4. kolo
04.08.2013 18:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (5)

Přidat komentář
HullCity

Velký zápas čeká oba týmy bojující o LM!!Ještě tedy není rozhodující,protože to je teprve 4.kolo,ale i tak si myslím,že všichni do toho dají 100%.Remíza by byla pro vývoj soutěže tou nejlepší variantou,proto tipnu a doufám ve výsledek 2:2...

Reagovat
HullCity

Nikdo je nezastaví!

Reagovat
smazaný uživatel

Velké Ukrajinské derby, neboli zápas podzimu. Každý Ukrajinec v tomto zápase stojí na jedné straně barikády. Konkrétně já na straně Dynama. Bude to zápas do kterého dá každý hráč na hřišti všechno, i když většina těch hráču bude neukrajinského původu, což mě trochu mrzí. Výsledek v tomto zápase netipuji, ale rád bych viděl konečné skóre 3:2 pro hráče Kyjevského Dynama

Reagovat
smazaný uživatel

hm, no tak tohle si Kyjev prohrál sám (a asi i trenér)...a to tenhle Šachtar byl k poražení

Reagovat
PetersCZ

Zastaví ten Šachťar někdo?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele