

Mladá Boleslav věří na Islandu v hladký postup

Nic jiného než stvrzení hladkého postupu do 3. předkola Evropské ligy si před dalekou cestou do islandského Akureyri nepřipouštěli fotbalisté Mladé Boleslavi. Sami vědí, že kdyby ve čtvrteční odvetě promarnili náskok z prvního utkání a výhru 3:0, šlo by o velkou blamáž.

Liberec chce v dalekém Kazachstánu vstřelit gól a postoupit

Fotbalisté Liberce dnes ráno odletěli do více než čtyři tisíce kilometrů vzdálené kazašské Karagandy, kde je v úterý čeká odveta druhého předkola Ligy mistrů. Slovan doma před týdnem uhrál nejtěsnější výhru 1:0 a v odvetě si dává za cíl hlavně skórovat, čímž by se výrazně přiblížil postupu.

Ruská Premier Liga - preview 1. kola

Úvodní kolo nového ročníku ruské ligy uzavře souboj Krasnodaru s Kazaní. Domácí chtějí navázat na povedenou loňskou sezonu. Ještě vyšší ambice mají hosté, kterým se navíc před startem ligy podařilo v ruském Superpoháru přehrátbmistrovský Zenit.

Corgoň liga - preview 2. kola

Slovan Bratislava a Senica se dnes budou chtít pozitivně naladit na odvety druhého předkola Evropské ligy, v nichž na ně čekají hodně náročné úkoly. Tým z hlavního města dnes zavítá do Košic, Senica cestuje do Prešova...

Mistr z Liberce hostí v Superpoháru vítěze poháru Olomouc

Potřetí v historii otevře novou sezonu Synot Tip Superpohár mezi českým mistrem a vítězem Poháru České pošty. Ligový šampion z Liberce přivítá Olomouc a Hanáci se pokusí stát prvním držitelem domácího poháru, který vyhraje superpohárovou trofej. V předchozích dvou letech vždy ovládl tuto soutěž mistr.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele