28. kolo
11.05.2013 18:30 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
Olimpijskyj, Kyjev

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (4)

Přidat komentář
HullCity

Dynamo ještě šanci na předkolo má,jen to nemá ve svých rukou.Mariupol zase doufá v získání 6.místa,takže nebude to lehký zápas.Bude hlavně záležet na tom,jak hráči Dynama vezmou tu porážku od Metalistu a pokud už budou mít v hlavách,že už nemají šanci,tak bych i tipnul výhru hostů!!Jenže kvalita je jednoznačně na straně Dynama,proto 2:0.

Reagovat
HullCity

Pořád tu je pro Dynamo šance...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím tomu, tohle už si Metalist pohlídá. Špatná sezona, i když na jaře tam bylo vidět zlepšení a progres. Do další sezony jsem optimista. Bude však důležité si pohlídat i zákulisí, to je značná slabina. Jinak Charkovu přeju hodně štěstí v předkole LM, ale upřímně, nevěřím tomu, že uspěje.

Reagovat
HullCity

Však já taky ne xD,ale ono jde o to,že to chce konečně nějaký nový tým tam...kdoví,třeba Dynamo EL vyhraje a ještě budeš za to 3.místo rád.Ono Metalist totiž bude ve 3.předkole mezi nasazenými týmy,ale v případě postupu bude 1. nebo 2.jako nenasazený,takže se dají čekat týmy jako AC,Arsenal(Tottenham) nebo i ten ruský Zenit.Optimista nejsem a hádát se s tebou nechci,jen jsem rád,že po dlouhé době bude nejspíš v předkole jiný tým...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele