21. kolo
17.03.2013 16:30 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
Olimpijskyj, Kyjev

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (11)

Přidat komentář
HullCity

Vorskla po dlouhé době konečně boduje!! 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Některé názory HullCity jsou skutečně velmi úsměvné. V tomto zápase není co řešit, Poltava je letos mimořádně slabá a odveze si příděl 3:0.

Reagovat
HullCity

Mimořádně slabá byla na podzim,na jaře sice také moc nepřesvědčuje,ale prohrát venku proti Odese a Dynamu jen 1:0 ostuda není.Šachtar je mimo ukr.ligu,takže ty sem nepočítám.Dynamo si kromě svých fanoušků nikdo nepřeje opět v předkole LM,takže nevím,co tady 2 chytráci z ČR chytračí a dneska nám nijak "nenaložili",takže pro příští zápas radši volte slova,protože teď vypadáte jako blbečci.

Reagovat
smazaný uživatel

jak to dopadlo ????, nezajímá nikoho co bylo ale jaký je konečný stav .a ta tvá plichta to nebyla tak není co omlouvat

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, z dlouhodobých průzkumů je patrné, že slavné Dynamo Kyjev je stále jednoznačně nejoblíbenější klub na Ukrajině, takže skutečně nechápu, kde tady nějaký chytrák od Poltavy měnící si zde nicky jak na běžícím pásu (protože jej zde nikdo již nebere vážně), bere, že mu předkolo Ligy mistrů nikdo nepřeje. Jestli to není spíše tím, že sám fandí Charkovu a tudíž je pro něj Dynamo přímá konkurence. Takže nevím, proč bychom si měli připadat jako blbečci. Ono je prostě úsměvné, když vždy tipuje proti Dynamu a snaží se na něj naházet hnůj, ale tohle vzbudí možná tak leda pocit soucítění

Reagovat
HullCity

Ano,budu vždy tipovat proti Dynamu,to je jediná věc,ve které máš pravdu.Víš,o fanoušcích Dynama je známo,že si honí brko nad historií,ale co se týče výsledků za poslední roky,tak teda nic moc a výmluv na "mafiánského" majitele a podplácení sudích mají také plnou prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

No ty jsi nám to zase natřel, já si teda nemyslím, že by to teda byla nějaká minulost, ale když to tak bereš:-) No ale jinak doufám, že jsi nezaspal do školy

Reagovat
smazaný uživatel

podle očekávání , není co dodat .Povinná výhra

Reagovat
smazaný uživatel

k tomu co píše HullCity, že nikdo kromě fanoušků Dynama si je nepřeje vidět v LM, tak Kyjevu fandí v Ukrajině přes 40% všech fanoušků, furt je to nejoblíbenější tým Ukrajiny - takže ono je docela irelevantní, že nikdo kromě fanoušků Kyjeva je tam nechce vidět.

No a k zápasu... no byla to bída, ale budu doufat, že Blochin to 2. místo letos ukope a v nový sezoně se ta hra zlepší. (no a k Vidovi, tak ten hodně překvapil, na to že v přípravných záúasech to byl suvereně nejhorší hráč, tak zatím hraje hodně dobře.)

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, z dlouhodobých průzkumů je patrné, že slavné Dynamo Kyjev je stále jednoznačně nejoblíbenější klub na Ukrajině, takže skutečně nechápu, kde tady nějaký chytrák od Poltavy bere, že mu předkolo Ligy mistrů nikdo nepřeje. Jestli to není spíše tím, že sám fandí Charkovu a tudíž je pro něj Dynamo přímá konkurence.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem se díval na sestřih a jako bída mi to nepřišlo, šancí hodně, některé akce se mi líbily, pro Vorsklu velmi přijatelná porážka... V každém případě v zápasech např. proti Bordeaux nebo doma proti PSG, to jsou zápasy, ve kterých byl herní projev výborný a tam je vidět ten potenciál, který bychom chtěli u Kyjevského expresu sledovat v každém zápase.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele